Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Highlander2016 CF Aida
mugandus 04.09 Tactiek 433
42% Balbezit 58%
68% Spel op eigen helft 32%
2 Doelpogingen 26
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 5
34.5 gemiddelde waardering 44
weak Schieten excellent
adequate Passen good
adequate Verdedigen good


1e minuut.
Grk bereikt de bal nog maar net als eerste. Raiste onderschept slim de pass. Raiste probeert naar een medespeler te passen. Daar is Petimezas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Petimezas draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

4e minuut.
Gladysz geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Celmer de bal. Moya met een sublieme pass. Petimezas rent richting de bal. Petimezas draait met de bal, schiet en ... Cristinel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Truumeel is nu in balbezit. Bruno verovert de bal door een tackle van achteren. Bruno geeft de bal voor. Gawroński maakt een snoekduik en kopt de bal. Engel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Highlander2016 - CF Aida 1:0

17e minuut.
Järvsalu geeft een hoge lob. Veletakos bereikt de bal nog maar net als eerste. Petimezas verovert de bal door een tackle van achteren. Petimezas schiet op doel. Cristinel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Highlander2016 - CF Aida 1:1

39e minuut.
Bolívar probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Truumeel is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kastrinos. Kastrinos krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Järvsalu met een sublieme pass. Gladysz rent richting de bal. Veletakos rent richting de bal. Gladysz verovert de bal door een tackle van achteren. Gladysz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Amigó passt de bal in één keer door. Petimezas rent richting de bal. Klungelig pakt Petimezas de bal. Petimezas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Highlander2016 - CF Aida 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Highlander2016 65%, CF Aida 35%.
Highlander2016 - CF Aida 1:2

48e minuut.
Spinozzi passt de bal in één keer door. Vutsov is nu in balbezit. Vutsov passt de bal zonder na te denken. Bruno is nu in balbezit. Bruno schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Moya geeft een hoge lob. Gladysz bereikt de bal nog maar net als eerste. Petimezas is nu in balbezit. Petimezas schiet op doel. Cristinel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Highlander2016 - CF Aida 1:3

54e minuut.
Gladysz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolívar met een sublieme pass. Veletakos bereikt de bal nog maar net als eerste. Gladysz onderschept slim de pass. Gladysz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Järvsalu zal de hoekschop nemen. Petimezas krijgt zijn hoofd ertegen. Cristinel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Highlander2016 - CF Aida 1:4

57e minuut.
Celmer rent richting de bal. Tsertos onderschept slim de pass. Raiste probeert naar een medespeler te passen. Petimezas rent richting de bal. Petimezas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Gladysz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gladysz passt de bal in één keer door. Petimezas is nu in balbezit. Petimezas draait met de bal, schiet en ... Cristinel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Highlander2016 - CF Aida 1:5

65e minuut.
Petimezas onderschept slim de pass. Gladysz is nu in balbezit. Gladysz passt de bal in één keer door. Petimezas is nu in balbezit. Petimezas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Prüüs maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Raiste kopt de bal weg. Spinozzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Petimezas verovert de bal door een tackle van achteren. Petimezas schiet op doel. Cristinel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Truumeel kopt de bal weg. Järvsalu bereikt de bal nog maar net als eerste. Järvsalu probeert naar een medespeler te passen. Gladysz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gladysz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Moya geeft een lange en hoge pass. Järvsalu kopt de bal weg. Veletakos heeft problemen om de bal te vangen. Petimezas rent richting de bal. Petimezas schiet op doel. Cristinel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

79e minuut.
Raiste geeft een lange en hoge pass. Petimezas heeft problemen om de bal te vangen. Spinozzi is nu in balbezit. Petimezas onderschept slim de pass. Petimezas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Highlander2016 - CF Aida 1:6

80e minuut.
Kastrinos rent richting de bal. Kastrinos passt de bal in één keer door. Vutsov is nu in balbezit. Gladysz is nu in balbezit. Gladysz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Gladysz krijgt zijn hoofd ertegen. Klungelig pakt Veletakos de bal. Petimezas rent richting de bal. Petimezas schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Highlander2016 - CF Aida 1:7

89e minuut.
Petimezas passt de bal in één keer door. Moya heeft problemen om de bal te vangen. Moya met een sublieme pass. Gladysz is nu in balbezit. Gladysz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Highlander2016 72%, CF Aida 28%.
Highlander2016 - CF Aida 1:7