Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Tykk FC Preston
Lets Gooo Tactiek 442 Diamond v2
45% Balbezit 55%
62% Spel op eigen helft 38%
2 Doelpogingen 28
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
33.2 gemiddelde waardering 55.7
matig Schieten uitstekend
redelijk Passen uitstekend
matig Verdedigen goed


2e minuut.
Borodičas probeert naar een medespeler te passen. Neville bereikt de bal nog maar net als eerste. Neville passt de bal met de wreef. Rutecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Rutecki schiet op doel. Ruben probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Hacheryan de bal. Reinsalu is nu in balbezit. Hacheryan onderschept slim de pass. Hacheryan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tykk - FC Preston 0:1

5e minuut.
Hacheryan geeft een lange en hoge pass. Kiivit rent richting de bal. Met opzet legt Rutecki zijn tegenspeler op de grond. Rutecki krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Hacheryan is nu in balbezit. Hacheryan passt de bal in één keer door. Rutecki is nu in balbezit. Rutecki haalt uit met een fantastische trap. Ruben maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tykk - FC Preston 0:2

19e minuut.
Yarəliyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Yarəliyev passt de bal zonder na te denken. Hacheryan rent richting de bal. Hacheryan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tykk - FC Preston 0:3

19e minuut.
Rutecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Leet bereikt de bal nog maar net als eerste. Rutecki onderschept slim de pass. Rutecki draait met de bal, schiet en ... Ruben werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tykk - FC Preston 0:4

35e minuut.
Borodičas geeft de bal voor. Daar is Reinsalu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hacheryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Hacheryan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tykk - FC Preston 0:5

38e minuut.
Neville met een sublieme pass. Yarəliyev is nu in balbezit. Yarəliyev passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Rutecki de bal. Rutecki haalt uit met een fantastische trap. Ruben bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Darski bereikt de bal nog maar net als eerste. Borodičas geeft de bal voor. Rutecki rent richting de bal. Rutecki draait met de bal, schiet en ... Ruben probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tykk - FC Preston 0:6

45e minuut.
Panteleev kopt de bal weg. Fornerone rent richting de bal. Herédi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Herédi krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Tykk 58%, FC Preston 42%.
FC Tykk - FC Preston 0:6

50e minuut.
Panteleev geeft een hoge lob. Daar is Herédi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Borodičas probeert naar een medespeler te passen. Hacheryan rent richting de bal. Hacheryan haalt uit met een fantastische trap. Ruben verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tykk - FC Preston 0:7

53e minuut.
Herédi onderschept slim de pass. Borodičas geeft de bal voor. Yarəliyev kopt de bal weg. Hacheryan rent richting de bal. Klungelig pakt Hacheryan de bal. Paal! Hacheryan is nu in balbezit. Hacheryan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tykk - FC Preston 0:8

56e minuut.
Rutecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Rutecki passt de bal in één keer door. Hacheryan rent richting de bal. Hacheryan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Ämarik onderschept slim de pass. Ämarik speelt de bal door. Leet is nu in balbezit. Hacheryan onderschept slim de pass. Hacheryan schiet op doel. Ruben probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Kiivit geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Neville met de inworp. Yarəliyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Yarəliyev geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Rutecki rent richting de bal. Hacheryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Rutecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Rutecki draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

62e minuut.
Reinsalu geeft een lange en hoge pass. Inworp. Ämarik zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Yarəliyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Yarəliyev geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Leet trapt de bal weg van het doel. Yarəliyev kopt de bal weg. Hacheryan rent richting de bal. Hacheryan haalt uit met een fantastische trap. Ruben verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

69e minuut.
Kiivit geeft een hoge lob. Rutecki rent richting de bal. Rutecki met een sublieme pass. Hacheryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Hacheryan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Daar is Ðapić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Borodičas geeft een hoge lob. Hacheryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Hacheryan haalt uit met een fantastische trap. Ruben maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tykk - FC Preston 0:9

83e minuut.
Inworp. Neville zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Yarəliyev rent richting de bal. Yarəliyev geeft een hoge lob. Rutecki maakt een snoekduik en kopt de bal. Ruben probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tykk - FC Preston 0:10

85e minuut.
Reinsalu verovert de bal door een tackle van achteren. Ficano rent richting de bal. Ämarik verovert de bal door een tackle van achteren. Ämarik geeft de bal voor. Rutecki springt en kopt de bal. Ruben bokst de bal weg.

87e minuut.
Ämarik kopt de bal weg. Hacheryan rent richting de bal. Hacheryan passt de bal in één keer door. Rutecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Rutecki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tykk - FC Preston 0:11

89e minuut.
Hacheryan is nu in balbezit. Hacheryan heeft problemen om de bal te vangen. Hacheryan passt de bal zonder na te denken. Rutecki rent richting de bal. Rutecki haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Rutecki rent richting de bal. Rutecki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tykk - FC Preston 0:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Tykk 66%, FC Preston 34%.
FC Tykk - FC Preston 0:12