Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Shamrock United _SK_
siuh Tactiek k
43% Balbezit 57%
57% Spel op eigen helft 43%
4 Doelpogingen 35
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
29.2 gemiddelde waardering 61.6
average Schieten incredible
good Passen very good
unsatisfactory Verdedigen excellent


2e minuut.
Yusifzadə is nu in balbezit. Yusifzadə passt de bal met de wreef. Langsepp bereikt de bal nog maar net als eerste. Çimdik verovert de bal door een tackle van achteren. Çimdik haalt uit met een fantastische trap. Toomsson bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Kontor kan de bal niet met de borst controleren. Yusifzadə rent richting de bal. Yusifzadə speelt de bal door. Çimdik bereikt de bal nog maar net als eerste. Çimdik draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Ercin geeft een lange en hoge pass. Çimdik is nu in balbezit. Çimdik heeft problemen om de bal te vangen. Çimdik draait met de bal, schiet en ... Toomsson probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Shamrock United - _SK_ 0:1

11e minuut.
Kalmurand probeert naar een medespeler te passen. Öngo bereikt de bal nog maar net als eerste. Çimdik verovert de bal door een tackle van achteren. Çimdik haalt uit met een fantastische trap. Toomsson maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Shamrock United - _SK_ 0:2

18e minuut.
Monterroso is nu in balbezit. Monterroso geeft een hoge lob. Çimdik bereikt de bal nog maar net als eerste. Çimdik schiet op doel. De bal raakt de paal.

20e minuut.
Kapten geeft de bal voor. Klungelig pakt Välja de bal. Yusifzadə is nu in balbezit. Yusifzadə geeft een hoge lob. Çimdik krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Välja bereikt de bal nog maar net als eerste. Yusifzadə rent richting de bal. Yusifzadə geeft een lange en hoge pass. Çimdik is nu in balbezit. Çimdik draait met de bal, schiet en ... Toomsson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Öngo is nu in balbezit. Hüseynbəyli begaat een overtreding. Öngo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Langsepp met een snel genomen vrije trap. Monterroso bereikt de bal nog maar net als eerste. Monterroso geeft een hoge lob. Çimdik bereikt de bal nog maar net als eerste. Çimdik schiet op doel. Toomsson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
Siider bereikt de bal nog maar net als eerste. Kontor onderschept slim de pass. Yusifzadə geeft een lange en hoge pass. Çimdik rent richting de bal. Çimdik schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Kalmurand rent richting de bal. Monterroso verovert de bal door een tackle van achteren. Monterroso geeft een lange en hoge pass. Çimdik bereikt de bal nog maar net als eerste. Çimdik haalt uit met een fantastische trap. Toomsson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Çimdik bereikt de bal nog maar net als eerste. Çimdik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Shamrock United - _SK_ 0:3

35e minuut.
Çimdik schiet op doel. Toomsson probeert naar een medespeler te passen. Yusifzadə kopt de bal weg. Çimdik bereikt de bal nog maar net als eerste. Çimdik schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Ulst probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Siider bereikt de bal nog maar net als eerste. Siider speelt de bal door. Çimdik is nu in balbezit. Çimdik schiet op doel. Toomsson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Çimdik is nu in balbezit. Toomsson met een sublieme pass. Yusifzadə kopt de bal weg. Çimdik probeert de bal met de borst te controleren. Çimdik schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shamrock United 67%, _SK_ 33%.
Shamrock United - _SK_ 0:3

47e minuut.
Yusifzadə is nu in balbezit. Yusifzadə geeft een lange en hoge pass. Daar is Pahk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Çimdik bereikt de bal nog maar net als eerste. Çimdik haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Toomsson met een sublieme pass. Kontor kopt de bal weg. Çimdik is nu in balbezit. Çimdik haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Monterroso rent richting de bal. Monterroso geeft de bal voor. Ehatamm bereikt de bal nog maar net als eerste. Çimdik verovert de bal door een tackle van achteren. Çimdik haalt uit met een fantastische trap. Toomsson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

55e minuut.
Langsepp bereikt de bal nog maar net als eerste. Yusifzadə verovert de bal door een tackle van achteren. Yusifzadə geeft een hoge lob. Çimdik heeft problemen om de bal te vangen. Çimdik draait met de bal, schiet en ... Toomsson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Yusifzadə rent richting de bal. Yusifzadə draait met de bal, schiet en ... Toomsson probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Shamrock United - _SK_ 0:4

57e minuut.
Öngo bereikt de bal nog maar net als eerste. Yusifzadə verovert de bal door een tackle van achteren. Yusifzadə geeft een hoge lob. Çimdik bereikt de bal nog maar net als eerste. Çimdik draait met de bal, schiet en ... Toomsson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Shamrock United - _SK_ 0:5

59e minuut.
Inworp. Yusifzadə zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Langsepp controleert de bal met de borst. Çimdik bereikt de bal nog maar net als eerste. Çimdik haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Yusifzadə is nu in balbezit. Yusifzadə passt de bal in één keer door. Çimdik is nu in balbezit. Çimdik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Shamrock United - _SK_ 0:6

62e minuut.
Ehatamm is nu in balbezit. Çimdik onderschept slim de pass. Çimdik heeft problemen om de bal te vangen. Çimdik haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Kontor kopt de bal weg. Yusifzadə rent richting de bal. Yusifzadə geeft de bal voor. Çimdik rent richting de bal. Çimdik haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Kontor geeft een lange en hoge pass. Çimdik rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Yusifzadə geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Çimdik springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Toomsson met een harde bal richting middenveld. Daar is Kalmurand, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yusifzadə kopt de bal weg. Çimdik bereikt de bal nog maar net als eerste. Çimdik draait met de bal, schiet en ... Toomsson bokst de bal weg.

74e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Toomsson niet meer kan verder spelen.

75e minuut.
Välja met de inworp. Kalmurand bereikt de bal nog maar net als eerste. Hüseynbəyli legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kalmurand is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ulst kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Vale e Azevedo met een sublieme pass. Çimdik bereikt de bal nog maar net als eerste. Çimdik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Shamrock United - _SK_ 0:7

76e minuut.
Öngo met een sublieme pass. Kalmurand bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalmurand passt de bal zonder na te denken. Çimdik is nu in balbezit. Çimdik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Shamrock United - _SK_ 0:8

80e minuut.
Välja geeft de bal voor. Yusifzadə rent richting de bal. Yusifzadə geeft een hoge lob. Çimdik is nu in balbezit. Çimdik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Shamrock United - _SK_ 0:9

85e minuut.
Boldiş geeft de bal voor. Yusifzadə is nu in balbezit. Yusifzadə geeft een hoge lob. Çimdik is nu in balbezit. Çimdik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Shamrock United - _SK_ 0:10

89e minuut.
Langsepp kopt de bal weg. Yusifzadə rent richting de bal. Yusifzadə geeft een lange en hoge pass. Çimdik bereikt de bal nog maar net als eerste. Çimdik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Shamrock United - _SK_ 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shamrock United 46%, _SK_ 54%.
Shamrock United - _SK_ 0:11