Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Vanad Mälestused Rummi Olympic
ehk veab madalam Tactiek joppab
37% Balbezit 63%
78% Spel op eigen helft 22%
0 Doelpogingen 46
5 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
31.1 gemiddelde waardering 54.8
zwak Schieten formidabel
matig Passen formidabel
matig Verdedigen goed


2e minuut.
Süvari geeft een lange en hoge pass. Rannaküla heeft problemen om de bal te vangen. Rapoport is nu in balbezit. Rapoport schiet op doel. Raudnagel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Vanad Mälestused - Rummi Olympic 0:1

4e minuut.
Rääbis geeft de bal voor. Reimão bereikt de bal nog maar net als eerste. Joonits legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Reimão is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Reimão legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Raudnagel bokst de bal weg. Reimão is nu in balbezit. Reimão schiet op doel. Raudnagel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Vanad Mälestused - Rummi Olympic 0:2

7e minuut.
Klungelig pakt Rääbis de bal. Rääbis geeft een hoge lob. Reimão bereikt de bal nog maar net als eerste. Reimão haalt uit met een fantastische trap. Raudnagel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Vanad Mälestused - Rummi Olympic 0:3

9e minuut.
Raudnagel speelt de bal door. Rybak kopt de bal weg. Rääbis geeft de bal voor. Rapoport rent richting de bal. Rapoport haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Kispál rent richting de bal. Modry rent richting de bal. Modry geeft een lange en hoge pass. Reimão rent richting de bal. Reimão schiet op doel. Raudnagel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Rapoport bereikt de bal nog maar net als eerste. Rapoport haalt uit met een fantastische trap. Raudnagel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Joonits rent richting de bal. Joonits geeft de bal voor. Inworp. Modry zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Reimão bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Modry geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Reimão springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Rybak geeft een hoge lob. Reimão kopt de bal weg. Daar is Rannaküla, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rapoport bereikt de bal nog maar net als eerste. Rapoport schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal. Rapoport bereikt de bal nog maar net als eerste. Rapoport schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Vanad Mälestused - Rummi Olympic 0:4

16e minuut.
Modry rent richting de bal. Modry passt de bal met de wreef. Rybak heeft problemen om de bal te vangen. Rybak geeft de bal voor. Rapoport krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Vanad Mälestused - Rummi Olympic 0:5

25e minuut.
Süvari verovert de bal door een tackle van achteren. Süvari met een sublieme pass. Joonits rent richting de bal. Reimão onderschept slim de pass. Reimão haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Modry geeft de bal voor. Rapoport bereikt de bal nog maar net als eerste. Rapoport passt de bal in één keer door. Reimão bereikt de bal nog maar net als eerste. Reimão schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Reimão kopt de bal weg. Rapoport rent richting de bal. Süvari tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Süvari krijgt een gele kaart. Rapoport raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Rapoport neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Reimão bereikt de bal nog maar net als eerste. Kõbin begaat een overtreding. Reimão raakt geblesseerd tijdens het duel. Modry zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Kõbin de bal. Reimão is nu in balbezit. Reimão draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Vanad Mälestused - Rummi Olympic 0:6

30e minuut.
Rääbis verovert de bal door een tackle van achteren. Rääbis passt de bal met de wreef. Reimão rent richting de bal. Rapoport rent richting de bal. Rapoport haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Reimão bereikt de bal nog maar net als eerste. Reimão draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Rapoport rent richting de bal. Rapoport met een sublieme pass. Reimão is nu in balbezit. Reimão schiet op doel. Raudnagel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Vanad Mälestused - Rummi Olympic 0:7

33e minuut.
Anyamkegh komt het veld opgelopen.

35e minuut.
Klungelig pakt Kõbin de bal. Joonits bereikt de bal nog maar net als eerste. Reimão onderschept slim de pass. Reimão draait met de bal, schiet en ... Raudnagel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Vanad Mälestused - Rummi Olympic 0:8

37e minuut.
Paddi passt de bal zonder na te denken. Krooni rent richting de bal. Krooni passt de bal met de wreef. Rapoport is nu in balbezit. Rapoport geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Kispál geeft een lange en hoge pass. Rapoport rent richting de bal. Rapoport passt de bal met de wreef. Reimão is nu in balbezit. Reimão haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Divljanović onderschept slim de pass. Divljanović geeft een lange en hoge pass. Reimão rent richting de bal. Reimão haalt uit met een fantastische trap. Raudnagel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Vanad Mälestused - Rummi Olympic 0:9

42e minuut.
Rääbis is nu in balbezit. Rääbis passt de bal in één keer door. Nae geeft een lange en hoge pass. Rapoport rent richting de bal. Rapoport schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Kispál geeft een hoge lob. Reimão is nu in balbezit. Reimão passt de bal zonder na te denken. Rapoport bereikt de bal nog maar net als eerste. Rapoport schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Vanad Mälestused - Rummi Olympic 0:10

45e minuut.
Klungelig pakt Rapoport de bal. Joonits begaat een overtreding. Rapoport raakt geblesseerd tijdens het duel. Valeta komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Vanad Mälestused 73%, Rummi Olympic 27%.
FC Vanad Mälestused - Rummi Olympic 0:10

46e minuut.
Daar is Divljanović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kispál geeft de bal voor. Rapoport rent richting de bal. Rapoport schiet op doel. Raudnagel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Vanad Mälestused - Rummi Olympic 0:11

48e minuut.
Joonits speelt de bal door. Rybak bereikt de bal nog maar net als eerste. Rybak geeft een lange en hoge pass. Rapoport bereikt de bal nog maar net als eerste. Rapoport draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Vanad Mälestused - Rummi Olympic 0:12

49e minuut.
Valeta bereikt de bal nog maar net als eerste. Valeta passt de bal zonder na te denken. Rääbis probeert naar een medespeler te passen. Rapoport rent richting de bal. Rapoport schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Mathiesen geeft de bal voor. Rybak geeft de bal voor. Valeta bereikt de bal nog maar net als eerste. Valeta haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Rybak rent richting de bal. Rybak geeft de bal voor. Valeta kopt de bal weg. Rapoport bereikt de bal nog maar net als eerste. Rapoport haalt uit met een fantastische trap. Raudnagel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

54e minuut.
Rannaküla geeft de bal voor. Rääbis met een sublieme pass. Rapoport bereikt de bal nog maar net als eerste. Rapoport haalt uit met een fantastische trap. Raudnagel maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Valeta rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Joonits ... Strafschop! Joonits krijgt een gele kaart. Valeta raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Rapoport neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Vanad Mälestused - Rummi Olympic 0:13

58e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vaarpu met de inworp. Valeta bereikt de bal nog maar net als eerste. Valeta haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Vanad Mälestused - Rummi Olympic 0:14

59e minuut.
Valeta onderschept slim de pass. Valeta passt de bal in één keer door. Rääbis speelt de bal door. Klungelig pakt Valeta de bal. Valeta draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Liidman komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Rääbis speelt de bal door. Rybak rent richting de bal. Rybak geeft een hoge lob. Valeta springt en kopt de bal. Raudnagel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Vanad Mälestused - Rummi Olympic 0:15

71e minuut.
Rannaküla bereikt de bal nog maar net als eerste. Rapoport rent richting de bal. Rapoport geeft een lange en hoge pass. Valeta rent richting de bal. Valeta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Vanad Mälestused - Rummi Olympic 0:16

75e minuut.
Rannaküla maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Daar is Modry, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Modry geeft een hoge lob. Rapoport is nu in balbezit. Rapoport schiet op doel. Raudnagel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Modry geeft een lange en hoge pass. Valeta rent richting de bal. Valeta passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Rapoport de bal. Rapoport haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

78e minuut.
Rääbis rent richting de bal. Metsallik speelt de bal door. Rybak geeft een lange en hoge pass. Rapoport bereikt de bal nog maar net als eerste. Rapoport haalt uit met een fantastische trap. Raudnagel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Valeta bereikt de bal nog maar net als eerste. Valeta draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

81e minuut.
Rybak rent richting de bal. Rybak geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Kõbin de bal. Valeta is nu in balbezit. Valeta haalt uit met een fantastische trap. Raudnagel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Valeta bereikt de bal nog maar net als eerste. Valeta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Vanad Mälestused - Rummi Olympic 0:17

84e minuut.
Raudnagel speelt de bal door. Rääbis kopt de bal weg. Daar is Valeta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Valeta haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Joonits de bal. Valeta rent richting de bal. Valeta draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Vanad Mälestused - Rummi Olympic 0:18

86e minuut.
Rapoport rent richting de bal. Raudnagel met een sublieme pass. Modry bereikt de bal nog maar net als eerste. Modry geeft de bal voor. Valeta rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Vanad Mälestused - Rummi Olympic 0:19

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Vanad Mälestused 83%, Rummi Olympic 17%.
FC Vanad Mälestused - Rummi Olympic 0:19