Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Torso FC Kehrasbourg IF
Mitte 2 midagi Tactiek PK4ADvanced
38% Balbezit 62%
70% Spel op eigen helft 30%
0 Doelpogingen 36
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 12
41.8 gemiddelde waardering 57.5
adequate Schieten outstanding
adequate Passen formidable
solid Verdedigen excellent


2e minuut.
Tarn passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Basagoiti de bal. Tumma is nu in balbezit. Tarn rent richting de bal. Tarn haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Ciuciła passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Tarn de bal. Lubi legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Tarn is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Tarn neemt de penalty, wat een uithaal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Weyland passt de bal met de wreef. Ciuciła speelt de bal door. Daar is Miloševskis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Miloševskis geeft de bal voor. Basagoiti krijgt zijn hoofd ertegen. Kanter bokst de bal weg.

11e minuut.
Weyland passt de bal zonder na te denken. Tarn is nu in balbezit. Saulep maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Saulep naar de kleedkamers voor een vroege douche.

12e minuut.
Daar is Weyland, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Weyland geeft een hoge lob. Tarn is nu in balbezit. Tarn haalt uit met een fantastische trap. Kanter werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Torso - FC Kehrasbourg IF 0:1

15e minuut.
Basagoiti passt de bal met de wreef. Weyland speelt de bal door. Tarn rent richting de bal. Tarn haalt uit met een fantastische trap. Kanter probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Torso - FC Kehrasbourg IF 0:2

17e minuut.
Weyland met een sublieme pass. Klungelig pakt Basagoiti de bal. Kispál is nu in balbezit. Kispál draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Torso - FC Kehrasbourg IF 0:3

19e minuut.
Tarn bereikt de bal nog maar net als eerste. Basagoiti is nu in balbezit. Weyland probeert naar een medespeler te passen. Kispál rent richting de bal. Kispál schiet op doel. Kanter verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Basagoiti rent richting de bal. Basagoiti draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Torso - FC Kehrasbourg IF 0:4

23e minuut.
Ciuciła rent richting de bal. Ciuciła passt de bal in één keer door. Weyland rent richting de bal. Weyland schiet op doel. Kanter probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Torso - FC Kehrasbourg IF 0:5

25e minuut.
Suve speelt de bal door. Tumma kan de bal niet met de borst controleren. Kispál is nu in balbezit. Basagoiti bereikt de bal nog maar net als eerste. Basagoiti schiet op doel. Kanter bokst de bal weg.

27e minuut.
Kispál kopt de bal weg. Basagoiti is nu in balbezit. Basagoiti passt de bal zonder na te denken. Miloševskis is nu in balbezit. Miloševskis draait met de bal, schiet en ... Kanter bokst de bal weg.

28e minuut.
Karpiniak neemt vlug de vrije trap. Basagoiti is nu in balbezit. Tumma begaat een overtreding. Tumma krijgt een gele kaart. Basagoiti raakt geblesseerd tijdens het duel. Tarn wilt de vrije trap nemen. Kanter werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Daar is Ciuciła, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ciuciła speelt de bal door. Basagoiti bereikt de bal nog maar net als eerste. Basagoiti schiet op doel. Kanter werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Torso - FC Kehrasbourg IF 0:6

31e minuut.
Basagoiti onderschept slim de pass. Basagoiti geeft een hoge lob. Miloševskis heeft problemen om de bal te vangen. Miloševskis haalt uit met een fantastische trap. Kanter maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal! Tarn rent richting de bal. Tarn schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Torso - FC Kehrasbourg IF 0:7

35e minuut.
Tarn bereikt de bal nog maar net als eerste. Priiman rent richting de bal. Tarn rent richting de bal. Tarn haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Weyland is nu in balbezit. Kispál rent richting de bal. Kispál passt de bal in één keer door. Basagoiti rent richting de bal. Basagoiti haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Torso - FC Kehrasbourg IF 0:8

43e minuut.
Priiman heeft problemen om de bal te vangen. Ciuciła met een sublieme pass. Miloševskis met een sublieme pass. Tarn rent richting de bal. Tarn schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

44e minuut.
Ciuciła passt de bal in één keer door. Miloševskis probeert naar een medespeler te passen. Basagoiti rent richting de bal. Basagoiti schiet op doel. Kanter maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Torso - FC Kehrasbourg IF 0:9

45e minuut.
Verendi komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Torso 74%, FC Kehrasbourg IF 26%.
Fc Torso - FC Kehrasbourg IF 0:9

46e minuut.
Ciuciła is nu in balbezit. Ciuciła geeft de bal voor. Basagoiti bereikt de bal nog maar net als eerste. Basagoiti draait met de bal, schiet en ... Kanter maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Torso - FC Kehrasbourg IF 0:10

49e minuut.
Inworp. Miloševskis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ciuciła geeft een hoge lob. Tarn bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarn schiet op doel. Kanter kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Suve is nu in balbezit. Basagoiti schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Basagoiti krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Basagoiti rent richting de bal. Basagoiti met een sublieme pass. Tarn rent richting de bal. Tarn haalt uit met een fantastische trap. Kanter werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Torso - FC Kehrasbourg IF 0:11

60e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Predeanu stond buitenspel. Nurəddinov komt het veld opgelopen. Łabędzki neemt vlug de vrije trap. Priiman rent richting de bal. Tarn verovert de bal door een tackle van achteren. Tarn haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Kalde geeft een lange en hoge pass. Basagoiti is nu in balbezit. Basagoiti passt de bal met de wreef. Verendi bereikt de bal nog maar net als eerste. Verendi schiet op doel. De bal raakt de paal. Daar is Priiman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tarn bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarn passt de bal zonder na te denken. Verendi bereikt de bal nog maar net als eerste. Verendi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Torso - FC Kehrasbourg IF 0:12

65e minuut.
Weyland is nu in balbezit. Weyland speelt de bal door. Verendi is nu in balbezit. Verendi haalt uit met een fantastische trap. Kanter werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Torso - FC Kehrasbourg IF 0:13

69e minuut.
Ciuciła neemt vlug de vrije trap. Verendi rent richting de bal. Tarn rent richting de bal. Tarn haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Torso - FC Kehrasbourg IF 0:14

72e minuut.
Basagoiti raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Suurevälja komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Nurəddinov speelt de bal door. Weyland bereikt de bal nog maar net als eerste. Weyland passt de bal in één keer door. Tarn rent richting de bal. Tarn draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Priiman speelt de bal door. Nurəddinov geeft de bal voor. Verendi krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Maiste komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Söderholm is nu in balbezit. Söderholm geeft een lange en hoge pass. Tarn is nu in balbezit. Tarn heeft problemen om de bal te vangen. Tarn haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kallasmaa komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Weyland passt de bal met de wreef. Maiste bereikt de bal nog maar net als eerste. Maiste geeft een lange en hoge pass. Tarn is nu in balbezit. Tarn draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Priiman met de inworp. Nurəddinov met een sublieme pass. Verendi bereikt de bal nog maar net als eerste. Verendi draait met de bal, schiet en ... Kanter werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Torso - FC Kehrasbourg IF 0:15

87e minuut.
Klungelig pakt Söderholm de bal. Söderholm passt de bal zonder na te denken. Nurəddinov heeft problemen om de bal te vangen. Nurəddinov draait met de bal, schiet en ... Kanter maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Torso - FC Kehrasbourg IF 0:16

89e minuut.
Kallasmaa bereikt de bal nog maar net als eerste. Kallasmaa geeft de bal voor. Weyland is nu in balbezit. Weyland geeft een lange en hoge pass. Verendi maakt een snoekduik en kopt de bal. Kanter probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Torso 66%, FC Kehrasbourg IF 34%.
Fc Torso - FC Kehrasbourg IF 0:16