Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vanaka Pantrid Sonda
k4update Tactiek ML1
45% Balbezit 55%
77% Spel op eigen helft 23%
0 Doelpogingen 40
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
48.8 gemiddelde waardering 69.5
solide Schieten briljant
redelijk Passen uitmuntend
solide Verdedigen uitstekend


6e minuut.
Kaljuveer kopt de bal weg. Puussaare is nu in balbezit. Puussaare passt de bal in één keer door. Hani rent richting de bal. Hani haalt uit met een fantastische trap. Heredia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

6e minuut.
Skrzetuski geeft de bal voor. Puussaare kopt de bal weg. Adams probeert naar een medespeler te passen. Hani is nu in balbezit. Hani schiet op doel. Heredia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kaljuveer geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Adams krijgt zijn hoofd ertegen. Heredia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Skrzetuski de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vanaka Pantrid - Sonda 0:1

7e minuut.
Xaliqov probeert naar een medespeler te passen. Kaljuveer speelt de bal door. Hani is nu in balbezit. Hani draait met de bal, schiet en ... Heredia probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Vanaka Pantrid - Sonda 0:2

10e minuut.
Puussaare is nu in balbezit. Puussaare passt de bal zonder na te denken. Kaljuveer rent richting de bal. Kaljuveer geeft een hoge lob. Hani krijgt zijn hoofd ertegen. Heredia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Skrzetuski de bal.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Puussaare neemt de hoekschop. Adams krijgt zijn hoofd ertegen. Heredia werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

12e minuut.
Võsumägi geeft een hoge lob. Dykman rent richting de bal. Dykman passt de bal zonder na te denken. Hani rent richting de bal. Hani draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Dykman probeert naar een medespeler te passen. Kaljuveer rent richting de bal. Kaljuveer met een sublieme pass. Hani rent richting de bal. Hani schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Heredia met een sublieme pass. Sensel probeert naar een medespeler te passen. Pingel geeft een lange en hoge pass. Kaljuveer rent richting de bal. Kaljuveer geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Sergo kopt de bal weg. Pingel speelt de bal door. Klungelig pakt Pihlak de bal. Hani bereikt de bal nog maar net als eerste. Hani schiet op doel. Heredia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Adams is nu in balbezit. Adams haalt uit met een fantastische trap. Heredia bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Vanaka Pantrid - Sonda 0:3

26e minuut.
Kaljuveer probeert naar een medespeler te passen. Adams heeft problemen om de bal te vangen. Hani rent richting de bal. Hani draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Vanaka Pantrid - Sonda 0:4

28e minuut.
Skrzetuski onderschept slim de pass. Hani bereikt de bal nog maar net als eerste. Adams bereikt de bal nog maar net als eerste. Adams schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vanaka Pantrid - Sonda 0:5

31e minuut.
Inworp. Puussaare met een snelle inworp. Kaljuveer rent richting de bal. Kaljuveer geeft een hoge lob. Adams springt en kopt de bal. Heredia bokst de bal weg.

31e minuut.
Pihlak geeft de bal voor. Inworp. Adams zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kaljuveer geeft een hoge lob. Hani krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Inworp. Puussaare met een snelle inworp. Kaljuveer is nu in balbezit. Kaljuveer geeft de bal voor. Adams maakt een snoekduik en kopt de bal. Heredia bokst de bal weg.

38e minuut.
Puussaare bereikt de bal nog maar net als eerste. Puussaare probeert naar een medespeler te passen. Kaljuveer rent richting de bal. Kaljuveer geeft een lange en hoge pass. Adams maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vanaka Pantrid - Sonda 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vanaka Pantrid 76%, Sonda 24%.
Vanaka Pantrid - Sonda 0:6

46e minuut.
Sergo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kaljuveer probeert naar een medespeler te passen. Adams bereikt de bal nog maar net als eerste. Adams schiet op doel. Heredia werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vanaka Pantrid - Sonda 0:7

52e minuut.
Heredia met een sublieme pass. Puussaare kopt de bal weg. Kaljuveer bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaljuveer geeft een hoge lob. Adams krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Lõokene is nu in balbezit. Komlov is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lõokene. Lõokene krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Komlov is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Riimets met een snel genomen vrije trap. Kaljuveer kopt de bal weg. Puussaare probeert naar een medespeler te passen. Adams bereikt de bal nog maar net als eerste. Adams draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Vanaka Pantrid - Sonda 0:8

57e minuut.
Puussaare geeft de bal voor. Hani kopt de bal weg. Adams bereikt de bal nog maar net als eerste. Hani rent richting de bal. Hani draait met de bal, schiet en ... Heredia bokst de bal weg.

60e minuut.
Riimets verovert de bal door een tackle van achteren. Riimets met een sublieme pass. Kaljuveer bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaljuveer geeft een hoge lob. Adams krijgt zijn hoofd ertegen. Heredia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

61e minuut.
Puussaare verovert de bal door een tackle van achteren. Puussaare geeft een lange en hoge pass. Skrzetuski is nu in balbezit. Adams verovert de bal door een tackle van achteren. Adams haalt uit met een fantastische trap. Heredia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

64e minuut.
Adams rent richting de bal. Hani rent richting de bal. Adams rent richting de bal. Adams haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Dykman onderschept slim de pass. Dykman geeft een lange en hoge pass. Raudsep controleert de bal met de borst. Adams verovert de bal door een tackle van achteren. Adams haalt uit met een fantastische trap. Heredia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Hani rent richting de bal. Hani haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Vanaka Pantrid - Sonda 0:9

76e minuut.
Klungelig pakt Xaliqov de bal. Hani bereikt de bal nog maar net als eerste. Hani probeert naar een medespeler te passen. Adams is nu in balbezit. Adams haalt uit met een fantastische trap. Heredia bokst de bal weg. Hani rent richting de bal. Hani schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vanaka Pantrid - Sonda 0:10

81e minuut.
Puussaare passt de bal in één keer door. Kaljuveer rent richting de bal. Kaljuveer speelt de bal door. Adams heeft problemen om de bal te vangen. Adams haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Vanaka Pantrid - Sonda 0:11

83e minuut.
Riimets passt de bal zonder na te denken. Dykman met een sublieme pass. Kaljuveer rent richting de bal. Kaljuveer geeft een hoge lob. Hani krijgt zijn hoofd ertegen. Heredia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Adams is nu in balbezit. Adams draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Vanaka Pantrid - Sonda 0:12

86e minuut.
Kaljuveer is nu in balbezit. Lõokene rent richting de bal. Kaljuveer onderschept slim de pass. Kaljuveer geeft de bal voor. Adams krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Kaljuveer heeft problemen om de bal te vangen. Puussaare bereikt de bal nog maar net als eerste. Puussaare passt de bal in één keer door. Adams is nu in balbezit. Adams draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vanaka Pantrid 78%, Sonda 22%.
Vanaka Pantrid - Sonda 0:12