Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
tuhlimaa tondid Jälgimäe Lõvid
uuus Tactiek 4132 madal äär
49% Balbezit 51%
68% Spel op eigen helft 32%
0 Doelpogingen 39
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
24.4 gemiddelde waardering 50.2
weak Schieten brilliant
weak Passen excellent
poor Verdedigen solid


2e minuut.
Primanin is nu in balbezit. Primanin geeft een lange en hoge pass. Daar is Kruuser, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Suvi bereikt de bal nog maar net als eerste. Suvi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
tuhlimaa tondid - Jälgimäe Lõvid 0:1

4e minuut.
Sagar probeert naar een medespeler te passen. Suvi rent richting de bal. Suvi passt de bal met de wreef. Primanin rent richting de bal. Primanin draait met de bal, schiet en ... Ahman bokst de bal weg. Kruuser kopt de bal weg. Meigas is nu in balbezit. Primanin onderschept slim de pass. Primanin geeft een hoge lob. Suvi maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Sagar is nu in balbezit. Sagar met een sublieme pass. Käsper is nu in balbezit. Suvi bereikt de bal nog maar net als eerste. Suvi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Corach probeert naar een medespeler te passen. Sagar geeft een hoge lob. Primanin kopt de bal weg. Suvi rent richting de bal. Suvi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
tuhlimaa tondid - Jälgimäe Lõvid 0:2

11e minuut.
Suvi rent richting de bal. Suvi passt de bal met de wreef. Primanin rent richting de bal. Primanin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
tuhlimaa tondid - Jälgimäe Lõvid 0:3

15e minuut.
Kalluste bereikt de bal nog maar net als eerste. Suvi onderschept slim de pass. Suvi passt de bal in één keer door. Primanin rent richting de bal. Primanin draait met de bal, schiet en ... Ahman verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Kers bereikt de bal nog maar net als eerste. Kers probeert naar een medespeler te passen. Savisaar probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Primanin bereikt de bal nog maar net als eerste. Primanin geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Suvi rent richting de bal. Suvi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
tuhlimaa tondid - Jälgimäe Lõvid 0:4

20e minuut.
Meigas bereikt de bal nog maar net als eerste. Suvi verovert de bal door een tackle van achteren. Suvi speelt de bal door. Primanin bereikt de bal nog maar net als eerste. Primanin draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
tuhlimaa tondid - Jälgimäe Lõvid 0:5

24e minuut.
Kalluste rent richting de bal. Primanin onderschept slim de pass. Primanin probeert naar een medespeler te passen. Suvi bereikt de bal nog maar net als eerste. Suvi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
tuhlimaa tondid - Jälgimäe Lõvid 0:6

24e minuut.
Sagar bereikt de bal nog maar net als eerste. Primanin rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kers. Kers krijgt een gele kaart. Primanin raakt geblesseerd tijdens het duel. Krystek met een snel genomen vrije trap. Suvi maakt een snoekduik en kopt de bal. Ahman probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
tuhlimaa tondid - Jälgimäe Lõvid 0:7

30e minuut.
Sagar geeft de bal voor. Kalluste is nu in balbezit. Primanin onderschept slim de pass. Daar is Primanin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Primanin schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Ahman met een sublieme pass. Vilps kopt de bal weg. Kruuser heeft problemen om de bal te vangen. Suvi is nu in balbezit. Suvi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Primanin onderschept slim de pass. Primanin probeert naar een medespeler te passen. Suvi rent richting de bal. Suvi schiet op doel. Ahman probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
tuhlimaa tondid - Jälgimäe Lõvid 0:8

35e minuut.
Pesur is nu in balbezit. Suvi onderschept slim de pass. Suvi passt de bal in één keer door. Primanin rent richting de bal. Primanin haalt uit met een fantastische trap. Ahman verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
Olumets neemt vlug de vrije trap. Primanin kopt de bal weg. Daar is Kalluste, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Suvi is nu in balbezit. Suvi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tuhlimaa tondid 62%, Jälgimäe Lõvid 38%.
tuhlimaa tondid - Jälgimäe Lõvid 0:8

46e minuut.
Olumets is nu in balbezit. Olumets geeft een hoge lob. Sagar kopt de bal weg. Primanin rent richting de bal. Primanin draait met de bal, schiet en ... Ahman kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

47e minuut.
Krystek speelt de bal door. Corach geeft de bal voor. Täht controleert de bal met de borst. Primanin rent richting de bal. Primanin schiet op doel. Ahman bokst de bal weg.

48e minuut.
Primanin geeft een lange en hoge pass. Suvi controleert de bal met de borst. Kruuser is nu in balbezit. Suvi verovert de bal door een tackle van achteren. Suvi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
tuhlimaa tondid - Jälgimäe Lõvid 0:9

53e minuut.
Vilps verovert de bal door een tackle van achteren. Meigas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vilps verovert de bal door een tackle van achteren. Vilps geeft een hoge lob. Primanin springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
tuhlimaa tondid - Jälgimäe Lõvid 0:10

55e minuut.
Krystek is nu in balbezit. Krystek passt de bal zonder na te denken. Suvi rent richting de bal. Suvi draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Täht de bal onder controle te krijgen. Ahman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
tuhlimaa tondid - Jälgimäe Lõvid 0:11

56e minuut.
Sagar met een sublieme pass. Suvi bereikt de bal nog maar net als eerste. Suvi passt de bal zonder na te denken. Primanin is nu in balbezit. Primanin schiet op doel. Ahman kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
tuhlimaa tondid - Jälgimäe Lõvid 0:12

58e minuut.
Vilps geeft een hoge lob. Kruuser speelt de bal door. Suvi rent richting de bal. Suvi haalt uit met een fantastische trap. Ahman werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
tuhlimaa tondid - Jälgimäe Lõvid 0:13

62e minuut.
Vilps rent richting de bal. Vilps passt de bal zonder na te denken. Primanin is nu in balbezit. Primanin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
tuhlimaa tondid - Jälgimäe Lõvid 0:14

66e minuut.
Sagar probeert naar een medespeler te passen. Suvi heeft problemen om de bal te vangen. Suvi met een sublieme pass. Primanin rent richting de bal. Primanin haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Krystek geeft een hoge lob. Suvi kopt de bal weg. Kalluste heeft problemen om de bal te vangen. Primanin is nu in balbezit. Primanin schiet op doel. Ahman verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

71e minuut.
Krystek met een sublieme pass. Sagar speelt de bal door. Suvi is nu in balbezit. Primanin bereikt de bal nog maar net als eerste. Primanin schiet op doel. Ahman bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Suvi kopt de bal weg. Sagar heeft problemen om de bal te vangen. Sagar geeft een lange en hoge pass. Suvi springt en kopt de bal. Ahman werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
tuhlimaa tondid - Jälgimäe Lõvid 0:15

74e minuut.
Riibak probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Pesur de bal. Primanin bereikt de bal nog maar net als eerste. Primanin haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Kruuser geeft de bal voor. Olumets geeft de bal voor. Täht kan de bal niet met de borst controleren. Suvi rent richting de bal. Suvi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Krystek rent richting de bal. Krystek passt de bal in één keer door. Suvi bereikt de bal nog maar net als eerste. Suvi haalt uit met een fantastische trap. Täht probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Sagar geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Suvi krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
tuhlimaa tondid - Jälgimäe Lõvid 0:16

83e minuut.
Krystek speelt de bal door. Klungelig pakt Suvi de bal. Suvi passt de bal met de wreef. Primanin rent richting de bal. Primanin draait met de bal, schiet en ... Ahman verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
tuhlimaa tondid - Jälgimäe Lõvid 0:17

86e minuut.
Kers is nu in balbezit. Krystek verovert de bal door een tackle van achteren. Krystek geeft een hoge lob. Primanin is nu in balbezit. Primanin schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Sagar rent richting de bal. Sagar passt de bal met de wreef. Suvi is nu in balbezit. Suvi draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
tuhlimaa tondid - Jälgimäe Lõvid 0:18

90e minuut.
Vilps is nu in balbezit. Vilps geeft een hoge lob. Meigas heeft problemen om de bal te vangen. Suvi is nu in balbezit. Suvi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
tuhlimaa tondid - Jälgimäe Lõvid 0:19

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tuhlimaa tondid 74%, Jälgimäe Lõvid 26%.
tuhlimaa tondid - Jälgimäe Lõvid 0:19