Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pepinucho carbonero-querido
pepinucho13 Tactiek B1
48% Balbezit 52%
71% Spel op eigen helft 29%
3 Doelpogingen 34
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
37.1 gemiddelde waardering 56.9
redelijk Schieten formidabel
matig Passen solide
redelijk Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Lacasa bereikt de bal nog maar net als eerste. Lacasa geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Avaroa de bal onder controle te krijgen. Santos bereikt de bal nog maar net als eerste. Santos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pepinucho - carbonero-querido 0:1

6e minuut.
Gadea verovert de bal door een tackle van achteren. Gadea speelt de bal door. Ochiuzzi geeft de bal voor. Daar is Santos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Santos haalt uit met een fantastische trap. Devoto bokst de bal weg.

11e minuut.
Pretto geeft een lange en hoge pass. Gato kopt de bal weg. Santos is nu in balbezit. Santos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pepinucho - carbonero-querido 0:2

14e minuut.
Gato kan de bal niet met de borst controleren. Gato geeft een lange en hoge pass. Santos rent richting de bal. Santos haalt uit met een fantastische trap. Devoto maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Pepinucho - carbonero-querido 0:3

16e minuut.
Sone probeert de bal met de borst te controleren. García Pescador is nu in balbezit. Sone begaat een overtreding. Sone krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Savio rent richting de bal. Savio geeft een lange en hoge pass. Garibaldi rent richting de bal. Santos onderschept slim de pass. Santos schiet op doel. Devoto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Gato rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Gato neemt de hoekschop. Santos springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Peppo trapt de bal weg. Cartagena probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ochiuzzi met een sublieme pass. Santos bereikt de bal nog maar net als eerste. Santos draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Avaroa bereikt de bal nog maar net als eerste. Avaroa schiet op doel. Devoto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Catari rent richting de bal. Santos onderschept slim de pass. Santos schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Pepinucho - carbonero-querido 0:4

26e minuut.
Pretto raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Rodríguez komt het veld opgelopen.

26e minuut.
Déus is nu in balbezit. Savio verovert de bal door een tackle van achteren. Savio probeert naar een medespeler te passen. Santos bereikt de bal nog maar net als eerste. Santos draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Doeltrap. Garibaldi met een harde bal richting middenveld. Lacasa kopt de bal weg. Santos is nu in balbezit. Santos draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Wilkins zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ochiuzzi is nu in balbezit. Ochiuzzi passt de bal zonder na te denken. Santos bereikt de bal nog maar net als eerste. Santos haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Ochiuzzi is nu in balbezit. Ochiuzzi passt de bal zonder na te denken. Savio probeert naar een medespeler te passen. Santos is nu in balbezit. Santos draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Doeltrap. Devoto trapt de bal weg. Lacasa controleert de bal met de borst. Cartagena rent richting de bal. Cartagena haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

39e minuut.
Gato verovert de bal door een tackle van achteren. Gato geeft een hoge lob. Santos bereikt de bal nog maar net als eerste. Santos haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Pepinucho - carbonero-querido 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pepinucho 72%, carbonero-querido 28%.
Pepinucho - carbonero-querido 0:5

47e minuut.
García Pescador is nu in balbezit. García Pescador geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Rodríguez de bal onder controle te krijgen. Víkingsson is nu in balbezit. Víkingsson haalt uit met een fantastische trap. Farré verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

49e minuut.
Ochiuzzi geeft een hoge lob. Santos rent richting de bal. Catari schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Catari krijgt een gele kaart. Santos is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ochiuzzi zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Avaroa springt en kopt de bal. Devoto maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pepinucho - carbonero-querido 0:6

57e minuut.
Savio zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ochiuzzi is nu in balbezit. Ochiuzzi geeft een lange en hoge pass. Santos heeft problemen om de bal te vangen. Santos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pepinucho - carbonero-querido 0:7

63e minuut.
Ochiuzzi rent richting de bal. Ochiuzzi geeft een hoge lob. Santos kopt de bal weg. Avaroa bereikt de bal nog maar net als eerste. Avaroa schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

69e minuut.
Santos onderschept slim de pass. Santos passt de bal in één keer door. Avaroa is nu in balbezit. Avaroa haalt uit met een fantastische trap. Peppo probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Pepinucho - carbonero-querido 0:8

71e minuut.
Gadea onderschept slim de pass. Gadea geeft de bal voor. Santos bereikt de bal nog maar net als eerste. Santos draait met de bal, schiet en ... Avaroa probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Déus bereikt de bal nog maar net als eerste. Déus geeft de bal voor. Daar is Rodríguez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Víkingsson is nu in balbezit. Víkingsson schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

78e minuut.
Gestido met een sublieme pass. Avaroa rent richting de bal. Avaroa geeft een lange en hoge pass. Santos rent richting de bal. Santos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pepinucho - carbonero-querido 0:9

86e minuut.
Klungelig pakt Savio de bal. Savio geeft een lange en hoge pass. Daar is Wilkins, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Santos rent richting de bal. Santos haalt uit met een fantastische trap. Devoto kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pepinucho 71%, carbonero-querido 29%.
Pepinucho - carbonero-querido 0:9