Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Peñarol_Cap Speto Corrido F.C
5-3-2 Tactiek Esta 2
42% Balbezit 58%
69% Spel op eigen helft 31%
3 Doelpogingen 27
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.7 gemiddelde waardering 63.4
adequate Schieten incredible
adequate Passen excellent
adequate Verdedigen excellent


1e minuut.
Lowry speelt de bal door. Alejo rent richting de bal. Aldave rent richting de bal. Alejo verovert de bal door een tackle van achteren. Alejo schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Firică rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Peñarol_Cap - Speto Corrido F.C 0:1

10e minuut.
Lowry met de inworp. Misiak probeert naar een medespeler te passen. Puigdesens bereikt de bal nog maar net als eerste. Puigdesens geeft de bal voor. Alejo maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Puigdesens is nu in balbezit. Puigdesens passt de bal zonder na te denken. Kasum rent richting de bal. Alejo onderschept slim de pass. Alejo schiet op doel. Paal! Horvatić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Briganti speelt de bal door. Firică kopt de bal weg. Lowry probeert naar een medespeler te passen. Daar is Alejo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alejo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Peñarol_Cap - Speto Corrido F.C 0:2

26e minuut.
Lowry speelt de bal door. Barilko met een sublieme pass. Lowry met een sublieme pass. Firică geeft de bal voor. Alejo krijgt zijn hoofd ertegen. Horvatić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Horvatić probeert naar een medespeler te passen. Misiak kopt de bal weg. Miranda Hernández rent richting de bal. Alejo verovert de bal door een tackle van achteren. Alejo haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

32e minuut.
Misiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Misiak geeft de bal voor. Alejo rent richting de bal. Alejo haalt uit met een fantastische trap. Horvatić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Peñarol_Cap - Speto Corrido F.C 0:3

33e minuut.
Suárez Díaz rent richting de bal. Lowry verovert de bal door een tackle van achteren. Lowry speelt de bal door. Alejo rent richting de bal. Alejo draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Burgos Suárez probeert de bal aan de voet te houden. Alejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasum legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Alejo raakt geblesseerd tijdens het duel. Alejo neemt de penalty, wat een uithaal! Horvatić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Alejo is nu in balbezit. Kasum legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Alejo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Alejo legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Horvatić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Peñarol_Cap - Speto Corrido F.C 0:4

44e minuut.
Lowry onderschept slim de pass. Trávníček is nu in balbezit. Urdal legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Trávníček raakt geblesseerd tijdens het duel. Elduayen neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Briganti kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Peñarol_Cap 66%, Speto Corrido F.C 34%.
Peñarol_Cap - Speto Corrido F.C 0:4

47e minuut.
Puigdesens passt de bal in één keer door. Firică is nu in balbezit. Firică passt de bal zonder na te denken. Alejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Alejo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

48e minuut.
Pleško geeft de bal voor. Trávníček heeft problemen om de bal te vangen. Barilko probeert naar een medespeler te passen. Trávníček rent richting de bal. Trávníček schiet op doel. Briganti bokst de bal weg. Briganti speelt de bal door. Lowry geeft een lange en hoge pass. Alejo rent richting de bal. Alejo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Gotsmanov verovert de bal door een tackle van achteren. Gotsmanov geeft de bal voor. Lowry probeert naar een medespeler te passen. Alejo rent richting de bal. Alejo schiet op doel. Horvatić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Burgos Suárez kopt de bal weg. Daar is Alejo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pleško bereikt de bal nog maar net als eerste. Alejo verovert de bal door een tackle van achteren. Alejo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Peñarol_Cap - Speto Corrido F.C 0:5

61e minuut.
Firică is nu in balbezit. Firică passt de bal zonder na te denken. Alejo is nu in balbezit. Alejo schiet op doel. Horvatić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Peñarol_Cap - Speto Corrido F.C 0:6

62e minuut.
Firică verovert de bal door een tackle van achteren. Firică geeft een lange en hoge pass. Alejo rent richting de bal. Alejo schiet op doel. Horvatić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Peñarol_Cap - Speto Corrido F.C 0:7

70e minuut.
Misiak rent richting de bal. Misiak probeert naar een medespeler te passen. Puigdesens rent richting de bal. Puigdesens geeft een hoge lob. Alejo krijgt zijn hoofd ertegen. Horvatić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

80e minuut.
Inworp. Barilko zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lowry is nu in balbezit. Lowry geeft de bal voor. Alejo springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Firică bereikt de bal nog maar net als eerste. Firică passt de bal met de wreef. Lowry probeert naar een medespeler te passen. Alejo rent richting de bal. Alejo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Peñarol_Cap - Speto Corrido F.C 0:8

88e minuut.
Lowry is nu in balbezit. Lowry geeft een hoge lob. Alejo is nu in balbezit. Alejo haalt uit met een fantastische trap. Horvatić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Peñarol_Cap - Speto Corrido F.C 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Peñarol_Cap 71%, Speto Corrido F.C 29%.
Peñarol_Cap - Speto Corrido F.C 0:9