Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Magia FC Los Miles
532mid Tactiek Misol
56% Balbezit 44%
47% Spel op eigen helft 53%
13 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
42.2 gemiddelde waardering 42.9
goed Schieten solide
solide Passen goed
solide Verdedigen matig


2e minuut.
Mckinnon geeft een hoge lob. Casanova rent richting de bal. Folch rent richting de bal. Casanova is nu in balbezit. Casanova schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
De Castro met een sublieme pass. Casanova bereikt de bal nog maar net als eerste. Harasiuk geeft de bal voor. Wijnhard is nu in balbezit. Wijnhard schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Puyol is nu in balbezit. Puyol passt de bal met de wreef. Mckinnon speelt de bal door. Wijnhard heeft problemen om de bal te vangen. Wijnhard draait met de bal, schiet en ... Parada verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Ayoroa verovert de bal door een tackle van achteren. Ayoroa geeft een lange en hoge pass. Puyol kopt de bal weg. Wijnhard is nu in balbezit. Wijnhard schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Parada met een sublieme pass. Harasiuk rent richting de bal. Met opzet legt Olaza zijn tegenspeler op de grond. Olaza krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Doeltrap. Parada met een harde bal richting middenveld. Hermaniuk kopt de bal weg. Wijnhard bereikt de bal nog maar net als eerste. Wijnhard draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

22e minuut.
Daar is Olaza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Puyol is nu in balbezit. Puyol passt de bal zonder na te denken. Daar is Wijnhard, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wijnhard schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
De Castro speelt de bal door. Casanova is nu in balbezit. Folch rent richting de bal. Folch haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Magia FC - Los Miles 0:1

40e minuut.
Cascini kopt de bal weg. De Castro is nu in balbezit. De Castro met een sublieme pass. Folch rent richting de bal. Folch draait met de bal, schiet en ... Dutra probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Magia FC 43%, Los Miles 57%.
Magia FC - Los Miles 0:1

48e minuut.
Olaza bereikt de bal nog maar net als eerste. Olaza geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Cienfuegos de bal. Pollo rent richting de bal. Pollo haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Harasiuk probeert naar een medespeler te passen. Hermaniuk is nu in balbezit. Hermaniuk passt de bal in één keer door. Muscut Azzopardi is nu in balbezit. Muscut Azzopardi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Cascini verovert de bal door een tackle van achteren. Hermaniuk onderschept slim de pass. Hermaniuk geeft een hoge lob. Wijnhard bereikt de bal nog maar net als eerste. Wijnhard schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Ayoroa kopt de bal weg. Gorriarán rent richting de bal. Casanova tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Casanova krijgt een gele kaart.

84e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Hermaniuk zal de hoekschop nemen. Daar is Olaza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wijnhard bereikt de bal nog maar net als eerste. Wijnhard haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Magia FC - Los Miles 1:1

87e minuut.
Puyol bereikt de bal nog maar net als eerste. Puyol passt de bal met de wreef. Wijnhard rent richting de bal. Wijnhard schiet op doel. Parada maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Magia FC - Los Miles 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Magia FC 50%, Los Miles 50%.
Magia FC - Los Miles 2:1