Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
La Chicana F.C LCM 2.0
Now Defend Tactiek temp64_ade
50% Balbezit 50%
57% Spel op eigen helft 43%
12 Doelpogingen 23
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
55.6 gemiddelde waardering 64.9
zeer goed Schieten formidabel
solide Passen formidabel
uitstekend Verdedigen uitstekend


3e minuut.
Daar is Patrizi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Antelo rent richting de bal. Poláťček onderschept slim de pass. Poláťček geeft een hoge lob. Błaś maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

6e minuut.
Flores geeft een hoge lob. Girovský controleert de bal met de borst. Vázquez rent richting de bal. Vázquez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
La Chicana F.C - LCM 2.0 0:1

6e minuut.
Klungelig pakt Patrizi de bal. Patrizi passt de bal met de wreef. Carciofalo speelt de bal door. Vázquez is nu in balbezit. Vázquez draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Negris is nu in balbezit. Alarcón rent richting de bal. Alarcón geeft een lange en hoge pass. Vázquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Vázquez draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
MacConachie geeft een hoge lob. Vázquez is nu in balbezit. Żuławnik begaat een overtreding. Vázquez is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Flores komt bij de bal en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

18e minuut.
Girovský kopt de bal weg. Daar is Flores, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Baráth. Baráth krijgt een gele kaart. Flores is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Flores zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Vázquez krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Daar is Flores, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Flores speelt de bal door. Antelo geeft de bal voor. Santucho springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
La Chicana F.C - LCM 2.0 0:2

27e minuut.
Żuławnik kopt de bal weg. Negris rent richting de bal. Negris geeft de bal voor. Błaś maakt een snoekduik en kopt de bal. Lestsepp probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
La Chicana F.C - LCM 2.0 1:2

42e minuut.
Negris verovert de bal door een tackle van achteren. Negris probeert naar een medespeler te passen. Błaś rent richting de bal. Błaś haalt uit met een fantastische trap. Lestsepp werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
La Chicana F.C - LCM 2.0 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La Chicana F.C 51%, LCM 2.0 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
La Chicana F.C - LCM 2.0 2:2

46e minuut.
Echeconanea komt het veld opgelopen. Wiederkehr komt het veld opgelopen. Pose komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Echeconanea rent richting de bal. Echeconanea passt de bal in één keer door. Wiederkehr speelt de bal door. Flores geeft een hoge lob. Pose krijgt zijn hoofd ertegen. Maciołek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

51e minuut.
Carciofalo geeft de bal voor. Buitenspel voor Błaś. Goede buitenspelval van de verdediging. Ţărus neemt vlug de vrije trap. Pose is nu in balbezit. Pose haalt uit met een fantastische trap. Maciołek bokst de bal weg. Vázquez is nu in balbezit. Vázquez draait met de bal, schiet en ... Maciołek bokst de bal weg.

57e minuut.
Negris geeft een hoge lob. Błaś bereikt de bal nog maar net als eerste. Laport begaat een overtreding. Laport krijgt een gele kaart. Błaś raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Błaś neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cook komt het veld opgelopen. Vălăhuţă komt het veld opgelopen. Balul komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Vázquez controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Maute Saravia komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Żuławnik rent richting de bal. Vázquez verovert de bal door een tackle van achteren. Pose is nu in balbezit. Pose haalt uit met een fantastische trap. Paal!

75e minuut.
Echeconanea bereikt de bal nog maar net als eerste. Echeconanea geeft een lange en hoge pass. Pose is nu in balbezit. Pose haalt uit met een fantastische trap. Maciołek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
La Chicana F.C - LCM 2.0 2:3

78e minuut.
Wiederkehr bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiederkehr geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Girovský de bal. Vázquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Vázquez schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Pose bereikt de bal nog maar net als eerste. Żuławnik rent richting de bal. Pose verovert de bal door een tackle van achteren. Pose haalt uit met een fantastische trap. Maciołek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
La Chicana F.C - LCM 2.0 2:4

83e minuut.
Supka probeert naar een medespeler te passen. Vălăhuţă is nu in balbezit. Vălăhuţă passt de bal zonder na te denken. Cook rent richting de bal. Cook haalt uit met een fantastische trap. Maute Saravia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

84e minuut.
Laport geeft de bal voor. Flores bereikt de bal nog maar net als eerste. Flores speelt de bal door. Vázquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Vázquez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
La Chicana F.C - LCM 2.0 2:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La Chicana F.C 62%, LCM 2.0 38%.
La Chicana F.C - LCM 2.0 2:5