Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Greensocks Isis Desvelada
532u Tactiek turing_5
47% Balbezit 53%
75% Spel op eigen helft 25%
0 Doelpogingen 35
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39 gemiddelde waardering 56.8
adequate Schieten formidable
good Passen excellent
adequate Verdedigen very good


10e minuut.
Świątek bereikt de bal nog maar net als eerste. Świątek speelt de bal door. Dos Santos bereikt de bal nog maar net als eerste. Dos Santos haalt uit met een fantastische trap. Pérez Burrull werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Greensocks - Isis Desvelada 0:1

12e minuut.
Świątek bereikt de bal nog maar net als eerste. Guidone verovert de bal door een tackle van achteren. Guidone met een sublieme pass. Horta geeft een hoge lob. Vallarino maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Reis kopt de bal weg. Daar is Świątek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Świątek probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Vallarino de bal. Vallarino draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Horta passt de bal in één keer door. Daar is Vallarino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guidone begaat een overtreding. Vallarino is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Dos Santos komt bij de bal en schiet. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Reis kopt de bal weg. Dos Santos bereikt de bal nog maar net als eerste. Dos Santos probeert naar een medespeler te passen. Vallarino is nu in balbezit. Vallarino haalt uit met een fantastische trap. Pérez Burrull kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Vallarino is nu in balbezit. Vallarino passt de bal met de wreef. Dos Santos rent richting de bal. Dos Santos schiet op doel. Pérez Burrull maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Greensocks - Isis Desvelada 0:2

27e minuut.
Świątek met een sublieme pass. Vallarino is nu in balbezit. Vallarino passt de bal met de wreef. Dos Santos is nu in balbezit. Dos Santos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Greensocks - Isis Desvelada 0:3

31e minuut.
Tuchewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Świątek verovert de bal door een tackle van achteren. Świątek passt de bal met de wreef. Dos Santos is nu in balbezit. Dos Santos haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Greensocks - Isis Desvelada 0:4

33e minuut.
Farell zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Świątek probeert naar een medespeler te passen. Dos Santos is nu in balbezit. Dos Santos schiet op doel. Na een snelle pass probeert Cienciała de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Greensocks - Isis Desvelada 0:5

38e minuut.
Horta is nu in balbezit. Horta probeert naar een medespeler te passen. Świątek met een sublieme pass. Dos Santos bereikt de bal nog maar net als eerste. Dos Santos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Greensocks - Isis Desvelada 0:6

43e minuut.
Peito de Aço speelt de bal door. Horta speelt de bal door. Dos Santos bereikt de bal nog maar net als eerste. Dos Santos schiet op doel. Pérez Burrull maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Greensocks - Isis Desvelada 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Greensocks 82%, Isis Desvelada 18%.
Greensocks - Isis Desvelada 0:7

46e minuut.
Vallarino is nu in balbezit. Vallarino passt de bal zonder na te denken. Świątek bereikt de bal nog maar net als eerste. Świątek geeft een lange en hoge pass. Dos Santos maakt een snoekduik en kopt de bal. Pérez Burrull probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

47e minuut.
Schmidiger onderschept slim de pass. Schmidiger geeft een lange en hoge pass. Vallarino kopt de bal weg. Dos Santos rent richting de bal. Dos Santos draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

50e minuut.
Farell probeert naar een medespeler te passen. Vallarino heeft problemen om de bal te vangen. Vallarino passt de bal zonder na te denken. Dos Santos heeft problemen om de bal te vangen. Dos Santos haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Reis verovert de bal door een tackle van achteren. Vallarino is nu in balbezit. Vallarino speelt de bal door. Klungelig pakt Dos Santos de bal. Dos Santos draait met de bal, schiet en ... Pérez Burrull bokst de bal weg.

55e minuut.
Farell passt de bal zonder na te denken. Świątek geeft een hoge lob. Dos Santos is nu in balbezit. Dos Santos schiet op doel. Pérez Burrull werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Greensocks - Isis Desvelada 0:8

65e minuut.
Bošotin probeert naar een medespeler te passen. Reis is nu in balbezit. Reis passt de bal met de wreef. Farell geeft een hoge lob. Dos Santos krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Greensocks - Isis Desvelada 0:9

66e minuut.
Mikita komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Dos Santos rent richting de bal. Dos Santos passt de bal zonder na te denken. Horta rent richting de bal. Horta geeft de bal voor. Vallarino springt en kopt de bal. Pérez Burrull verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Dos Santos bereikt de bal nog maar net als eerste. Dos Santos haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Greensocks - Isis Desvelada 0:10

85e minuut.
Dos Santos is nu in balbezit. Dos Santos passt de bal zonder na te denken. Horta speelt de bal door. Dos Santos rent richting de bal. Dos Santos draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Dos Santos is nu in balbezit. Dos Santos schiet op doel. Pérez Burrull werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

89e minuut.
Farell met een sublieme pass. Świątek heeft problemen om de bal te vangen. Świątek passt de bal met de wreef. Dos Santos is nu in balbezit. Dos Santos schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Greensocks 68%, Isis Desvelada 32%.
Greensocks - Isis Desvelada 0:10