Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Elba zurita ANFAP
aura pz Tactiek 343 equilibrado
48% Balbezit 52%
41% Spel op eigen helft 59%
11 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
50.3 gemiddelde waardering 46.6
very good Schieten solid
solid Passen good
adequate Verdedigen very good


4e minuut.
Skade rent richting de bal. Vecsei geeft een lange en hoge pass. Otsason is nu in balbezit. Otsason haalt uit met een fantastische trap. Berendei maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

7e minuut.
Bankert met een snelle inworp. Torri bereikt de bal nog maar net als eerste. Torri passt de bal met de wreef. Otsason is nu in balbezit. Otsason haalt uit met een fantastische trap. Berendei verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Elba zurita - ANFAP 1:0

13e minuut.
Vecsei is nu in balbezit. Vecsei passt de bal met de wreef. Torri rent richting de bal. Torri geeft een lange en hoge pass. Otsason controleert de bal met de borst.
GOOOAAAAAAL!!!
Elba zurita - ANFAP 2:0

28e minuut.
Zifla controleert de bal met de borst. Torri is nu in balbezit. Torri geeft een hoge lob. Larqué is nu in balbezit. Larqué draait met de bal, schiet en ... Berendei verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Bankert is nu in balbezit. Bankert passt de bal met de wreef. Torri speelt de bal door. Otsason is nu in balbezit. Otsason draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Elba zurita 38%, ANFAP 62%.
Elba zurita - ANFAP 2:0

49e minuut.
Bacceliere geeft een lange en hoge pass. Kopel is nu in balbezit. Otsason onderschept slim de pass. Otsason schiet op doel. Berendei probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Elba zurita - ANFAP 3:0

59e minuut.
Zifla probeert de bal met de borst te controleren. Torri probeert naar een medespeler te passen. Otsason rent richting de bal. Otsason draait met de bal, schiet en ... Berendei probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Elba zurita - ANFAP 4:0

65e minuut.
Zifla kopt de bal weg. Klungelig pakt Szafran de bal. Celiński is nu in balbezit. Szafran verovert de bal door een tackle van achteren. Szafran haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Kopel passt de bal in één keer door. Torri is nu in balbezit. Torri passt de bal zonder na te denken. Otsason is nu in balbezit. Otsason schiet op doel. Berendei probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Cheşnoiu probeert naar een medespeler te passen. Falchetto probeert naar een medespeler te passen. Celiński rent richting de bal. Szafran verovert de bal door een tackle van achteren. Szafran draait met de bal, schiet en ... Viana kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
Álvarez geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Bankert de bal onder controle te krijgen. Otsason is nu in balbezit. Otsason schiet op doel. Berendei werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Elba zurita - ANFAP 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Elba zurita 45%, ANFAP 55%.
Elba zurita - ANFAP 5:0