Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-22 01:27
  • Bekerwedstrijd: Copa Perú
  • Stadion: Porky Fc Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 3150
Porky Fc Mauritas
424 Tactiek Mauritas
39% Balbezit 61%
81% Spel op eigen helft 19%
1 Doelpogingen 41
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
28.1 gemiddelde waardering 55
weak Schieten incredible
weak Passen very good
weak Verdedigen very good


4e minuut.
Havriciuc speelt de bal door. Bulcke bereikt de bal nog maar net als eerste. Bulcke passt de bal zonder na te denken. Dobranschi rent richting de bal. Dobranschi draait met de bal, schiet en ... Montenegro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

6e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Havriciuc met een snelle inworp. Bulcke speelt de bal door. Dobranschi rent richting de bal. Dobranschi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Porky Fc - Mauritas 0:1

8e minuut.
Sollier passt de bal in één keer door. Bencheikh bereikt de bal nog maar net als eerste. Bencheikh passt de bal in één keer door. Dobranschi rent richting de bal. Dobranschi draait met de bal, schiet en ... Montenegro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Sollier bereikt de bal nog maar net als eerste. Rossini rent richting de bal. Bencheikh maakt een afschuwelijke overtreding. Bencheikh krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Sollier is nu in balbezit. Sollier passt de bal met de wreef. Bulcke met een sublieme pass. Dobranschi rent richting de bal. Dobranschi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Klungelig pakt Sollier de bal. Sollier geeft een lange en hoge pass. Bulcke probeert naar een medespeler te passen. Daar is Dobranschi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dobranschi draait met de bal, schiet en ... Montenegro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Sollier geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Montenegro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Klungelig pakt Bulcke de bal. Bulcke speelt de bal door. Havriciuc speelt de bal door. Dobranschi is nu in balbezit. Dobranschi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Porky Fc - Mauritas 0:2

22e minuut.
Vignoli met een snelle inworp. Havriciuc rent richting de bal. Payet tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Payet krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Bencheikh bereikt de bal nog maar net als eerste. Bencheikh schiet op doel. Rossini probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bencheikh is nu in balbezit. Bencheikh draait met de bal, schiet en ... Montenegro bokst de bal weg.

24e minuut.
Sollier probeert naar een medespeler te passen. Bencheikh heeft problemen om de bal te vangen. Bencheikh passt de bal met de wreef. Dobranschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobranschi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Olivos probeert de bal aan de voet te houden. Bulcke met een sublieme pass. Dobranschi heeft problemen om de bal te vangen. Bencheikh bereikt de bal nog maar net als eerste. Bencheikh draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Porky Fc - Mauritas 0:3

28e minuut.
Inworp. Marrou met de inworp. Bencheikh met een sublieme pass. Klungelig pakt Dobranschi de bal. Dobranschi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Bulcke speelt de bal door. Dobranschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobranschi passt de bal in één keer door. Bencheikh bereikt de bal nog maar net als eerste. Bencheikh draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Olivos passt de bal in één keer door. Bulcke bereikt de bal nog maar net als eerste. Quesada legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bulcke raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Dobranschi legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Porky Fc - Mauritas 0:4

39e minuut.
Quesada bereikt de bal nog maar net als eerste. Bulcke onderschept slim de pass. Bulcke probeert naar een medespeler te passen. Dobranschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobranschi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Bencheikh passt de bal zonder na te denken. Miyakawa is nu in balbezit. Dobranschi verovert de bal door een tackle van achteren. Dobranschi haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Porky Fc 81%, Mauritas 19%.
Porky Fc - Mauritas 0:4

48e minuut.
Sollier passt de bal zonder na te denken. Dobranschi is nu in balbezit. Olivos is nu in balbezit. Dobranschi verovert de bal door een tackle van achteren. Dobranschi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Dobranschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobranschi schiet op doel. Montenegro maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Porky Fc - Mauritas 0:5

50e minuut.
Bulcke probeert naar een medespeler te passen. Dobranschi heeft problemen om de bal te vangen. Dobranschi passt de bal in één keer door. Bencheikh bereikt de bal nog maar net als eerste. Bencheikh schiet op doel. Montenegro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Dobranschi rent richting de bal. Dobranschi haalt uit met een fantastische trap. Montenegro probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Porky Fc - Mauritas 0:6

54e minuut.
Klungelig pakt Dobranschi de bal. Dobranschi passt de bal zonder na te denken. Bencheikh is nu in balbezit. Dobranschi is nu in balbezit. Dobranschi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Havriciuc heeft problemen om de bal te vangen. Havriciuc speelt de bal door. Dobranschi heeft problemen om de bal te vangen. Dobranschi draait met de bal, schiet en ... Montenegro maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Porky Fc - Mauritas 0:7

66e minuut.
Bulcke is nu in balbezit. Bulcke geeft een lange en hoge pass. Dobranschi rent richting de bal. Dobranschi draait met de bal, schiet en ... Montenegro werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Porky Fc - Mauritas 0:8

71e minuut.
Bencheikh rent richting de bal. Olivos bereikt de bal nog maar net als eerste. Bencheikh onderschept slim de pass. Dobranschi is nu in balbezit. Dobranschi haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Porky Fc - Mauritas 0:9

72e minuut.
Rossini bereikt de bal nog maar net als eerste. Rossini speelt de bal door. Payet rent richting de bal. Dobranschi rent richting de bal. Dobranschi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Doeltrap. Montenegro met een harde bal richting middenveld. Lemme kopt de bal weg. Dobranschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobranschi schiet op doel. Montenegro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Montenegro met een sublieme pass. Bulcke kopt de bal weg. Klungelig pakt Bencheikh de bal. Dobranschi rent richting de bal. Dobranschi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Bencheikh is nu in balbezit. Bencheikh met een sublieme pass. Dobranschi rent richting de bal. Dobranschi haalt uit met een fantastische trap. Olivos probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Vignoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Vignoli passt de bal in één keer door. Sollier probeert naar een medespeler te passen. Dobranschi rent richting de bal. Dobranschi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Porky Fc - Mauritas 0:10

84e minuut.
Havriciuc geeft de bal voor. Bencheikh rent richting de bal. Bencheikh passt de bal in één keer door. Dobranschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobranschi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Bulcke speelt de bal door. Bencheikh rent richting de bal. Dobranschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bencheikh is nu in balbezit. Bencheikh draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Olivos is nu in balbezit. Olivos geeft een lange en hoge pass. Kotzamanis geeft de bal voor. Dobranschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobranschi haalt uit met een fantastische trap. Montenegro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

90e minuut.
Dobranschi heeft problemen om de bal te vangen. Bulcke rent richting de bal. Bulcke passt de bal in één keer door. Bencheikh rent richting de bal. Bencheikh haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Porky Fc 82%, Mauritas 18%.
Porky Fc - Mauritas 0:10