Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-22 01:27
  • Bekerwedstrijd: Copa Perú
  • Stadion: TheMundi Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 18958
TheMundi Angelitos FC.
2 Tactiek Hacker V.3
51% Balbezit 49%
45% Spel op eigen helft 55%
6 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
49.8 gemiddelde waardering 47.5
very good Schieten good
solid Passen good
solid Verdedigen solid


7e minuut.
Mattarella probeert naar een medespeler te passen. İlkateş bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bergoli. Bergoli krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Miosi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Villarán speelt de bal door. Daar is Sypiański, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dalkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Dalkiewicz haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

44e minuut.
İlkateş geeft een lange en hoge pass. Daar is Rusin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Miosi probeert naar een medespeler te passen. Casavilca bereikt de bal nog maar net als eerste. Casavilca draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Dalkiewicz maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TheMundi 54%, Angelitos FC. 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
TheMundi - Angelitos FC. 0:0

51e minuut.
Sypiański probeert naar een medespeler te passen. Bergoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Bergoli passt de bal in één keer door. Mattarella rent richting de bal. Mattarella draait met de bal, schiet en ... Wrzosek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

55e minuut.
Casavilca passt de bal in één keer door. Miosi bereikt de bal nog maar net als eerste. Miosi geeft een lange en hoge pass. Dalkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Dalkiewicz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Pluciński rent richting de bal. Bergoli onderschept slim de pass. Cingel bereikt de bal nog maar net als eerste. Hurduc onderschept slim de pass. Hurduc haalt uit met een fantastische trap. Wrzosek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Bergoli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Geantă bereikt de bal nog maar net als eerste. Geantă speelt de bal door. Hurduc rent richting de bal. Hurduc haalt uit met een fantastische trap. Wrzosek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

76e minuut.
Miosi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. İlkateş heeft problemen om de bal te vangen. İlkateş geeft de bal voor. Daar is Dalkiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dalkiewicz schiet op doel. Damjanac probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Miosi is nu in balbezit. Miosi geeft de bal voor. Dalkiewicz rent richting de bal. Dalkiewicz haalt uit met een fantastische trap. Damjanac probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Villarán probeert naar een medespeler te passen. Miosi met een sublieme pass. Dalkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Dalkiewicz haalt uit met een fantastische trap. Alderete probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TheMundi - Angelitos FC. 0:1

90e minuut.
İlkateş bereikt de bal nog maar net als eerste. Bergoli onderschept slim de pass. Bergoli passt de bal zonder na te denken. Hurduc is nu in balbezit. Hurduc haalt uit met een fantastische trap. Wrzosek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TheMundi 36%, Angelitos FC. 64%.
TheMundi - Angelitos FC. 0:1