Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Inter Lima FC PPW FC
433 Principal Tactiek [UBW]
44% Balbezit 56%
67% Spel op eigen helft 33%
1 Doelpogingen 31
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
35.9 gemiddelde waardering 44.7
average Schieten incredible
adequate Passen good
average Verdedigen excellent


1e minuut.
Barbadillo kopt de bal weg. Valencia Díaz controleert de bal met de borst. Sobiechowski rent richting de bal. Sobiechowski haalt uit met een fantastische trap. Dumortier maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Lima FC - PPW FC 0:1

3e minuut.
Caletto met een sublieme pass. Pique Bernabeu is nu in balbezit. Pique Bernabeu geeft een lange en hoge pass. Navoiy is nu in balbezit. Navoiy haalt uit met een fantastische trap. Dumortier bokst de bal weg. Navoiy is nu in balbezit. Navoiy draait met de bal, schiet en ... Paal! Bottini rent richting de bal. Bottini passt de bal in één keer door. Navoiy is nu in balbezit. Navoiy haalt uit met een fantastische trap. Dumortier probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Lima FC - PPW FC 0:2

15e minuut.
Bottini geeft een hoge lob. Dumortier speelt de bal door. Lemo kopt de bal weg. Navoiy rent richting de bal. Navoiy schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Quintela rent richting de bal. Lemo verovert de bal door een tackle van achteren. Lemo speelt de bal door. Sobiechowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobiechowski draait met de bal, schiet en ... Dumortier bokst de bal weg. Navoiy bereikt de bal nog maar net als eerste. Navoiy draait met de bal, schiet en ... Dumortier werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Lima FC - PPW FC 0:3

21e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Dumortier met een harde bal richting middenveld. Kemaoğlu kopt de bal weg. Sobiechowski is nu in balbezit. Sobiechowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Lima FC - PPW FC 0:4

27e minuut.
Barbadillo geeft een lange en hoge pass. Lemo met een sublieme pass. Sobiechowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobiechowski draait met de bal, schiet en ... Dumortier probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Lima FC - PPW FC 0:5

33e minuut.
Daar is Parra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Clondescu onderschept slim de pass. Clondescu passt de bal met de wreef. Pique Bernabeu is nu in balbezit. Pique Bernabeu geeft een hoge lob. Dumortier bokst de bal weg. Łobodziński heeft problemen om de bal te vangen. Sobiechowski rent richting de bal. Sobiechowski haalt uit met een fantastische trap. Paal!

36e minuut.
Quintela passt de bal in één keer door. Lemo speelt de bal door. Łobodziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobiechowski verovert de bal door een tackle van achteren. Sobiechowski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Sobiechowski rent richting de bal. Sobiechowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Lima FC - PPW FC 0:6

42e minuut.
Thế Lâm geeft de bal voor. Bartra heeft problemen om de bal te vangen. Lemo geeft de bal voor. Navoiy rent richting de bal. Navoiy draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Daar is Lemo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lemo geeft een lange en hoge pass. Navoiy rent richting de bal. Navoiy schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Lima FC - PPW FC 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Inter Lima FC 71%, PPW FC 29%.
Inter Lima FC - PPW FC 0:7

48e minuut.
Quesada met een snelle inworp. Pique Bernabeu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pique Bernabeu geeft een hoge lob. Navoiy is nu in balbezit. Navoiy draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Sobiechowski rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Lima FC - PPW FC 0:8

52e minuut.
Pique Bernabeu is nu in balbezit. Sánchez Concha begaat een overtreding. Pique Bernabeu raakt geblesseerd tijdens het duel. Pique Bernabeu met een snel genomen vrije trap. Valencia Díaz kopt de bal weg. Klungelig pakt Bartra de bal. Sobiechowski is nu in balbezit. Sobiechowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Bottini bereikt de bal nog maar net als eerste. Bottini passt de bal zonder na te denken. Lemo is nu in balbezit. Navoiy is nu in balbezit. Navoiy draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Quesada heeft problemen om de bal te vangen. Caletto bereikt de bal nog maar net als eerste. Caletto geeft een hoge lob. Navoiy rent richting de bal. Navoiy haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Sánchez Concha verovert de bal door een tackle van achteren. Sánchez Concha met een sublieme pass. Navoiy rent richting de bal. Navoiy haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Lima FC - PPW FC 0:9

66e minuut.
Clondescu speelt de bal door. Klungelig pakt Bartra de bal. Sobiechowski is nu in balbezit. Sobiechowski draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

70e minuut.
Barbadillo geeft de bal voor. Sobiechowski probeert naar een medespeler te passen. Navoiy rent richting de bal. Navoiy haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Lima FC - PPW FC 0:10

74e minuut.
Łobodziński probeert de bal met de borst te controleren. Navoiy rent richting de bal. Łobodziński schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Łobodziński krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Thế Lâm is nu in balbezit. Thế Lâm passt de bal met de wreef. Łobodziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobiechowski verovert de bal door een tackle van achteren. Sobiechowski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Navoiy bereikt de bal nog maar net als eerste. Bottini rent richting de bal. Bottini met een sublieme pass. Sobiechowski rent richting de bal. Sobiechowski haalt uit met een fantastische trap. Dumortier bokst de bal weg.

87e minuut.
Kemaoğlu is nu in balbezit. Łobodziński probeert naar een medespeler te passen. Bottini probeert naar een medespeler te passen. Navoiy is nu in balbezit. Navoiy schiet op doel. Dumortier verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
Thế Lâm verovert de bal door een tackle van achteren. Thế Lâm geeft een lange en hoge pass. Navoiy is nu in balbezit. Navoiy draait met de bal, schiet en ... Dumortier probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Lima FC - PPW FC 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Inter Lima FC 63%, PPW FC 37%.
Inter Lima FC - PPW FC 0:11