Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Atlético Internacional ADDT
1-4-2-3-1 Tactiek 442_adv
46% Balbezit 54%
60% Spel op eigen helft 40%
5 Doelpogingen 31
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
34.9 gemiddelde waardering 48.3
goed Schieten zeer goed
goed Passen solide
matig Verdedigen redelijk


4e minuut.
Turski is nu in balbezit. Turski geeft de bal voor. Aguilar onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Turski zal de hoekschop nemen. De bal vliegt tegen de lat.

6e minuut.
Montoya bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubínek is nu in balbezit. Kubínek passt de bal in één keer door. Cachay heeft problemen om de bal te vangen. Cachay draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Internacional - ADDT 0:1

8e minuut.
Miastkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Miastkowski passt de bal met de wreef. Kardynał bereikt de bal nog maar net als eerste. Kardynał draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Atlético Internacional - ADDT 1:1

9e minuut.
Cachay bereikt de bal nog maar net als eerste. Miastkowski rent richting de bal. Cachay onderschept slim de pass. Montoya bereikt de bal nog maar net als eerste. Montoya haalt uit met een fantastische trap. Oré verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

10e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Andere met een snelle inworp. Kubínek rent richting de bal. Kubínek geeft een lange en hoge pass. Cachay springt en kopt de bal. Oré verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Maldonado kopt de bal weg. Andere rent richting de bal. Andere geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Daar is Bisbal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Montoya bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Maldonado. Montoya is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Andere komt bij de bal en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Internacional - ADDT 1:2

17e minuut.
Miastkowski probeert naar een medespeler te passen. Penati rent richting de bal. Cachay begaat een overtreding. Penati wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Villanueva zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Gonzales rent richting de bal. Gonzales geeft een lange en hoge pass. Cachay is nu in balbezit. Cachay draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Oré met een harde bal richting middenveld. Zavala rent richting de bal. Zavala speelt de bal door. Montoya bereikt de bal nog maar net als eerste. Montoya haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Internacional - ADDT 1:3

19e minuut.
Miastkowski passt de bal met de wreef. Turski is nu in balbezit. Turski geeft een hoge lob. Cachay probeert de bal met de borst te controleren. Cachay draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Montoya passt de bal in één keer door. Kubínek met een sublieme pass. Cachay rent richting de bal. Cachay haalt uit met een fantastische trap. Oré probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Internacional - ADDT 1:4

29e minuut.
Klungelig pakt Villanueva de bal. Zavala verovert de bal door een tackle van achteren. Zavala passt de bal met de wreef. Cachay rent richting de bal. Kubínek geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Penati rent richting de bal. Zavala onderschept slim de pass. Zavala met een sublieme pass. Cachay is nu in balbezit. Cachay schiet op doel. Oré verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Kubínek is nu in balbezit. Kubínek geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Melgar de bal. Cachay is nu in balbezit. Cachay haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Internacional - ADDT 1:5

43e minuut.
Aguilar passt de bal met de wreef. Zavala is nu in balbezit. Zavala passt de bal met de wreef. Cachay is nu in balbezit. Cachay schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atlético Internacional 60%, ADDT 40%.
Atlético Internacional - ADDT 1:5

54e minuut.
Zavala bereikt de bal nog maar net als eerste. Zavala passt de bal met de wreef. Cachay rent richting de bal. Cachay schiet op doel. Oré maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Internacional - ADDT 1:6

57e minuut.
Aguilar onderschept slim de pass. Aguilar geeft een hoge lob. Cachay is nu in balbezit. Cachay schiet op doel. Oré werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Internacional - ADDT 1:7

59e minuut.
Aguilar geeft de bal voor. Montoya bereikt de bal nog maar net als eerste. Montoya met een sublieme pass. Cachay bereikt de bal nog maar net als eerste. Cachay haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Kubínek passt de bal met de wreef. Zavala rent richting de bal. Zavala passt de bal in één keer door. Cachay bereikt de bal nog maar net als eerste. Cachay haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Montoya onderschept slim de pass. Montoya probeert naar een medespeler te passen. Cachay rent richting de bal. Cachay schiet op doel. Oré probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Internacional - ADDT 1:8

68e minuut.
Melgar heeft problemen om de bal te vangen. Cachay rent richting de bal. Cachay geeft de bal voor. Montoya springt en kopt de bal. Oré werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Oré trapt de bal weg van het doel. Miastkowski kopt de bal weg. Kardynał rent richting de bal. Kardynał schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Kardynał is nu in balbezit. Turski rent richting de bal. Aguilar met een sublieme pass. Kardynał rent richting de bal. Kardynał schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Montoya rent richting de bal. Cachay heeft problemen om de bal te vangen. Kubínek bereikt de bal nog maar net als eerste. Montoya is nu in balbezit. Montoya schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Oré met een harde bal richting middenveld. Zavala kopt de bal weg. Cachay bereikt de bal nog maar net als eerste. Cachay schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Internacional - ADDT 1:9

81e minuut.
Cachay rent richting de bal. Zavala speelt de bal door. Montoya rent richting de bal. Cachay bereikt de bal nog maar net als eerste. Cachay haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Internacional - ADDT 1:10

85e minuut.
Zavala bereikt de bal nog maar net als eerste. Zavala passt de bal zonder na te denken. Cachay rent richting de bal. Cachay schiet op doel. Oré maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Internacional - ADDT 1:11

87e minuut.
Gonzales rent richting de bal. Turski onderschept slim de pass. Turski geeft een hoge lob. Daar is Penati, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Penati draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Kubínek is nu in balbezit. Kubínek geeft een lange en hoge pass. Montoya rent richting de bal. Montoya draait met de bal, schiet en ... Oré werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Internacional - ADDT 1:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atlético Internacional 59%, ADDT 41%.
Atlético Internacional - ADDT 1:12