Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MAKALU FC Sentinels
MAKALU Tactiek Normal
38% Balbezit 62%
69% Spel op eigen helft 31%
6 Doelpogingen 20
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.2 gemiddelde waardering 54
good Schieten excellent
good Passen very good
solid Verdedigen excellent


10e minuut.
Mejía met een sublieme pass. Muńoz heeft problemen om de bal te vangen. Muńoz geeft een lange en hoge pass. Zampardo krijgt zijn hoofd ertegen. Narfason probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Fenech is nu in balbezit. Fenech geeft een lange en hoge pass. Zampardo rent richting de bal. Zampardo haalt uit met een fantastische trap. Dragoni probeert de bal aan de voet te houden. Narfason kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Specogna is nu in balbezit. Specogna geeft de bal voor. Daar is Zampardo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zampardo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Daar is Colţan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mejía is nu in balbezit. Mejía probeert naar een medespeler te passen. Zampardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Zampardo haalt uit met een fantastische trap. Narfason kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Klungelig pakt Bazylewicz de bal. Zampardo rent richting de bal. Bazylewicz legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Zampardo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mejía kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Specogna probeert naar een medespeler te passen. Muńoz bereikt de bal nog maar net als eerste. Muńoz met een sublieme pass. Daar is Mejía, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mejía geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Bazylewicz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Colţan met een sublieme pass. Muńoz is nu in balbezit. Muńoz geeft de bal voor. Zampardo maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Barrachina niet meer kan verder spelen. Borda komt het veld opgelopen.

44e minuut.
Daar is Colţan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mejía speelt de bal door. Daar is Fenech, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fenech geeft een hoge lob. Zampardo krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MAKALU FC 73%, Sentinels 27%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
MAKALU FC - Sentinels 0:0

47e minuut.
Colţan passt de bal zonder na te denken. Konok speelt de bal door. Częścik met een sublieme pass. Pantoja is nu in balbezit. Pantoja haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

51e minuut.
Colţan rent richting de bal. Colţan passt de bal met de wreef. Fenech bereikt de bal nog maar net als eerste. Fenech geeft de bal voor. Zampardo springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MAKALU FC - Sentinels 0:1

55e minuut.
Zampardo kopt de bal weg. Muńoz is nu in balbezit. Muńoz geeft een lange en hoge pass. Zampardo is nu in balbezit. Zampardo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Muńoz met een sublieme pass. Mejía bereikt de bal nog maar net als eerste. Mejía passt de bal in één keer door. Fenech bereikt de bal nog maar net als eerste. Fenech geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. Narfason bokst de bal weg. Zampardo kan de bal niet met de borst controleren. Narfason kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Zampardo rent richting de bal. Zampardo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MAKALU FC - Sentinels 0:2

67e minuut.
Colţan geeft een lange en hoge pass. Rząsa is nu in balbezit. Rząsa probeert naar een medespeler te passen. Fenech rent richting de bal. Fenech geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Dragoni kopt de bal weg. Klungelig pakt Verbeke de bal. Mejía bereikt de bal nog maar net als eerste. Mejía schiet op doel. Narfason maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Venugopal is nu in balbezit. Trvaj verovert de bal door een tackle van achteren. Trvaj passt de bal in één keer door. Pantoja bereikt de bal nog maar net als eerste. Pantoja haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Vorteil onderschept slim de pass. Vorteil speelt de bal door. Trvaj met een sublieme pass. Pantoja rent richting de bal. Pantoja schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Konok bereikt de bal nog maar net als eerste. Specogna onderschept slim de pass. Daar is Muńoz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Muńoz geeft een lange en hoge pass. Zampardo springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Bazylewicz is nu in balbezit. Mejía onderschept slim de pass. Mejía met een sublieme pass. Fenech rent richting de bal. Fenech geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MAKALU FC 64%, Sentinels 36%.
MAKALU FC - Sentinels 0:2