Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Alianza_TLV AC-aurora
541 Tactiek calla perro 6
50% Balbezit 50%
65% Spel op eigen helft 35%
4 Doelpogingen 24
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
46.2 gemiddelde waardering 55
solid Schieten formidable
solid Passen excellent
very good Verdedigen good


2e minuut.
Tritten geeft een lange en hoge pass. Barrantes rent richting de bal. Barrantes speelt de bal door. Arnao is nu in balbezit. Arnao draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

3e minuut.
Kubina is nu in balbezit. Kubina geeft de bal voor. Klungelig pakt Vidal de bal. Arnao bereikt de bal nog maar net als eerste. Arnao haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Stella zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Castillo probeert naar een medespeler te passen. Gandolfo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gandolfo geeft de bal voor. Barrantes maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Kubina probeert naar een medespeler te passen. Castillo is nu in balbezit. Castillo speelt de bal door. Arnao is nu in balbezit. Arnao schiet op doel. Tamashiro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
de la Piedra kopt de bal weg. Lozano bereikt de bal nog maar net als eerste. Zatagić tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zatagić krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Tamashiro met een harde bal richting middenveld. Zatagić kopt de bal weg. Castillo geeft een lange en hoge pass. Arnao bereikt de bal nog maar net als eerste. Arnao schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Parra verovert de bal door een tackle van achteren.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Lira is nu in balbezit. Kubina verovert de bal door een tackle van achteren. Kubina probeert naar een medespeler te passen. Gandolfo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gandolfo geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Barrantes verovert de bal door een tackle van achteren. Barrantes geeft een hoge lob. Arnao is nu in balbezit. Arnao draait met de bal, schiet en ... Tamashiro werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Alianza_TLV - AC-aurora 0:1

31e minuut.
Kubina is nu in balbezit. Kubina met een sublieme pass. Arnao bereikt de bal nog maar net als eerste. Arnao haalt uit met een fantastische trap. Tamashiro maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal. Arnao rent richting de bal. Arnao haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Alianza_TLV - AC-aurora 0:2

37e minuut.
Castillo passt de bal zonder na te denken. Barrantes bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrantes passt de bal zonder na te denken. Arnao bereikt de bal nog maar net als eerste. Arnao draait met de bal, schiet en ... Tamashiro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Gutiérrez bereikt de bal nog maar net als eerste. Gutiérrez passt de bal in één keer door. Arnao bereikt de bal nog maar net als eerste. Arnao schiet op doel. Tamashiro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Zatagić probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Castillo de bal. Castillo probeert naar een medespeler te passen. Arnao rent richting de bal. Arnao haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Torres met een snelle inworp. Espinoza bereikt de bal nog maar net als eerste. Espinoza geeft een lange en hoge pass. Arnao kan de bal niet met de borst controleren. Arnao draait met de bal, schiet en ... Tamashiro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Zatagić is nu in balbezit. Zatagić passt de bal in één keer door. Castillo is nu in balbezit. Castillo geeft een hoge lob. Arnao maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alianza_TLV 69%, AC-aurora 31%.
Alianza_TLV - AC-aurora 0:2

53e minuut.
Castillo passt de bal zonder na te denken. Kubina rent richting de bal. Kubina met een sublieme pass. Arnao bereikt de bal nog maar net als eerste. Arnao schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Alianza_TLV - AC-aurora 0:3

64e minuut.
Klungelig pakt Barrantes de bal. Barrantes geeft de bal voor. Klungelig pakt Vidal de bal. Arnao bereikt de bal nog maar net als eerste. Arnao haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Alianza_TLV - AC-aurora 0:4

67e minuut.
Espinoza rent richting de bal. Răboj onderschept slim de pass. Răboj passt de bal met de wreef. Daar is Barrantes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barrantes draait met de bal, schiet en ... Tamashiro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Barrantes rent richting de bal. Barrantes geeft een hoge lob. Arnao is nu in balbezit. Arnao draait met de bal, schiet en ... Tamashiro werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Alianza_TLV - AC-aurora 0:5

73e minuut.
Castillo rent richting de bal. Castillo passt de bal in één keer door. Kubina bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubina geeft de bal voor. Arnao maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Espinoza is nu in balbezit. Răboj onderschept slim de pass. Răboj geeft een lange en hoge pass. Barrantes bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrantes haalt uit met een fantastische trap. Tamashiro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Torres geeft een lange en hoge pass. Daar is Răboj, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zatagić is nu in balbezit. Zatagić geeft de bal voor. Arnao maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Alianza_TLV - AC-aurora 0:6

87e minuut.
Traverso controleert de bal met de borst. Traverso passt de bal in één keer door. Lira rent richting de bal. Lira geeft de bal voor. de la Piedra maakt een snoekduik en kopt de bal. Šurbatović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

90e minuut.
Răboj passt de bal in één keer door. Kubina bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubina probeert naar een medespeler te passen. Arnao rent richting de bal. Arnao schiet op doel. Tamashiro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Arnao bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Alianza_TLV - AC-aurora 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alianza_TLV 62%, AC-aurora 38%.
Alianza_TLV - AC-aurora 0:7