Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-22 01:27
  • Bekerwedstrijd: Copa Perú
  • Stadion: Arva FC Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 8367
Arva FC Los Norteños FC
ARVA Tactiek 442
41% Balbezit 59%
69% Spel op eigen helft 31%
8 Doelpogingen 25
0 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.4 gemiddelde waardering 63.7
solid Schieten formidable
adequate Passen excellent
adequate Verdedigen very good


7e minuut.
Xuân Hòa met een sublieme pass. Kciuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Altuğra begaat een overtreding. Altuğra krijgt een gele kaart. Kciuk wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

10e minuut.
Stere onderschept slim de pass. Stere probeert naar een medespeler te passen. Xuân Hòa geeft een lange en hoge pass. Asinari rent richting de bal. Asinari schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Stere speelt de bal door. Pescador is nu in balbezit. Wuciński rent richting de bal. Pescador rent richting de bal. Pescador haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Land passt de bal in één keer door. Dodô is nu in balbezit. Gallagher begaat een overtreding. Gallagher krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Conta probeert de bal aan de voet te houden. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. da Costa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bojin is nu in balbezit. Bojin geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Asinari kopt de bal weg. Conta onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Land zal de hoekschop nemen. Daar is Stange, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
da Costa bereikt de bal nog maar net als eerste. da Costa passt de bal in één keer door. Asinari geeft de bal voor. Gallagher rent richting de bal. Gallagher haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Stere speelt de bal door. Puerta bereikt de bal nog maar net als eerste. Puerta met een sublieme pass. Pescador is nu in balbezit. Pescador draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Land passt de bal met de wreef. da Costa is nu in balbezit. da Costa speelt de bal door. Asinari rent richting de bal. Asinari schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Klungelig pakt Gallagher de bal. Gallagher met een sublieme pass. da Costa rent richting de bal. da Costa geeft de bal voor. Gallagher is nu in balbezit. Jordan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Gallagher bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallagher schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Arva FC - Los Norteños FC 0:1

38e minuut.
Altuğra speelt de bal door. Xuân Hòa geeft de bal voor. Asinari met een sublieme pass. da Costa rent richting de bal. da Costa geeft de bal voor. Paal!
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Dodô rent richting de bal. Dodô geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Land zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ruper geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Gallagher is nu in balbezit. Gallagher draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Arva FC - Los Norteños FC 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arva FC 70%, Los Norteños FC 30%.
Arva FC - Los Norteños FC 0:2

61e minuut.
Inworp. Śliwiński komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Land geeft de bal voor. da Costa rent richting de bal. da Costa probeert naar een medespeler te passen. Asinari is nu in balbezit. Asinari schiet op doel. Śliwiński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Gallagher maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Białek komt het veld opgelopen. Polakovič komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Doeltrap. Barazite komt het veld opgelopen. Słomczyński komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Pescador bereikt de bal nog maar net als eerste. Bojin tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pescador raakt geblesseerd tijdens het duel. Puerta zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Prnjak onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Stere neemt de hoekschop. Pescador springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arva FC - Los Norteños FC 1:2

73e minuut.
Polakovič bereikt de bal nog maar net als eerste. Polakovič probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Stange de bal. Gallagher rent richting de bal. Gallagher haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Polakovič geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Białek springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

75e minuut.
Stere bereikt de bal nog maar net als eerste. Altuğra onderschept slim de pass. Altuğra probeert naar een medespeler te passen. da Costa rent richting de bal. da Costa geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.

76e minuut.
Daar is Słomczyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Prnjak speelt de bal door. Gallagher rent richting de bal. Gallagher schiet op doel. Stange probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Śliwiński bokst de bal weg. Białek rent richting de bal. Białek haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Białek geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Klungelig pakt Gallagher de bal. Altuğra is nu in balbezit. Altuğra geeft een hoge lob. Białek rent richting de bal. Białek schiet op doel. Śliwiński bokst de bal weg.

78e minuut.
Inworp. Polakovič met een snelle inworp. Ruper rent richting de bal. Ruper geeft de bal voor. Białek springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Ruper is nu in balbezit. Polakovič bereikt de bal nog maar net als eerste. Polakovič geeft de bal voor. Białek maakt een snoekduik en kopt de bal. Śliwiński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arva FC - Los Norteños FC 1:3

81e minuut.
Bojin speelt de bal door. da Costa rent richting de bal. da Costa geeft de bal voor. Klungelig pakt Gallagher de bal. Gallagher draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Xuân Hòa is nu in balbezit. Xuân Hòa passt de bal zonder na te denken. Polakovič speelt de bal door. Gallagher rent richting de bal. Gallagher draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arva FC 68%, Los Norteños FC 32%.
Arva FC - Los Norteños FC 1:3