Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
united man UNIVERSITARIOS FC
Normal Tactiek Chasqui
35% Balbezit 65%
78% Spel op eigen helft 22%
0 Doelpogingen 40
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.1 gemiddelde waardering 51.7
poor Schieten formidable
weak Passen solid
unsatisfactory Verdedigen adequate


1e minuut.
Czorny rent richting de bal. Czorny passt de bal met de wreef. Blank bereikt de bal nog maar net als eerste. Blank geeft een hoge lob. Ricketts maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

5e minuut.
Miyakawa rent richting de bal. Czorny rent richting de bal. Czorny geeft een lange en hoge pass. Ricketts rent richting de bal. Ricketts haalt uit met een fantastische trap. del Bosque kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Blank rent richting de bal. Blank schiet op doel. del Bosque maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
united man - UNIVERSITARIOS FC 0:1

9e minuut.
Ricketts rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Alzamora. Ricketts is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Lubszczyk zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Blank bereikt de bal nog maar net als eerste. Blank schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Macedo is nu in balbezit. del Bosque probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Macedo is nu in balbezit. Macedo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
united man - UNIVERSITARIOS FC 0:2

11e minuut.
Macedo geeft een lange en hoge pass. Osada kopt de bal weg. Ricketts is nu in balbezit. Ricketts schiet op doel. Paal!

13e minuut.
La Torre heeft problemen om de bal te vangen. Loukkola rent richting de bal. Macedo speelt de bal door. Blank bereikt de bal nog maar net als eerste. Blank schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
united man - UNIVERSITARIOS FC 0:3

14e minuut.
Kwoka is nu in balbezit. Kwoka geeft de bal voor. Daar is Ríos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ricketts bereikt de bal nog maar net als eerste. Ricketts haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Blank geeft een lange en hoge pass. Calvo heeft problemen om de bal te vangen. Ricketts bereikt de bal nog maar net als eerste. Ricketts haalt uit met een fantastische trap. del Bosque werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
united man - UNIVERSITARIOS FC 0:4

18e minuut.
Macedo met een sublieme pass. Osada is nu in balbezit. Osada met een sublieme pass. Blank bereikt de bal nog maar net als eerste. Blank schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
united man - UNIVERSITARIOS FC 0:5

24e minuut.
Swayne bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwoka verovert de bal door een tackle van achteren. Kwoka passt de bal zonder na te denken. Blank is nu in balbezit. Blank haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
united man - UNIVERSITARIOS FC 0:6

26e minuut.
Czorny passt de bal in één keer door. Osada speelt de bal door. Ricketts rent richting de bal. Macedo rent richting de bal. Macedo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Macedo heeft problemen om de bal te vangen. Czorny met een sublieme pass. Kwoka met een sublieme pass. Ricketts bereikt de bal nog maar net als eerste. Ricketts draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.

38e minuut.
Swayne kopt de bal weg. Loukkola rent richting de bal. Loukkola passt de bal in één keer door. Blank is nu in balbezit. Blank schiet op doel. del Bosque verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
united man - UNIVERSITARIOS FC 0:7

39e minuut.
Macedo kopt de bal weg. Kwoka kan de bal niet met de borst controleren. Kwoka geeft een hoge lob. Ricketts is nu in balbezit. Ricketts schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ricketts bereikt de bal nog maar net als eerste. Ricketts schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Klungelig pakt de la Cruz de bal. Ricketts rent richting de bal. de la Cruz begaat een overtreding. de la Cruz krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Macedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Macedo met een sublieme pass. Ríos probeert de bal met de borst te controleren. Ricketts bereikt de bal nog maar net als eerste. Ricketts schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: united man 77%, UNIVERSITARIOS FC 23%.
united man - UNIVERSITARIOS FC 0:7

50e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Sârgu komt het veld opgelopen. Gusarov komt het veld opgelopen. Axundzadə komt het veld opgelopen. Polczyk komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Na een snelle pass probeert Miyakawa de bal onder controle te krijgen. Crews rent richting de bal. Crews geeft een hoge lob. Gusarov rent richting de bal. Gusarov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
united man - UNIVERSITARIOS FC 0:8

53e minuut.
Axundzadə is nu in balbezit. Axundzadə passt de bal zonder na te denken. Polczyk is nu in balbezit. Polczyk draait met de bal, schiet en ... del Bosque probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
united man - UNIVERSITARIOS FC 0:9

55e minuut.
Sârgu kan de bal niet met de borst controleren. Sârgu passt de bal zonder na te denken. Polczyk rent richting de bal. Polczyk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
united man - UNIVERSITARIOS FC 0:10

56e minuut.
Polczyk met een sublieme pass. Sârgu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sârgu passt de bal zonder na te denken. Gusarov is nu in balbezit. Gusarov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
united man - UNIVERSITARIOS FC 0:11

59e minuut.
Axundzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Axundzadə met een sublieme pass. Polczyk is nu in balbezit. Polczyk draait met de bal, schiet en ... del Bosque maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
united man - UNIVERSITARIOS FC 0:12

60e minuut.
La Torre speelt de bal door. Cotrina heeft problemen om de bal te vangen. Polczyk onderschept slim de pass. Polczyk draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Doeltrap. del Bosque trapt de bal weg van het doel. Osada kopt de bal weg. Polczyk rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
united man - UNIVERSITARIOS FC 0:13

63e minuut.
Osada met een sublieme pass. Gusarov rent richting de bal. Axundzadə met een sublieme pass. Polczyk is nu in balbezit. Polczyk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
united man - UNIVERSITARIOS FC 0:14

67e minuut.
Axundzadə heeft problemen om de bal te vangen. Axundzadə speelt de bal door. Sârgu met een sublieme pass. Polczyk is nu in balbezit. Polczyk schiet op doel. Paal!

68e minuut.
de la Cruz geeft de bal voor. Crews bereikt de bal nog maar net als eerste. Cotrina tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cotrina krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Czorny speelt de bal door. Osada is nu in balbezit. Osada geeft een lange en hoge pass. Gusarov is nu in balbezit. Gusarov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
united man - UNIVERSITARIOS FC 0:15

70e minuut.
Ochoa komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Osada passt de bal met de wreef. Axundzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Axundzadə probeert naar een medespeler te passen. Polczyk is nu in balbezit. Polczyk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
united man - UNIVERSITARIOS FC 0:16

74e minuut.
Polczyk is nu in balbezit. Polczyk speelt de bal door. Axundzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Axundzadə haalt uit met een fantastische trap. del Bosque maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

77e minuut.
Guevara rent richting de bal. Kwoka onderschept slim de pass. Kwoka geeft een lange en hoge pass. Polczyk is nu in balbezit. Polczyk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
united man - UNIVERSITARIOS FC 0:17

79e minuut.
Gusarov passt de bal in één keer door. Kwoka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwoka geeft een lange en hoge pass. Polczyk rent richting de bal. Polczyk schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Axundzadə speelt de bal door. Gusarov heeft problemen om de bal te vangen. Calvo speelt de bal door. Axundzadə rent richting de bal. Axundzadə haalt uit met een fantastische trap. del Bosque verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Axundzadə met een sublieme pass. Kwoka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwoka geeft een hoge lob. Polczyk springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
united man - UNIVERSITARIOS FC 0:18

87e minuut.
del Bosque trapt de bal weg van het doel. Axundzadə rent richting de bal. Axundzadə speelt de bal door. Polczyk rent richting de bal. Polczyk draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Axundzadə speelt de bal door. Klungelig pakt Calvo de bal. Gusarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Gusarov haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Ríos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Axundzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Axundzadə draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
united man - UNIVERSITARIOS FC 0:19

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: united man 79%, UNIVERSITARIOS FC 21%.
united man - UNIVERSITARIOS FC 0:19