Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-22 01:27
  • Bekerwedstrijd: Copa Perú
  • Stadion: Fc vicos Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 16493
Fc vicos F.C.Miranda
Normal Tactiek CP
45% Balbezit 55%
85% Spel op eigen helft 15%
1 Doelpogingen 45
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
20.5 gemiddelde waardering 54.4
slecht Schieten solide
zwak Passen solide
slecht Verdedigen redelijk


6e minuut.
Babaeskilioğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Zúńiga bereikt de bal nog maar net als eerste. Zúńiga speelt de bal door. Valdizán bereikt de bal nog maar net als eerste. Valdizán haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc vicos - F.C.Miranda 0:1

9e minuut.
Zúńiga met een sublieme pass. Ashari heeft problemen om de bal te vangen. Babaeskilioğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Babaeskilioğlu schiet op doel. Wicherek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Márquez rent richting de bal. Márquez met een sublieme pass. Porola rent richting de bal. Babaeskilioğlu is nu in balbezit. Babaeskilioğlu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Zúńiga zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sevastopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Márquez onderschept slim de pass. Márquez geeft een hoge lob. Porola maakt een snoekduik en kopt de bal. Sahlin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Cãrbunaru is nu in balbezit. Valdizán verovert de bal door een tackle van achteren. Valdizán geeft een lange en hoge pass. Babaeskilioğlu krijgt zijn hoofd ertegen. Porola krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Sahlin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Zúńiga met een sublieme pass. Valdizán heeft problemen om de bal te vangen. Valdizán speelt de bal door. Porola is nu in balbezit. Porola haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Hornyák geeft de bal voor. Porola rent richting de bal. Valdizán bereikt de bal nog maar net als eerste. Valdizán haalt uit met een fantastische trap. Wicherek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Ashari is nu in balbezit. Babaeskilioğlu onderschept slim de pass. Babaeskilioğlu passt de bal in één keer door. Valdizán bereikt de bal nog maar net als eerste. Valdizán haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Na een snelle pass probeert Nəcəfsoy de bal onder controle te krijgen. Hornyák onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Nəcəfsoy neemt de hoekschop. Techera springt en kopt de bal. Inesh bokst de bal weg.

28e minuut.
Nicodin bereikt de bal nog maar net als eerste. Hornyák bereikt de bal nog maar net als eerste. Hornyák geeft een lange en hoge pass. Babaeskilioğlu rent richting de bal. Babaeskilioğlu haalt uit met een fantastische trap. Sahlin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Sahlin trapt de bal weg. Vukanović kopt de bal weg. Valdizán rent richting de bal. Valdizán haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Valdizán bereikt de bal nog maar net als eerste. Valdizán schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc vicos - F.C.Miranda 0:2

32e minuut.
Ashari verovert de bal door een tackle van achteren. Ashari geeft de bal voor. Inworp. Zúńiga met de inworp. Márquez geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Márquez speelt de bal door. Vukanović is nu in balbezit. Vukanović probeert naar een medespeler te passen. Porola rent richting de bal. Porola schiet op doel. Sahlin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Techera kan de bal niet met de borst controleren. Vukanović onderschept slim de pass. Vukanović met een sublieme pass. Porola is nu in balbezit. Porola schiet op doel. Sahlin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Zúńiga rent richting de bal. Zúńiga geeft een hoge lob. Valdizán is nu in balbezit. Valdizán haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Wicherek de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Vukanović geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Valdizán krijgt zijn hoofd ertegen. Sahlin maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Sevastopoulos rent richting de bal. Sevastopoulos passt de bal in één keer door. Daar is Crisan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Valdizán is nu in balbezit. Valdizán schiet op doel. Sahlin bokst de bal weg.

43e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vukanović met een snelle inworp. Klungelig pakt Márquez de bal. Márquez geeft de bal voor. Porola springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Zúńiga rent richting de bal. Zúńiga geeft de bal voor. Vukanović kopt de bal weg. Babaeskilioğlu is nu in balbezit. Babaeskilioğlu schiet op doel. Sahlin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc vicos 80%, F.C.Miranda 20%.
Fc vicos - F.C.Miranda 0:2

46e minuut.
Zúńiga verovert de bal door een tackle van achteren. Zúńiga speelt de bal door. Zeman probeert naar een medespeler te passen. Vukanović rent richting de bal. Vukanović geeft een lange en hoge pass. Sahlin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Porola is nu in balbezit. Porola draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc vicos - F.C.Miranda 0:3

47e minuut.
Zúńiga raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Aguilar komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Aguilar speelt de bal door. Porola is nu in balbezit. Babaeskilioğlu is nu in balbezit. Babaeskilioğlu draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Śleboda de bal onder controle te krijgen. Sahlin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

49e minuut.
Márquez speelt de bal door. Śleboda is nu in balbezit. Porola verovert de bal door een tackle van achteren. Porola haalt uit met een fantastische trap. Sahlin probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

50e minuut.
Zappale kopt de bal weg. Vukanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Vukanović geeft de bal voor. Porola maakt een snoekduik en kopt de bal. Sahlin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc vicos - F.C.Miranda 0:4

52e minuut.
Nicodin geeft een hoge lob. Valdizán rent richting de bal. Porola bereikt de bal nog maar net als eerste. Valdizán is nu in balbezit. Valdizán draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc vicos - F.C.Miranda 0:5

61e minuut.
Sahlin met een harde bal richting middenveld. Daar is Crisan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Márquez probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Porola de bal. Porola draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc vicos - F.C.Miranda 0:6

62e minuut.
Śleboda geeft een lange en hoge pass. Aguilar rent richting de bal. Aguilar speelt de bal door. Márquez is nu in balbezit. Márquez geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. Porola rent richting de bal. Porola haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc vicos - F.C.Miranda 0:7

64e minuut.
Nicodin is nu in balbezit. Zappale verovert de bal door een tackle van achteren. Zappale geeft de bal voor. Valdizán bereikt de bal nog maar net als eerste. Valdizán schiet op doel. Sahlin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

68e minuut.
Crisan is nu in balbezit. Vukanović onderschept slim de pass. Valdizán bereikt de bal nog maar net als eerste. Márquez rent richting de bal. Márquez geeft een hoge lob. Sahlin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
Śleboda bereikt de bal nog maar net als eerste. Márquez verovert de bal door een tackle van achteren. Márquez speelt de bal door. Babaeskilioğlu is nu in balbezit. Babaeskilioğlu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Porola rent richting de bal. Porola schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc vicos - F.C.Miranda 0:8

71e minuut.
Ashari geeft een hoge lob. Hornyák rent richting de bal. Hornyák geeft de bal voor. Porola is nu in balbezit. Porola haalt uit met een fantastische trap. Sahlin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Márquez met een sublieme pass. Vukanović is nu in balbezit. Vukanović speelt de bal door. Daar is Aguilar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aguilar geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Wicherek rent richting de bal. Wicherek geeft een hoge lob. Inworp. Vukanović met een snelle inworp. Márquez geeft een lange en hoge pass. Sahlin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Porola is nu in balbezit. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Aguilar probeert naar een medespeler te passen. Márquez speelt de bal door. Vukanović rent richting de bal. Vukanović geeft de bal voor. Porola springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Zappale geeft een hoge lob. Wicherek kopt de bal weg. Crisan heeft problemen om de bal te vangen. Porola bereikt de bal nog maar net als eerste. Porola draait met de bal, schiet en ... Sahlin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Babaeskilioğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Babaeskilioğlu haalt uit met een fantastische trap. Sahlin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc vicos - F.C.Miranda 0:9

83e minuut.
Aguilar probeert naar een medespeler te passen. Crisan is nu in balbezit. Valdizán onderschept slim de pass. Valdizán schiet op doel. Na een snelle pass probeert Wicherek de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Valdizán passt de bal in één keer door. Śleboda is nu in balbezit. Porola verovert de bal door een tackle van achteren. Porola draait met de bal, schiet en ... Sahlin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc vicos - F.C.Miranda 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc vicos 90%, F.C.Miranda 10%.
Fc vicos - F.C.Miranda 0:10