Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SportChanka Sporting Cristal -- Peru
452 v.2 Tactiek New CCU_td_1.5
51% Balbezit 49%
47% Spel op eigen helft 53%
8 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 5
43.5 gemiddelde waardering 45.6
good Schieten solid
very good Passen adequate
solid Verdedigen adequate


15e minuut.
Mejía bereikt de bal nog maar net als eerste. Mejía geeft de bal voor. Preciado verovert de bal door een tackle van achteren. Zúńiga rent richting de bal. Zúńiga haalt uit met een fantastische trap. De Nigris probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Səfəroğlu rent richting de bal. Oleksy onderschept slim de pass. Oleksy draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SportChanka - Sporting Cristal -- Peru 0:1

17e minuut.
Daar is Mafrici, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Səfəroğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zúńiga verovert de bal door een tackle van achteren. Zúńiga haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SportChanka - Sporting Cristal -- Peru 0:2

27e minuut.
Doeltrap. De Nigris trapt de bal weg. Fox kopt de bal weg. Gürol bereikt de bal nog maar net als eerste. Gürol draait met de bal, schiet en ... Ackerlin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Gürol is nu in balbezit. Gürol haalt uit met een fantastische trap. Ackerlin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Klungelig pakt Gürol de bal. Jáuregui rent richting de bal. Gürol onderschept slim de pass. Gürol draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SportChanka - Sporting Cristal -- Peru 1:2

37e minuut.
Zúńiga kopt de bal weg. Preciado bereikt de bal nog maar net als eerste. Oleksy onderschept slim de pass. Oleksy schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SportChanka - Sporting Cristal -- Peru 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SportChanka 54%, Sporting Cristal -- Peru 46%.
SportChanka - Sporting Cristal -- Peru 1:3

46e minuut.
Ramírez komt het veld opgelopen. Mariátegui komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Brikkel kopt de bal weg. Alfonso is nu in balbezit. Alfonso geeft een hoge lob. Gürol bereikt de bal nog maar net als eerste. Gürol haalt uit met een fantastische trap. Ackerlin bokst de bal weg.

76e minuut.
Morales speelt de bal door. Alfonso speelt de bal door. Brikkel bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Brikkel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brikkel draait met de bal, schiet en ... Ackerlin bokst de bal weg.

81e minuut.
Morales is nu in balbezit. Morales passt de bal met de wreef. Mariátegui bereikt de bal nog maar net als eerste. Mariátegui schiet op doel. De Nigris maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SportChanka - Sporting Cristal -- Peru 1:4

85e minuut.
Ramírez passt de bal met de wreef. Carrillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrillo geeft een lange en hoge pass. Mariátegui rent richting de bal. Mariátegui haalt uit met een fantastische trap. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SportChanka 40%, Sporting Cristal -- Peru 60%.
SportChanka - Sporting Cristal -- Peru 1:4