Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-22 01:27
  • Bekerwedstrijd: Copa Perú
  • Stadion: Naveus Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 6330
Naveus Amigos de barrio
433 Tactiek nuevo
47% Balbezit 53%
67% Spel op eigen helft 33%
0 Doelpogingen 31
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.9 gemiddelde waardering 51.3
adequate Schieten excellent
good Passen very good
good Verdedigen solid


5e minuut.
Cabuto geeft een hoge lob. Bastardo controleert de bal met de borst. Tortillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Tortillo schiet op doel. Zúñiga maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Zúñiga met een harde bal richting middenveld. Antichi kopt de bal weg. Tortillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Tortillo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Antichi is nu in balbezit. Antichi speelt de bal door. Bastardo rent richting de bal. Tortillo onderschept slim de pass. Tortillo schiet op doel. Zúñiga bokst de bal weg.

15e minuut.
Filyan passt de bal in één keer door. Antichi rent richting de bal. Antichi probeert naar een medespeler te passen. Mundi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mundi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Daar is Allemant, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baier met een sublieme pass. Mundi rent richting de bal. Mundi schiet op doel. Zúñiga maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Naveus - Amigos de barrio 0:1

20e minuut.
Antichi is nu in balbezit. Antichi passt de bal met de wreef. Tortillo rent richting de bal. Klungelig pakt Tortillo de bal. Tortillo draait met de bal, schiet en ... Zúñiga kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Tsitsanis kopt de bal weg. Mundi is nu in balbezit. Mundi passt de bal met de wreef. Tortillo rent richting de bal. Tortillo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Antichi met een snelle inworp. Baier rent richting de bal. Baier passt de bal zonder na te denken. Mundi heeft problemen om de bal te vangen. Mundi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Naveus 71%, Amigos de barrio 29%.
Naveus - Amigos de barrio 0:1

51e minuut.
Goga onderschept slim de pass. Antichi heeft problemen om de bal te vangen. Antichi met een sublieme pass. Tortillo is nu in balbezit. Tortillo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Wan geeft de bal voor. Inworp. Tsitsanis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Baier bereikt de bal nog maar net als eerste. Baier geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Hornshyld rent richting de bal. Şelaru verovert de bal door een tackle van achteren. Şelaru met een sublieme pass. Tortillo heeft problemen om de bal te vangen. Tortillo schiet op doel. Zúñiga kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Wan de bal. Mundi is nu in balbezit. Mundi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Naveus - Amigos de barrio 0:2

59e minuut.
Mundi rent richting de bal. Hornshyld begaat een overtreding. Mundi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Allemant zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Mundi bereikt de bal nog maar net als eerste. Baier met een sublieme pass. Tortillo rent richting de bal. Tortillo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Filyan probeert de bal aan de voet te houden. Mundi is nu in balbezit. Mundi passt de bal in één keer door. Tortillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Tortillo haalt uit met een fantastische trap. Zúñiga kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
Antichi passt de bal zonder na te denken. Tortillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Bastardo rent richting de bal. Tortillo onderschept slim de pass. Tortillo haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Antichi is nu in balbezit. Tortillo is nu in balbezit. Baier met een sublieme pass. Mundi is nu in balbezit. Mundi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Naveus - Amigos de barrio 0:3

70e minuut.
Mundi met een sublieme pass. Tsitsanis rent richting de bal. Tsitsanis speelt de bal door. Mundi is nu in balbezit. Mundi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Gualberti heeft problemen om de bal te vangen. Tortillo verovert de bal door een tackle van achteren. Tortillo met een sublieme pass. Mundi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mundi schiet op doel. Zúñiga verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Tortillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Tortillo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Naveus - Amigos de barrio 0:4

79e minuut.
Klungelig pakt Baier de bal. Filyan bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Baier. Baier krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Naveus 63%, Amigos de barrio 37%.
Naveus - Amigos de barrio 0:4