Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wacky FC Tiny Stripes
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
53% Spel op eigen helft 47%
6 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 16.6
zwak Schieten zwak
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


6e minuut.
Inworp. Holbrook zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nevill is nu in balbezit. Nevill schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Wacky FC - Tiny Stripes 0:1

8e minuut.
Holbrook probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mutlow bereikt de bal nog maar net als eerste. Holbrook verovert de bal door een tackle van achteren. Holbrook geeft een lange en hoge pass. O`Sullivan verovert de bal door een tackle van achteren.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
O`Sullivan trapt de bal weg van het doel. Carr is nu in balbezit. Crawford tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Crawford krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Mutlow geeft de bal voor. Biggleston is nu in balbezit. Biggleston probeert naar een medespeler te passen. Daar is Barrett, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barrett schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Baker probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Nevill rent richting de bal. Nevill passt de bal met de wreef. Monitor bereikt de bal nog maar net als eerste. Monitor draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Owen met een snelle inworp. Mutton bereikt de bal nog maar net als eerste. Mutton geeft een hoge lob. Goodwin is nu in balbezit. Goodwin schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Klungelig pakt Baker de bal. Nevill is nu in balbezit. Nevill passt de bal zonder na te denken. Monitor heeft problemen om de bal te vangen. Monitor schiet op doel. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wacky FC 71%, Tiny Stripes 29%.
Wacky FC - Tiny Stripes 0:1

62e minuut.
Simmons probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Carr is nu in balbezit. Barrett verovert de bal door een tackle van achteren. Barrett schiet op doel. Gosling maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Wacky FC - Tiny Stripes 1:1

66e minuut.
Owen heeft problemen om de bal te vangen. Owen geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Walters de bal onder controle te krijgen. Biggleston rent richting de bal. Biggleston speelt de bal door.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Owen kopt de bal weg. Barrett is nu in balbezit. Smart tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Barrett is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mutton met een snel genomen vrije trap. Gosling bokst de bal weg. Goodwin heeft problemen om de bal te vangen. Goodwin schiet op doel. Gosling verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wacky FC 30%, Tiny Stripes 70%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Wacky FC - Tiny Stripes 1:1


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wacky FC 55%, Tiny Stripes 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Wacky FC - Tiny Stripes 1:1

116e minuut.
Holbrook zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nevill bereikt de bal nog maar net als eerste. Nevill passt de bal in één keer door. Monitor bereikt de bal nog maar net als eerste. Monitor haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Wacky FC - Tiny Stripes 1:2

118e minuut.
Biggleston passt de bal zonder na te denken. Barrett heeft problemen om de bal te vangen. Smart begaat een overtreding. Smart krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wacky FC 62%, Tiny Stripes 38%.
Wacky FC - Tiny Stripes 1:2