Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ferocious Hotspur Smooth Swifts
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
54% Spel op eigen helft 46%
4 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 17.4
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen hopeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


6e minuut.
Marlow rent richting de bal. Marlow geeft de bal voor. Last probeert de bal aan de voet te houden. Stroud bereikt de bal nog maar net als eerste. Stroud haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Cope met een sublieme pass. Blackie rent richting de bal. Bowen bereikt de bal nog maar net als eerste. Blackie is nu in balbezit. Blackie haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Darker passt de bal in één keer door. Marlow rent richting de bal. Stevenson tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Marlow raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Marlow kan niet meer verder spelen. Cotton komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ferocious Hotspur 53%, Smooth Swifts 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ferocious Hotspur - Smooth Swifts 0:0

53e minuut.
Stevenson is nu in balbezit. Cotton verovert de bal door een tackle van achteren. Bowen bereikt de bal nog maar net als eerste. Cotton onderschept slim de pass. Cotton geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Leonard rent richting de bal. Leonard geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Stroud de bal onder controle te krijgen. Blackie bereikt de bal nog maar net als eerste. Blackie schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Hubball heeft problemen om de bal te vangen. Crocker rent richting de bal. Slatter tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Slatter krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Slatter passt de bal in één keer door. Crocker rent richting de bal. Crocker probeert naar een medespeler te passen. Hubball rent richting de bal. Hubball schiet op doel. Webster verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

76e minuut.
Griffiths geeft een hoge lob. Cotton is nu in balbezit. Stevenson tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Stevenson krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Stevenson is nu in balbezit. Cotton onderschept slim de pass. Cotton geeft een lange en hoge pass. Stroud bereikt de bal nog maar net als eerste. Stroud schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ferocious Hotspur - Smooth Swifts 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ferocious Hotspur 54%, Smooth Swifts 46%.
Ferocious Hotspur - Smooth Swifts 0:1