Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cym Wanderers Foggy Dogs
523 Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
24% Spel op eigen helft 76%
28 Doelpogingen 2
3 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.4 gemiddelde waardering 20.2
uitstekend Schieten zwak
redelijk Passen zwak
matig Verdedigen slecht


7e minuut.
Smallwood met een harde bal richting middenveld. Manganiello bereikt de bal nog maar net als eerste. Manganiello passt de bal met de wreef. Sampaolo rent richting de bal. Sampaolo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Russell is nu in balbezit. Alas verovert de bal door een tackle van achteren. Alas geeft een hoge lob. Sampaolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Sampaolo haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

13e minuut.
Hidle bereikt de bal nog maar net als eerste. Hidle geeft een hoge lob. Inworp. Bevan met de inworp. Alas geeft een lange en hoge pass. Smallwood bokst de bal weg. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Cym Wanderers - Foggy Dogs 1:0

19e minuut.
Doeltrap. Smallwood met een harde bal richting middenveld. Niculae kopt de bal weg. Sampaolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Sampaolo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Russell bereikt de bal nog maar net als eerste. Niculae onderschept slim de pass. Niculae met een sublieme pass. Sampaolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Sampaolo draait met de bal, schiet en ... Paal! Smallwood probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cym Wanderers - Foggy Dogs 2:0

38e minuut.
Bevan met een snelle inworp. Alas probeert de bal met de borst te controleren. Hidle begaat een overtreding. Alas is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bevan zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Smallwood bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Sampaolo springt en kopt de bal. Smallwood bokst de bal weg. Sampaolo rent richting de bal. Sampaolo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cym Wanderers - Foggy Dogs 3:0

40e minuut.
Alas onderschept slim de pass. Bindon probeert naar een medespeler te passen. Sampaolo is nu in balbezit. Sampaolo haalt uit met een fantastische trap. Smallwood werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cym Wanderers - Foggy Dogs 4:0

43e minuut.
Alescio speelt de bal door. Bevan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bevan passt de bal zonder na te denken. Sampaolo rent richting de bal. Sampaolo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cym Wanderers 23%, Foggy Dogs 77%.
Cym Wanderers - Foggy Dogs 4:0

53e minuut.
Bumbera passt de bal in één keer door. Alescio is nu in balbezit. Alescio passt de bal in één keer door. Sampaolo is nu in balbezit. Sampaolo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Niculae bereikt de bal nog maar net als eerste. Niculae passt de bal zonder na te denken. Daar is Zub, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zub draait met de bal, schiet en ... Smallwood maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cym Wanderers - Foggy Dogs 5:0

56e minuut.
Bumbera passt de bal zonder na te denken. Zub bereikt de bal nog maar net als eerste. Zub met een sublieme pass. Sampaolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Sampaolo schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Cym Wanderers - Foggy Dogs 6:0

57e minuut.
Cooke speelt de bal door. Hale heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sampaolo. Sampaolo krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Curtis kopt de bal weg. Niculae rent richting de bal. Niculae met een sublieme pass. Sampaolo rent richting de bal. Sampaolo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cym Wanderers - Foggy Dogs 7:0

60e minuut.
Zub met een sublieme pass. Boulton probeert naar een medespeler te passen. Russell bereikt de bal nog maar net als eerste. Sampaolo verovert de bal door een tackle van achteren. Sampaolo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cym Wanderers - Foggy Dogs 8:0

67e minuut.
Brew onderschept slim de pass. Zub is nu in balbezit. Zub geeft de bal voor. Sampaolo rent richting de bal. Sampaolo schiet op doel. Smallwood probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Alas bereikt de bal nog maar net als eerste. Alas schiet op doel. Smallwood bokst de bal weg. Sampaolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Sampaolo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Alescio bereikt de bal nog maar net als eerste. Alescio geeft een lange en hoge pass. Brew probeert de bal aan de voet te houden. Sampaolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Sampaolo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Bevan is nu in balbezit. Bevan met een sublieme pass. Sampaolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Sampaolo haalt uit met een fantastische trap. Smallwood probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cym Wanderers - Foggy Dogs 9:0

75e minuut.
Brew met een sublieme pass. Russell is nu in balbezit. Niculae begaat een overtreding. Russell roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Russell kan niet meer verder spelen. Lloyd komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Bevan passt de bal met de wreef. Bumbera heeft problemen om de bal te vangen. Bumbera passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Sampaolo de bal. Sampaolo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cym Wanderers - Foggy Dogs 10:0

87e minuut.
Sampaolo haalt uit met een fantastische trap. Hanmer probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Alescio neemt de hoekschop. Sampaolo maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cym Wanderers 26%, Foggy Dogs 74%.
Cym Wanderers - Foggy Dogs 10:0