Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Stately Athletic Wacky Gang
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
49% Spel op eigen helft 51%
8 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 17.5
average Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Rutherford zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Creece bereikt de bal nog maar net als eerste. Creece passt de bal in één keer door. hanford rent richting de bal. hanford schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Pitman rent richting de bal. Pitman passt de bal met de wreef. Aldridge bereikt de bal nog maar net als eerste. Watherston bereikt de bal nog maar net als eerste. Watherston draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Albert is nu in balbezit. Creece onderschept slim de pass. Creece met een sublieme pass. hanford bereikt de bal nog maar net als eerste. hanford draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Stately Athletic - Wacky Gang 0:1

43e minuut.
Aldridge met een sublieme pass. Gwatkins bereikt de bal nog maar net als eerste. Gwatkins geeft een hoge lob. McCarthy rent richting de bal. McCarthy schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Grove kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stately Athletic 57%, Wacky Gang 43%.
Stately Athletic - Wacky Gang 0:1

62e minuut.
Rutherford geeft een lange en hoge pass. Inworp. McCarthy met een snelle inworp. Watherston is nu in balbezit. Watherston schiet op doel. Grove verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

71e minuut.
Albert heeft problemen om de bal te vangen. Hunt is nu in balbezit. Albert begaat een overtreding. Albert krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Creece is nu in balbezit. Watherston onderschept slim de pass. Watherston passt de bal met de wreef. Aldridge bereikt de bal nog maar net als eerste. Aldridge schiet op doel. Grove probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
hanford passt de bal zonder na te denken. Rutherford rent richting de bal. Met opzet legt Aldridge zijn tegenspeler op de grond. Aldridge is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Rutherford is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Creece zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Last rent richting de bal. Last geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stately Athletic 41%, Wacky Gang 59%.
Stately Athletic - Wacky Gang 0:1