Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Flagrant Harriers Horrid Cats
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
38% Spel op eigen helft 62%
10 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 18.5
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


8e minuut.
Walker geeft een hoge lob. Walker kopt de bal weg. Baynon geeft een hoge lob. Wetter is nu in balbezit. Wetter schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Walker met een snelle inworp. Foight geeft een hoge lob. Klungelig pakt Jeremy de bal. Corbett rent richting de bal. Corbett haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Elcox passt de bal in één keer door. Parry is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Walker. Walker krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Flagrant Harriers 36%, Horrid Cats 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Flagrant Harriers - Horrid Cats 0:0

46e minuut.
Lyons rent richting de bal. Lyons draait met de bal, schiet en ... Jones kan de bal niet met de borst controleren. Wetter is nu in balbezit. Wetter haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Ackrill speelt de bal door. Wetter is nu in balbezit. Isaacson verovert de bal door een tackle van achteren. Lyons bereikt de bal nog maar net als eerste. Lyons schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Flagrant Harriers - Horrid Cats 1:0

55e minuut.
Baynon verovert de bal door een tackle van achteren. Baynon geeft de bal voor. Lyons is nu in balbezit. Lyons haalt uit met een fantastische trap. Knott werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Corbett kopt de bal weg. Daar is Seyes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jeremy bereikt de bal nog maar net als eerste. Jeremy haalt uit met een fantastische trap. Pockett maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Flagrant Harriers - Horrid Cats 1:1

86e minuut.
Elcox rent richting de bal. Walker is nu in balbezit. Elcox rent richting de bal. Corbett verovert de bal door een tackle van achteren. Corbett geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Flagrant Harriers - Horrid Cats 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Flagrant Harriers 39%, Horrid Cats 61%.
Flagrant Harriers - Horrid Cats 1:2