Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Illustrious Stars Cool Druids
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
50% Spel op eigen helft 50%
9 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 17.2
slecht Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


7e minuut.
Bluck probeert naar een medespeler te passen. Farrell bereikt de bal nog maar net als eerste. Bourne onderschept slim de pass. Gearie is nu in balbezit. Gearie schiet op doel. Grey probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Mumford bereikt de bal nog maar net als eerste. Wells is nu in balbezit. Mumford verovert de bal door een tackle van achteren. Mumford schiet op doel. Na een snelle pass probeert Mardon de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Keegan neemt de hoekschop. Mumford bereikt de bal nog maar net als eerste. Mumford draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Illustrious Stars - Cool Druids 0:1

23e minuut.
Elles verovert de bal door een tackle van achteren. Morgan met een sublieme pass. Mumford is nu in balbezit. Mumford schiet op doel. Aizewood werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Illustrious Stars - Cool Druids 0:2

25e minuut.
Klungelig pakt Mumford de bal. Morgan bereikt de bal nog maar net als eerste. Wells tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Wells krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Kirby rent richting de bal. Kirby geeft de bal voor. Bourne kopt de bal weg. Gearie rent richting de bal. Gearie draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Inworp. Freestone zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Morgan probeert naar een medespeler te passen. Loveland rent richting de bal. Loveland geeft een hoge lob. Aizewood verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

41e minuut.
Bellamy kopt de bal weg. Daar is Kirby, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kirby probeert naar een medespeler te passen. Gearie bereikt de bal nog maar net als eerste. Gearie haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Illustrious Stars 47%, Cool Druids 53%.
Illustrious Stars - Cool Druids 0:2

56e minuut.
Bourne draait met de bal, schiet en ... Walley probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dole bereikt de bal nog maar net als eerste. Dole geeft een hoge lob. Farrell probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Dole neemt de hoekschop. Grey probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Walley geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.

59e minuut.
Mumford is nu in balbezit. Blewett is nu in balbezit. Loveland geeft een hoge lob. Mumford is nu in balbezit. Mumford draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

71e minuut.
Walley is nu in balbezit. Bourne rent richting de bal. Gearie bereikt de bal nog maar net als eerste. Bourne bereikt de bal nog maar net als eerste. Bourne haalt uit met een fantastische trap. Grey bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Illustrious Stars - Cool Druids 1:2

74e minuut.
Bellamy geeft een hoge lob. Elles kopt de bal weg. Mumford rent richting de bal. Mumford draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Mardon de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Morgan kopt de bal weg. Keegan rent richting de bal. Keegan passt de bal zonder na te denken. Mumford is nu in balbezit. Mumford draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Illustrious Stars 53%, Cool Druids 47%.
Illustrious Stars - Cool Druids 1:2