Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rabid Flyers Irate Wasps
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
51% Spel op eigen helft 49%
5 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 17.5
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen poor


11e minuut.
Hawkins geeft de bal voor. Inworp. Lane met een snelle inworp. Daar is Heath, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Heath geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Scully kopt de bal weg. Daar is Mash, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hoare speelt de bal door. Edwards is nu in balbezit. Edwards haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rabid Flyers - Irate Wasps 0:1

40e minuut.
Hawkins verovert de bal door een tackle van achteren. Hawkins geeft de bal voor. Harris rent richting de bal. Harris geeft een lange en hoge pass. Goodridge kopt de bal weg.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rabid Flyers 52%, Irate Wasps 48%.
Rabid Flyers - Irate Wasps 0:1

58e minuut.
Addis bereikt de bal nog maar net als eerste. Hawkins onderschept slim de pass. Hopkins begaat een overtreding. Hopkins krijgt een gele kaart. Hawkins raakt geblesseerd tijdens het duel. Hawkins met een snel genomen vrije trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Bosanquet bereikt de bal nog maar net als eerste. Heath onderschept slim de pass. Mash bereikt de bal nog maar net als eerste. Mash haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Rabid Flyers - Irate Wasps 1:1

74e minuut.
Scully bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogerson verovert de bal door een tackle van achteren. Rogerson passt de bal zonder na te denken. Harris is nu in balbezit. Harris geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Daar is Addis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rogerson bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogerson speelt de bal door. Edwards rent richting de bal. Edwards draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rabid Flyers 49%, Irate Wasps 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Rabid Flyers - Irate Wasps 1:1


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

101e minuut.
Harris draait met de bal, schiet en ... De bal rolt over de achterlijn. Goode met een harde bal richting middenveld. Harris is nu in balbezit. Harris haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

102e minuut.
Hawkins onderschept slim de pass. Scully is nu in balbezit. Scully passt de bal in één keer door. Mash rent richting de bal. Mash draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rabid Flyers - Irate Wasps 2:1

104e minuut.
Simmons geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Harris met de inworp. Rogerson is nu in balbezit. Rogerson haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rabid Flyers 64%, Irate Wasps 36%.
Rabid Flyers - Irate Wasps 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rabid Flyers 38%, Irate Wasps 62%.
Rabid Flyers - Irate Wasps 2:1