Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Steel Wasps Mysterious Moons
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
51% Spel op eigen helft 49%
8 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.7 gemiddelde waardering 14.5
poor Schieten poor
poor Passen hopeless
hopeless Verdedigen unsatisfactory


44e minuut.
White bereikt de bal nog maar net als eerste. White passt de bal zonder na te denken. Schepple onderschept slim de pass. Davenport bereikt de bal nog maar net als eerste. Davenport haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Steel Wasps - Mysterious Moons 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Steel Wasps 56%, Mysterious Moons 44%.
Steel Wasps - Mysterious Moons 0:1

61e minuut.
Wilks met een sublieme pass. Mason is nu in balbezit. Mason met een sublieme pass. Davenport rent richting de bal. Davenport schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Knighton trapt de bal weg van het doel. Vaughan kopt de bal weg. Klungelig pakt Evans de bal. Cox is nu in balbezit. Cox haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
McPhee kan de bal niet met de borst controleren. Cox is nu in balbezit. Pattimore onderschept slim de pass. Pattimore geeft een hoge lob. Schepple geeft een lange en hoge pass. Phillips probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. William bereikt de bal nog maar net als eerste. William draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Summers heeft problemen om de bal te vangen. McPhee bereikt de bal nog maar net als eerste. Summers begaat een overtreding. Summers krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Wilks verovert de bal door een tackle van achteren. Wilks probeert naar een medespeler te passen. Mason is nu in balbezit. Davenport onderschept slim de pass. Davenport schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Savage raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Tinny komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Steel Wasps 46%, Mysterious Moons 54%.
Steel Wasps - Mysterious Moons 0:1