Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Big Gang Eminent Hill
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
51% Spel op eigen helft 49%
4 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.2 gemiddelde waardering 17.1
slecht Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
zwak Verdedigen hopeloos


6e minuut.
Bird passt de bal in één keer door. Godfrey speelt de bal door. Hill bereikt de bal nog maar net als eerste. Hill draait met de bal, schiet en ... Folland maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Big Gang - Eminent Hill 0:1

13e minuut.
Bird passt de bal in één keer door. Duggan rent richting de bal. Duggan passt de bal met de wreef. Bannon rent richting de bal. Bannon geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Chapple geeft een lange en hoge pass. Prickett kopt de bal weg. Klungelig pakt Duggan de bal. Gane bereikt de bal nog maar net als eerste. Gane draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Bannon rent richting de bal. Bird bereikt de bal nog maar net als eerste. Pearce verovert de bal door een tackle van achteren. Bannon rent richting de bal. Bannon geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Hill is nu in balbezit. Hill schiet op doel. Folland maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Big Gang - Eminent Hill 0:2

40e minuut.
Inworp. Prickett met een snelle inworp. Daar is Duffy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Duffy geeft de bal voor. Denham maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Big Gang 50%, Eminent Hill 50%.
Big Gang - Eminent Hill 0:2

52e minuut.
Bennett geeft een hoge lob. Hill heeft problemen om de bal te vangen. Baylis bereikt de bal nog maar net als eerste. Hill onderschept slim de pass. Hill schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Big Gang - Eminent Hill 0:3

67e minuut.
Pool rent richting de bal. Prickett onderschept slim de pass. Prickett passt de bal met de wreef. Hill rent richting de bal. Hill schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Pearce geeft de bal voor. Hill bereikt de bal nog maar net als eerste. Chapman verovert de bal door een tackle van achteren. Godfrey onderschept slim de pass. Godfrey draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Duggan met een sublieme pass. Godfrey is nu in balbezit. Godfrey probeert naar een medespeler te passen. Hill rent richting de bal. Hill haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Big Gang 52%, Eminent Hill 48%.
Big Gang - Eminent Hill 0:3