Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Jake & Tinah Skillful Athletic
Normal Tactiek Normal
42% Balbezit 58%
59% Spel op eigen helft 41%
3 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.9 gemiddelde waardering 19.6
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
hopeless Verdedigen poor


17e minuut.
Southall speelt de bal door. Jane probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Wells rent richting de bal. Wilkinson bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilkinson draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Hyden passt de bal zonder na te denken. Jane is nu in balbezit. Jane probeert naar een medespeler te passen. Walsh bereikt de bal nog maar net als eerste. Walsh draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Abbot bereikt de bal nog maar net als eerste. Abbot probeert naar een medespeler te passen. Hedgkins bereikt de bal nog maar net als eerste. Hyden onderschept slim de pass. Hyden haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jake & Tinah 60%, Skillful Athletic 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Jake & Tinah - Skillful Athletic 0:0

56e minuut.
Bodin schiet op doel. Denning kopt de bal weg. Walsh bereikt de bal nog maar net als eerste. Walsh haalt uit met een fantastische trap. Rigden probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Jake & Tinah - Skillful Athletic 0:1

66e minuut.
Bodin onderschept slim de pass. Bodin geeft een hoge lob. Klungelig pakt Southall de bal. Walsh rent richting de bal. Walsh schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Jake & Tinah - Skillful Athletic 0:2

79e minuut.
Bowen speelt de bal door. Jane is nu in balbezit. Jane passt de bal zonder na te denken. Walsh bereikt de bal nog maar net als eerste. Walsh haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Abbot geeft een lange en hoge pass. Denning rent richting de bal. Denning passt de bal in één keer door. Walsh bereikt de bal nog maar net als eerste. Walsh schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jake & Tinah 58%, Skillful Athletic 42%.
Jake & Tinah - Skillful Athletic 0:2