Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Immoral Suns C.S.L.
Normal Tactiek Let`s Go!
49% Balbezit 51%
69% Spel op eigen helft 31%
0 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
21.7 gemiddelde waardering 24.4
zwak Schieten zwak
slecht Passen matig
zwak Verdedigen slecht


3e minuut.
Jarząbek kopt de bal weg. Griffiths is nu in balbezit. Griffiths haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Dole de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Immoral Suns - C.S.L. 0:1

19e minuut.
Dole heeft problemen om de bal te vangen. Arney rent richting de bal. Griffiths is nu in balbezit. Griffiths schiet op doel. Mounty maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Immoral Suns - C.S.L. 0:2

35e minuut.
Doeltrap. Mounty met een harde bal richting middenveld. Inworp. Jarząbek met de inworp. İbrahimbəyov geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Marlow heeft problemen om de bal te vangen. Farmer rent richting de bal. Marlow schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Marlow krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Immoral Suns 73%, C.S.L. 27%.
Immoral Suns - C.S.L. 0:2

48e minuut.
İbrahimbəyov verovert de bal door een tackle van achteren. İbrahimbəyov probeert naar een medespeler te passen. Griffiths bereikt de bal nog maar net als eerste. Griffiths haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Immoral Suns - C.S.L. 0:3

59e minuut.
Phipps geeft een hoge lob. Inworp. İbrahimbəyov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jarząbek bereikt de bal nog maar net als eerste. Jarząbek geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Klungelig pakt Dawkins de bal. Smiorcăilă speelt de bal door. Arney bereikt de bal nog maar net als eerste. Arney haalt uit met een fantastische trap. Daar is Phipps, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mounty probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Marlow geeft een hoge lob. Dole kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Van Den Hauwe de bal onder controle te krijgen. Griffiths rent richting de bal. Griffiths haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Immoral Suns - C.S.L. 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Immoral Suns 65%, C.S.L. 35%.
Immoral Suns - C.S.L. 0:4