Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dark Hoops Sporting Clube de Wales
Normal Tactiek 442
42% Balbezit 58%
81% Spel op eigen helft 19%
2 Doelpogingen 44
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.2 gemiddelde waardering 45.5
slecht Schieten solide
waardeloos Passen zeer goed
hopeloos Verdedigen zwak


1e minuut.
Richard passt de bal met de wreef. Frederickson bereikt de bal nog maar net als eerste. Matthews rent richting de bal. Kılınç rent richting de bal. Kılınç draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dark Hoops - Sporting Clube de Wales 0:1

3e minuut.
Hurst met een harde bal richting middenveld. Todd bereikt de bal nog maar net als eerste. Todd probeert naar een medespeler te passen. Coates bereikt de bal nog maar net als eerste. Coates haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dark Hoops - Sporting Clube de Wales 0:2

5e minuut.
Smithe met een sublieme pass. Coyne heeft problemen om de bal te vangen. Coyne probeert naar een medespeler te passen. Daar is Coates, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Coates draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Kılınç is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Matthews. Kılınç raakt geblesseerd tijdens het duel. Langdon zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Coates springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dark Hoops - Sporting Clube de Wales 0:3

9e minuut.
Langdon geeft een hoge lob. Todd kopt de bal weg. Frederickson heeft problemen om de bal te vangen. Coates onderschept slim de pass. Coates draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Hurst verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kılınç bereikt de bal nog maar net als eerste. Kılınç haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dark Hoops - Sporting Clube de Wales 0:4

10e minuut.
Coyne geeft een lange en hoge pass. Todd heeft problemen om de bal te vangen. Todd geeft een lange en hoge pass. Kılınç is nu in balbezit. Kılınç draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Todd speelt de bal door. Coyne bereikt de bal nog maar net als eerste. Coyne speelt de bal door. Coates is nu in balbezit. Coates schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Power is nu in balbezit. Gil verovert de bal door een tackle van achteren. Gil passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Coyne de bal. Coyne geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kılınç rent richting de bal. Kılınç draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dark Hoops - Sporting Clube de Wales 0:5

19e minuut.
Inworp. Gil met de inworp. Langdon is nu in balbezit. Langdon geeft een lange en hoge pass. Coates springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kılınç bereikt de bal nog maar net als eerste. Kılınç draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dark Hoops - Sporting Clube de Wales 0:6

21e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gil met een snelle inworp. Langdon rent richting de bal. Langdon geeft een lange en hoge pass. Coates springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dark Hoops - Sporting Clube de Wales 0:7

22e minuut.
Coyne probeert naar een medespeler te passen. Coates heeft problemen om de bal te vangen. Gabbiadini bereikt de bal nog maar net als eerste. Coates verovert de bal door een tackle van achteren. Coates haalt uit met een fantastische trap. Hurst verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Langdon is nu in balbezit. Langdon geeft de bal voor. Klungelig pakt Frederickson de bal. Coates rent richting de bal. Coates haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Hames is nu in balbezit. Hames passt de bal met de wreef. Coyne met een sublieme pass. Coates is nu in balbezit. Coates haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dark Hoops - Sporting Clube de Wales 0:8

32e minuut.
Richard passt de bal met de wreef. Coates bereikt de bal nog maar net als eerste. Brew is nu in balbezit. Coates verovert de bal door een tackle van achteren. Coates draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Coates heeft problemen om de bal te vangen. Coates passt de bal zonder na te denken. Kılınç rent richting de bal. Kılınç draait met de bal, schiet en ... Frederickson probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Hedgins onderschept slim de pass. Shephard bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Smithe. Smithe krijgt een gele kaart. Shephard is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Brew zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Odriozola, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Plant bokst de bal weg.

43e minuut.
Coates rent richting de bal. Coates passt de bal met de wreef. Daar is Kılınç, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kılınç haalt uit met een fantastische trap. Hurst maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dark Hoops 85%, Sporting Clube de Wales 15%.
Dark Hoops - Sporting Clube de Wales 0:8

49e minuut.
Frederickson met een sublieme pass. Richard is nu in balbezit. Richard passt de bal in één keer door. Coates rent richting de bal. Coates schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Coates draait met de bal, schiet en ... Symes probeert de bal aan de voet te houden. Kılınç bereikt de bal nog maar net als eerste. Kılınç haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dark Hoops - Sporting Clube de Wales 0:9

59e minuut.
Matthews is nu in balbezit. Todd onderschept slim de pass. Todd speelt de bal door. Coates bereikt de bal nog maar net als eerste. Coates schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Hurst met een sublieme pass. Todd probeert naar een medespeler te passen. Coates probeert de bal aan de voet te houden. Kılınç bereikt de bal nog maar net als eerste. Kılınç haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Klungelig pakt Gil de bal. Gil probeert naar een medespeler te passen. Langdon rent richting de bal. Langdon geeft een hoge lob. Coates maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dark Hoops - Sporting Clube de Wales 0:10

63e minuut.
Shephard rent richting de bal. Coates is nu in balbezit. Coates passt de bal in één keer door. Kılınç bereikt de bal nog maar net als eerste. Kılınç schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Hurst met een harde bal richting middenveld. Langdon kopt de bal weg. Daar is Frederickson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kılınç rent richting de bal. Kılınç schiet op doel. Hurst probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Coates is nu in balbezit. Coates schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dark Hoops - Sporting Clube de Wales 0:11

67e minuut.
Daar is Kılınç, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kılınç geeft de bal voor. Smithe rent richting de bal. Todd bereikt de bal nog maar net als eerste. Todd geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Dark Hoops - Sporting Clube de Wales 0:12

73e minuut.
Langdon speelt de bal door. Daar is Coates, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Coates passt de bal zonder na te denken. Daar is Kılınç, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kılınç draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Dark Hoops - Sporting Clube de Wales 0:13

76e minuut.
Smithe kopt de bal weg. Daar is Coates, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Brew. Brew krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Hames met een sublieme pass. Gil is nu in balbezit. Gil probeert naar een medespeler te passen. Langdon geeft een lange en hoge pass. Coates krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Langdon bereikt de bal nog maar net als eerste. Langdon geeft een hoge lob. Daar is Gabbiadini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Coates onderschept slim de pass. Coates schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Hurst trapt de bal weg van het doel. Todd kopt de bal weg. Daar is Coates, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Coates haalt uit met een fantastische trap. Symes probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Langdon neemt de hoekschop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Coates springt en kopt de bal. Daar is Symes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dark Hoops - Sporting Clube de Wales 0:14

88e minuut.
Frederickson geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Langdon met een snelle inworp. Kılınç is nu in balbezit. Kılınç haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dark Hoops 77%, Sporting Clube de Wales 23%.
Dark Hoops - Sporting Clube de Wales 0:14