Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Thrilling Crowns LITTLE BRITIAN
Normal Tactiek m
46% Balbezit 54%
73% Spel op eigen helft 27%
0 Doelpogingen 25
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 37.7
average Schieten weak
poor Passen adequate
unsatisfactory Verdedigen average


2e minuut.
Hajgato verovert de bal door een tackle van achteren. Hajgato speelt de bal door. Gibby is nu in balbezit. Gibby schiet op doel. Norris probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Thrilling Crowns - LITTLE BRITIAN 0:1

7e minuut.
Farmer bereikt de bal nog maar net als eerste. Farmer geeft een hoge lob. Daar is Bowley, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gibby rent richting de bal. Gibby draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Valentine rent richting de bal. Griffith is nu in balbezit. Valentine tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Valentine krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Norris heeft problemen om de bal te vangen. Valentine is nu in balbezit. Valentine met een sublieme pass. James rent richting de bal. James haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Gibby heeft problemen om de bal te vangen. Fleming verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Fleming probeert naar een medespeler te passen. Valentine kopt de bal weg. Daar is James, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. James schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Holbrook probeert naar een medespeler te passen. Koryunyan is nu in balbezit. Koryunyan speelt de bal door. Klungelig pakt James de bal. James schiet op doel. Fleming probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Thrilling Crowns - LITTLE BRITIAN 0:2

22e minuut.
Mazurczak met een sublieme pass. Holbrook rent richting de bal. James onderschept slim de pass. James schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Thrilling Crowns - LITTLE BRITIAN 0:3

27e minuut.
Hajgato speelt de bal door. Klungelig pakt Sola de bal. Farmer bereikt de bal nog maar net als eerste. Farmer geeft een hoge lob. James krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Norris heeft problemen om de bal te vangen. Hajgato bereikt de bal nog maar net als eerste. Holbrook maakt een afschuwelijke overtreding. Holbrook krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Thrilling Crowns 70%, LITTLE BRITIAN 30%.
Thrilling Crowns - LITTLE BRITIAN 0:3

57e minuut.
Hajgato bereikt de bal nog maar net als eerste. Hajgato geeft een lange en hoge pass. James rent richting de bal. James geeft de bal voor. Gibby probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Rickard met een sublieme pass. Koryunyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Koryunyan passt de bal met de wreef. James is nu in balbezit. James draait met de bal, schiet en ... Paal! Gibby is nu in balbezit. Gibby haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Talbot trapt de bal weg van het doel. Inworp. Rickard met de inworp. Hajgato bereikt de bal nog maar net als eerste. Hajgato geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Koryunyan kopt de bal weg. Valentine heeft problemen om de bal te vangen. Farmer is nu in balbezit. Farmer haalt uit met een fantastische trap. Fleming probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Thrilling Crowns - LITTLE BRITIAN 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Thrilling Crowns 76%, LITTLE BRITIAN 24%.
Thrilling Crowns - LITTLE BRITIAN 0:4