Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC TRACKTOR BOWLING Zarazhennyje Barsuki
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
51% Spel op eigen helft 49%
11 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 21.7
slecht Schieten matig
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


7e minuut.
Krotov geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rozgin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Shchvetz bereikt de bal nog maar net als eerste. Shchvetz haalt uit met een fantastische trap. Kaverin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Evdokimenko probeert naar een medespeler te passen. Denisov rent richting de bal. Anyukov begaat een overtreding. Denisov raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

17e minuut.
Ivahin met een sublieme pass. Kadykov bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrakov onderschept slim de pass. Petrakov haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC TRACKTOR BOWLING - Zarazhennyje Barsuki 0:1

19e minuut.
Nosov is nu in balbezit. Ivahin rent richting de bal. Ivahin passt de bal in één keer door. Petrakov rent richting de bal. Petrakov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Nyrkov met een sublieme pass. Shchvetz is nu in balbezit. Shchvetz passt de bal met de wreef. Denisov rent richting de bal. Denisov haalt uit met een fantastische trap. Kaverin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Klungelig pakt Evdokimenko de bal. Ivahin is nu in balbezit. Ivahin probeert naar een medespeler te passen. Petrakov heeft problemen om de bal te vangen. Petrakov schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC TRACKTOR BOWLING - Zarazhennyje Barsuki 0:2

37e minuut.
Denisov is nu in balbezit. Vorontsov verovert de bal door een tackle van achteren. Vorontsov probeert naar een medespeler te passen. Rozgin rent richting de bal. Rozgin schiet op doel. Kaverin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC TRACKTOR BOWLING 53%, Zarazhennyje Barsuki 47%.
FC TRACKTOR BOWLING - Zarazhennyje Barsuki 0:2

48e minuut.
Kavkazov geeft een hoge lob. Shchiolkin bereikt de bal nog maar net als eerste. Shchiolkin probeert naar een medespeler te passen. Parov is nu in balbezit. Parov met een sublieme pass.
GOOOAAAAAAL!!!
FC TRACKTOR BOWLING - Zarazhennyje Barsuki 1:2

62e minuut.
Ivahin rent richting de bal. Evdokimenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Evdokimenko passt de bal in één keer door. Denisov bereikt de bal nog maar net als eerste. Denisov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Kaverin trapt de bal weg. Ivahin rent richting de bal. Ivahin passt de bal in één keer door. Shchvetz is nu in balbezit. Shchvetz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Krotov is nu in balbezit. Krotov passt de bal in één keer door. Mamin rent richting de bal. Denisov onderschept slim de pass. Denisov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Nosov rent richting de bal. Zhivago verovert de bal door een tackle van achteren. Zhivago passt de bal met de wreef. Petrakov rent richting de bal. Petrakov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC TRACKTOR BOWLING 48%, Zarazhennyje Barsuki 52%.
FC TRACKTOR BOWLING - Zarazhennyje Barsuki 1:2