Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SUMMERSTARS MPT
433 Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
44% Spel op eigen helft 56%
8 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 20
poor Schieten average
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


6e minuut.
Troshkin onderschept slim de pass. Troshkin passt de bal zonder na te denken. Galushkin is nu in balbezit. Vinokur onderschept slim de pass. Vinokur geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Ivashko is nu in balbezit. Ivashko met een sublieme pass. Klungelig pakt Borisov de bal. Belousov bereikt de bal nog maar net als eerste. Belousov draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Nizhegorodov is nu in balbezit. Kukuev verovert de bal door een tackle van achteren. Kukuev geeft een hoge lob. Belousov is nu in balbezit. Belousov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Saharov heeft problemen om de bal te vangen. Zhideev verovert de bal door een tackle van achteren. Zhideev met een sublieme pass. Evtifeev rent richting de bal. Evtifeev schiet op doel. Bojarintsev bokst de bal weg.

32e minuut.
Nizhegorodov schiet op doel. De bal rolt over de achterlijn. Bojarintsev trapt de bal weg. Nizhegorodov bereikt de bal nog maar net als eerste. Nizhegorodov draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Onopko verovert de bal door een tackle van achteren. Onopko met een sublieme pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Polyakov zal de hoekschop nemen. Nizhegorodov springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SUMMERSTARS - MPT 1:0

42e minuut.
Borisov speelt de bal door. Evtifeev is nu in balbezit. Nizhegorodov is nu in balbezit. Evtifeev bereikt de bal nog maar net als eerste. Evtifeev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SUMMERSTARS - MPT 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SUMMERSTARS 49%, MPT 51%.
SUMMERSTARS - MPT 2:0

53e minuut.
Mamino bereikt de bal nog maar net als eerste. Mamino geeft de bal voor. Saharov kopt de bal weg. Daar is Bobior, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Belousov bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
SUMMERSTARS - MPT 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SUMMERSTARS 39%, MPT 61%.
SUMMERSTARS - MPT 2:1