Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Enlym bred
4-3-1-2-Muh Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
50% Spel op eigen helft 50%
10 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 21.7
poor Schieten poor
poor Passen weak
poor Verdedigen weak


8e minuut.
Tischenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Tischenko met een sublieme pass. Forkash rent richting de bal. Romantsev rent richting de bal. Romantsev schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Adamov probeert naar een medespeler te passen. Forkash is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Romantsev. Romantsev krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Vadimov geeft de bal voor. Chislenko is nu in balbezit. Ponomariov verovert de bal door een tackle van achteren. Ponomariov haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Evlahin de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal. Kolesnikov is nu in balbezit. Nikitin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Kusov is nu in balbezit. Kusov geeft de bal voor. Adamov bereikt de bal nog maar net als eerste. Adamov geeft de bal voor. Kolesnikov krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Saltykov speelt de bal door. Evlanov geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Chislenko de bal onder controle te krijgen. Ponomariov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponomariov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Enlym - bred 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Enlym 52%, bred 48%.
Enlym - bred 1:0

53e minuut.
Saltykov bereikt de bal nog maar net als eerste. Vadimov verovert de bal door een tackle van achteren. Vadimov speelt de bal door. Ponomariov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponomariov draait met de bal, schiet en ... Nikitin bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat. Kolesnikov rent richting de bal. Kolesnikov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Enlym - bred 2:0

70e minuut.
Evlanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Romantsev verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zadachin. Zadachin krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Forkash bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kurnaev. Forkash is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Forkash zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Evlahin controleert de bal met de borst. Ponomariov is nu in balbezit. Ponomariov draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Evlahin controleert de bal met de borst. Chislenko rent richting de bal. Chislenko geeft een lange en hoge pass. Romantsev is nu in balbezit. Romantsev schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Vadimov geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Evlahin de bal. Kolesnikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolesnikov draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Evlahin de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Enlym - bred 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Enlym 47%, bred 53%.
Enlym - bred 3:0