Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bezumnyje Diatly FkOrlovskiy
Normal Tactiek 343
49% Balbezit 51%
57% Spel op eigen helft 43%
6 Doelpogingen 16
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16 gemiddelde waardering 20.8
waardeloos Schieten waardeloos
waardeloos Passen slecht
hopeloos Verdedigen waardeloos


16e minuut.
Teterin geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Usanov met een snelle inworp. Strelkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Strelkov schiet op doel. Malafeev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Na een snelle pass probeert Tukhachevskij de bal onder controle te krijgen. Bavin bereikt de bal nog maar net als eerste. Ovsyannikov speelt de bal door. Zhabinskij is nu in balbezit. Zhabinskij draait met de bal, schiet en ... Rogovskij probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Zheltonos probeert naar een medespeler te passen. Teterin bereikt de bal nog maar net als eerste. Teterin speelt de bal door. Zhabinskij bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhabinskij haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Usanov geeft een hoge lob. Daar is Ovsyannikov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tukhachevskij geeft een lange en hoge pass. Bashirov rent richting de bal. Bashirov haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Klungelig pakt Zhabinskij de bal. Kovtun bereikt de bal nog maar net als eerste. Shvan verovert de bal door een tackle van achteren. Zhabinskij bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhabinskij haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Barabanov geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Usanov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Strelkov de bal. Strelkov geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.

43e minuut.
Zhabenkov is nu in balbezit. Zhabenkov passt de bal met de wreef. Bavin is nu in balbezit. Shvan verovert de bal door een tackle van achteren. Shvan speelt de bal door. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bezumnyje Diatly 57%, FkOrlovskiy 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bezumnyje Diatly - FkOrlovskiy 0:0

49e minuut.
Zheltonos met een sublieme pass. Usanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Teterin rent richting de bal. Usanov onderschept slim de pass. Usanov geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Klungelig pakt Tukhachevskij de bal. Zhabenkov rent richting de bal. Zhabenkov passt de bal met de wreef. Zhabinskij rent richting de bal. Zhabinskij draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Na een snelle pass probeert Taranov de bal onder controle te krijgen. Ovsyannikov probeert naar een medespeler te passen. Zhabinskij rent richting de bal. Shvan rent richting de bal. Shvan draait met de bal, schiet en ... Rogovskij verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bezumnyje Diatly 59%, FkOrlovskiy 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bezumnyje Diatly - FkOrlovskiy 0:0


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

103e minuut.
Kurochkin passt de bal zonder na te denken. Strelkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Strelkov passt de bal in één keer door. Bashirov bereikt de bal nog maar net als eerste. Bashirov draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bezumnyje Diatly 55%, FkOrlovskiy 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bezumnyje Diatly - FkOrlovskiy 0:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bezumnyje Diatly 56%, FkOrlovskiy 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bezumnyje Diatly - FkOrlovskiy 0:0


Geen van beide teams kon scoren in de extra tijd, de wedstrijd zal daarom door penalty`s beslist moeten worden.

Shvan kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Bezumnyje Diatly - FkOrlovskiy 0:1
---
Strelkov legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Malafeev probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Bezumnyje Diatly - FkOrlovskiy 1:1
---
Zhabinskij legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Rogovskij probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bezumnyje Diatly - FkOrlovskiy 1:2
---
Bashirov neemt de penalty, wat een uithaal! De bal vliegt tegen de lat. Malafeev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
---
Teterin neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Rogovskij kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
---
De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Fedosov neemt zijn aanloop. Malafeev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Bezumnyje Diatly - FkOrlovskiy 2:2
---
Taranov neemt de penalty, wat een uithaal! De bal raakt de paal.
---
Tukhachevskij zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Bezumnyje Diatly - FkOrlovskiy 3:2
---
Ovsyannikov legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
De bal gaat maar net naast. De bal rolt over de achterlijn.
---