Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vikingy Razors of the Sky
Normal Tactiek 1
39% Balbezit 61%
64% Spel op eigen helft 36%
1 Doelpogingen 25
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.5 gemiddelde waardering 31.5
matig Schieten goed
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen matig


4e minuut.
Renggli speelt de bal door. Sonneville bereikt de bal nog maar net als eerste. Modzelewski rent richting de bal. Sonneville bereikt de bal nog maar net als eerste. Sonneville draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
Ananko verovert de bal door een tackle van achteren. Ananko geeft een lange en hoge pass. Pavlyuchenko rent richting de bal. Ananko is nu in balbezit. Ananko schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Zaborkin trapt de bal weg. Renggli rent richting de bal. Semionov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Semionov krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Renggli verovert de bal door een tackle van achteren. Renggli passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Ananko de bal. Ananko haalt uit met een fantastische trap. Zaborkin probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Sonneville heeft problemen om de bal te vangen. Sonneville draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Vikingy - Razors of the Sky 0:1

34e minuut.
Ananko bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavlyuchenko onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Modzelewski. Modzelewski krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Adame met een snelle inworp. Ananko is nu in balbezit. Pavlyuchenko verovert de bal door een tackle van achteren. Modzelewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Modzelewski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vikingy 62%, Razors of the Sky 38%.
Vikingy - Razors of the Sky 0:1

49e minuut.
Zaborkin trapt de bal weg van het doel. Ananko bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavlyuchenko begaat een overtreding. Pavlyuchenko krijgt een gele kaart.

51e minuut.
Modzelewski verovert de bal door een tackle van achteren. Ananko bereikt de bal nog maar net als eerste. Modzelewski rent richting de bal. Sonneville is nu in balbezit. Sonneville schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vikingy - Razors of the Sky 0:2

53e minuut.
Modzelewski passt de bal zonder na te denken. Resende is nu in balbezit. Resende geeft een lange en hoge pass. Sonneville rent richting de bal. Sonneville schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vikingy - Razors of the Sky 0:3

57e minuut.
Pavlyuchenko geeft een lange en hoge pass. Resende rent richting de bal. Resende probeert naar een medespeler te passen. Sonneville rent richting de bal. Sonneville haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Resende probeert naar een medespeler te passen. Adame met een sublieme pass. Ananko probeert de bal aan de voet te houden. Sonneville is nu in balbezit. Sonneville haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Ananko bereikt de bal nog maar net als eerste. Ananko geeft een hoge lob. Kramnik probeert de bal aan de voet te houden. Sonneville is nu in balbezit. Sonneville schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vikingy - Razors of the Sky 0:4

71e minuut.
Adame bereikt de bal nog maar net als eerste. Modzelewski heeft problemen om de bal te vangen. Modzelewski met een sublieme pass. Ananko rent richting de bal. Ananko draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Ananko rent richting de bal. Modzelewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Modzelewski passt de bal zonder na te denken. Sonneville is nu in balbezit. Sonneville draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vikingy 66%, Razors of the Sky 34%.
Vikingy - Razors of the Sky 0:4