Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BigDucks ALMAZ
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
69% Spel op eigen helft 31%
4 Doelpogingen 18
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 27.3
poor Schieten average
poor Passen poor
hopeless Verdedigen weak


2e minuut.
Inworp. Zabotin met een snelle inworp. Zasyad’vovk bereikt de bal nog maar net als eerste. Zasyad’vovk geeft een lange en hoge pass. Zhdanovich springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Matvienko rent richting de bal. Matvienko geeft een hoge lob. Ryzhov kopt de bal weg. Dubinin rent richting de bal. Dubinin draait met de bal, schiet en ... Agalarov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Matvienko neemt de hoekschop. Daar is Jakubik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dubinin is nu in balbezit. Dubinin draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Jakovlev rent richting de bal. Jakovlev passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Dubinin de bal. Ryzhov is nu in balbezit. Ryzhov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Semak geeft een hoge lob. Zasyad’vovk kopt de bal weg. Popsa rent richting de bal. Zhdanovich verovert de bal door een tackle van achteren. Zhdanovich draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Dudarenko met een snelle inworp. Matvienko rent richting de bal. Matvienko geeft de bal voor. Zheltorot bereikt de bal nog maar net als eerste. Zheltorot schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BigDucks 53%, ALMAZ 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
BigDucks - ALMAZ 0:0

51e minuut.
Matvienko bereikt de bal nog maar net als eerste. Matvienko geeft de bal voor. Klungelig pakt Jakubik de bal. Dubinin is nu in balbezit. Dubinin haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
BigDucks - ALMAZ 0:1

53e minuut.
Matvienko met een sublieme pass. Jakubik heeft problemen om de bal te vangen. Dubinin rent richting de bal. Dubinin schiet op doel. Agalarov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
BigDucks - ALMAZ 0:2

60e minuut.
Zabotin rent richting de bal. Zabotin speelt de bal door. Dubinin is nu in balbezit. Dubinin draait met de bal, schiet en ... Zadornov probeert de bal aan de voet te houden. Agalarov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Semak bereikt de bal nog maar net als eerste. Semak geeft een hoge lob. Matvienko is nu in balbezit. Matvienko geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
BigDucks - ALMAZ 0:3

61e minuut.
Zhdanovich met een sublieme pass. Daar is Nikitin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dubinin onderschept slim de pass. Ryzhov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ryzhov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Zheltouhov verovert de bal door een tackle van achteren. Zheltouhov geeft een hoge lob. Daar is Semak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dubinin rent richting de bal. Dubinin draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

88e minuut.
Matvienko bereikt de bal nog maar net als eerste. Matvienko geeft een hoge lob. Matvienko bereikt de bal nog maar net als eerste. Dubinin is nu in balbezit. Dubinin draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BigDucks 84%, ALMAZ 16%.
BigDucks - ALMAZ 0:3