Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Harahoristyje Osy Habanero
Normal Tactiek 3-4-3
44% Balbezit 56%
59% Spel op eigen helft 41%
3 Doelpogingen 18
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 32.5
poor Schieten adequate
poor Passen average
hopeless Verdedigen poor


12e minuut.
Palaticzky rent richting de bal. Palaticzky passt de bal zonder na te denken. Zakatov is nu in balbezit. Darlewski rent richting de bal. Darlewski haalt uit met een fantastische trap. Abdulov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Krutikov probeert naar een medespeler te passen. Shchur bereikt de bal nog maar net als eerste. Shchur met een sublieme pass. Bulykin is nu in balbezit. Bulykin draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Harahoristyje Osy - Habanero 0:1

22e minuut.
Krutikov is nu in balbezit. Palaticzky bereikt de bal nog maar net als eerste. Palaticzky passt de bal met de wreef. Zakatov is nu in balbezit. Zakatov schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

25e minuut.
Darlewski kopt de bal weg. Klungelig pakt Zakatov de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kolodin. Zakatov is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Palaticzky komt bij de bal en schiet. Paal!

27e minuut.
Shchur passt de bal met de wreef. Evtunin is nu in balbezit. Evtunin probeert naar een medespeler te passen. Kabanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kabanov geeft de bal voor. Paal!

30e minuut.
Tuominen geeft een hoge lob. Zakatov probeert naar een medespeler te passen. Chernov probeert de bal aan de voet te houden. Bulykin rent richting de bal. Bulykin schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Zakatov rent richting de bal. Zakatov passt de bal met de wreef. Litovchenko is nu in balbezit. Darlewski onderschept slim de pass. Darlewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Harahoristyje Osy - Habanero 0:2

41e minuut.
Bulykin rent richting de bal. Bulykin met een sublieme pass. Zakatov rent richting de bal. Zakatov haalt uit met een fantastische trap. Abdulov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Harahoristyje Osy - Habanero 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Harahoristyje Osy 58%, Habanero 42%.
Harahoristyje Osy - Habanero 0:3

68e minuut.
Kabanov passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Bugaev de bal. Kabanov speelt de bal door. Zakatov rent richting de bal. Zakatov schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

83e minuut.
Shchur bereikt de bal nog maar net als eerste. Shchur probeert naar een medespeler te passen. Daar is Bulykin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zakatov bereikt de bal nog maar net als eerste. Zakatov draait met de bal, schiet en ... Abdulov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Chernov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Darlewski is nu in balbezit. Darlewski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Harahoristyje Osy 61%, Habanero 39%.
Harahoristyje Osy - Habanero 0:3