Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Berezine FC OLLS
Normal Tactiek Sleep
46% Balbezit 54%
65% Spel op eigen helft 35%
0 Doelpogingen 20
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 35.3
slecht Schieten formidabel
slecht Passen matig
zwak Verdedigen redelijk


2e minuut.
Prudnikov is nu in balbezit. Kaganov bereikt de bal nog maar net als eerste. Prudnikov onderschept slim de pass. Prudnikov passt de bal in één keer door. Klimov speelt de bal door.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Shchukin onderschept slim de pass. Kadykov verovert de bal door een tackle van achteren. Kadykov speelt de bal door. Nekrasov is nu in balbezit. Nekrasov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Kaganov bereikt de bal nog maar net als eerste. Speranskij onderschept slim de pass. Speranskij speelt de bal door. Nekrasov rent richting de bal. Nekrasov schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Valikov probeert naar een medespeler te passen. Korotkov kopt de bal weg. Nekrasov rent richting de bal. Nekrasov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Berezine - FC OLLS 0:1

23e minuut.
Shchukin verovert de bal door een tackle van achteren. Kadykov verovert de bal door een tackle van achteren. Kadykov met een sublieme pass. Nekrasov bereikt de bal nog maar net als eerste. Nekrasov draait met de bal, schiet en ... Valikov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Zharenyj de bal. Nekrasov onderschept slim de pass. Nekrasov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Berezine - FC OLLS 0:2

25e minuut.
Cherenkov onderschept slim de pass. Kadykov is nu in balbezit. Kadykov passt de bal met de wreef. Nekrasov rent richting de bal. Nekrasov haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Cherenkov is nu in balbezit. Shchekoldin onderschept slim de pass. Shchekoldin passt de bal met de wreef. Nekrasov rent richting de bal. Nekrasov haalt uit met een fantastische trap. Paal!

34e minuut.
Kadykov geeft de bal voor. Daar is Beketov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nekrasov bereikt de bal nog maar net als eerste. Nekrasov draait met de bal, schiet en ... Valikov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Berezine - FC OLLS 0:3

37e minuut.
Klungelig pakt Zharenyj de bal. Nekrasov rent richting de bal. Nekrasov passt de bal in één keer door. Kanischev met een sublieme pass. Cherenkov rent richting de bal. Paal! Cherenkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Cherenkov haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Berezine 66%, FC OLLS 34%.
Berezine - FC OLLS 0:3

46e minuut.
Belanov komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Klimov onderschept slim de pass. Klimov geeft de bal voor. Nekrasov bereikt de bal nog maar net als eerste. Nekrasov draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

55e minuut.
Speranskij is nu in balbezit. Speranskij geeft een hoge lob. Nekrasov is nu in balbezit. Nekrasov schiet op doel. Valikov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Valikov trapt de bal weg. Kadykov kopt de bal weg. Nekrasov is nu in balbezit. Nekrasov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Berezine - FC OLLS 0:4

58e minuut.
Klungelig pakt Zharenyj de bal. Shchukin rent richting de bal. Kadykov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kadykov krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Vsuev rent richting de bal. Kaganov maakt een afschuwelijke overtreding. Vsuev is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Prudnikov zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Nekrasov is nu in balbezit. Nekrasov haalt uit met een fantastische trap. Sharov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Klimov met een snelle inworp. Cherenkov geeft een lange en hoge pass. Vsuev bereikt de bal nog maar net als eerste. Kadykov geeft een hoge lob. Nekrasov rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Na een snelle pass probeert Beketov de bal onder controle te krijgen. Kanischev probeert naar een medespeler te passen. Nekrasov heeft problemen om de bal te vangen. Nekrasov schiet op doel. Na een snelle pass probeert Sharov de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Shchekoldin onderschept slim de pass. Shchekoldin probeert naar een medespeler te passen. Tuaev rent richting de bal. Tuaev geeft de bal voor. Belanov probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Shchukin bereikt de bal nog maar net als eerste. Kadykov onderschept slim de pass. Kadykov speelt de bal door. Nekrasov rent richting de bal. Nekrasov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Speranskij verovert de bal door een tackle van achteren. Vsuev geeft een lange en hoge pass. Sharov heeft problemen om de bal te vangen. Nekrasov bereikt de bal nog maar net als eerste. Nekrasov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Berezine - FC OLLS 0:5

89e minuut.
Valenkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Nekrasov onderschept slim de pass. Kadykov rent richting de bal. Nekrasov is nu in balbezit. Nekrasov draait met de bal, schiet en ... Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Berezine 64%, FC OLLS 36%.
Berezine - FC OLLS 0:5