Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zarazhennyje Koroli CKA
Normal Tactiek Ту-154
43% Balbezit 57%
79% Spel op eigen helft 21%
1 Doelpogingen 30
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 42.5
poor Schieten formidable
unsatisfactory Passen good
poor Verdedigen good


2e minuut.
Bukara onderschept slim de pass. Bukara passt de bal zonder na te denken. Banciu is nu in balbezit. Banciu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zarazhennyje Koroli - CKA 0:1

4e minuut.
Savchenko geeft de bal voor. Brantley rent richting de bal. Brantley geeft de bal voor. Banciu is nu in balbezit. Banciu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Brantley kopt de bal weg. Olbiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Olbiński passt de bal zonder na te denken. Banciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Banciu draait met de bal, schiet en ... Fokin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zarazhennyje Koroli - CKA 0:2

5e minuut.
Marazmatikov probeert naar een medespeler te passen. Daar is Nikonov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nikonov passt de bal met de wreef. Banciu is nu in balbezit. Banciu schiet op doel. Fokin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Bukara verovert de bal door een tackle van achteren. Bukara met een sublieme pass. Olbiński is nu in balbezit. Olbiński draait met de bal, schiet en ... Banciu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Brantley rent richting de bal. Brantley probeert naar een medespeler te passen. Banciu is nu in balbezit. Banciu haalt uit met een fantastische trap. Fokin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zarazhennyje Koroli - CKA 0:3

17e minuut.
Estalinho is nu in balbezit. Estalinho met een sublieme pass. Banciu heeft problemen om de bal te vangen. Banciu haalt uit met een fantastische trap. Fokin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zarazhennyje Koroli - CKA 0:4

18e minuut.
Olbiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Olbiński passt de bal met de wreef. Bukara speelt de bal door. Banciu rent richting de bal. Banciu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zarazhennyje Koroli - CKA 0:5

22e minuut.
Brantley geeft de bal voor. Ezhov verovert de bal door een tackle van achteren. Shchekoldin heeft problemen om de bal te vangen. Banciu rent richting de bal. Banciu haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

24e minuut.
Olbiński onderschept slim de pass. Olbiński passt de bal met de wreef. Banciu rent richting de bal. Banciu haalt uit met een fantastische trap. Fokin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zarazhennyje Koroli - CKA 0:6

27e minuut.
Degtiariov geeft een lange en hoge pass. Inworp. Brantley zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Olbiński speelt de bal door. Bukara probeert naar een medespeler te passen.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Bukara probeert naar een medespeler te passen. Savchenko rent richting de bal. Banciu onderschept slim de pass. Banciu haalt uit met een fantastische trap. Fokin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zarazhennyje Koroli - CKA 0:7

32e minuut.
Brantley is nu in balbezit. Brantley passt de bal zonder na te denken. Degtiariov rent richting de bal. Banciu onderschept slim de pass. Banciu haalt uit met een fantastische trap. Fokin bokst de bal weg.

34e minuut.
Estalinho geeft een lange en hoge pass. Perevozshchilov verovert de bal door een tackle van achteren. Nikiforov probeert de bal met de borst te controleren. Brantley is nu in balbezit. Brantley draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Kuznetsov is nu in balbezit. Kuznetsov geeft een hoge lob. Nikiforov kopt de bal weg. Banciu rent richting de bal. Banciu haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Zarazhennyje Koroli - CKA 0:8

40e minuut.
Savchenko geeft een lange en hoge pass. Bukara probeert naar een medespeler te passen. Estalinho speelt de bal door. Banciu is nu in balbezit. Banciu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Zarazhennyje Koroli - CKA 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zarazhennyje Koroli 78%, CKA 22%.
Zarazhennyje Koroli - CKA 0:9

49e minuut.
Shchavinskij probeert naar een medespeler te passen. Estalinho speelt de bal door. Banciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Banciu draait met de bal, schiet en ... Fokin maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Zarazhennyje Koroli - CKA 0:10

52e minuut.
Nikonov passt de bal met de wreef. Marazmatikov is nu in balbezit. Shchavinskij bereikt de bal nog maar net als eerste. Marazmatikov onderschept slim de pass. Marazmatikov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Nikiforov rent richting de bal. Brantley onderschept slim de pass. Brantley speelt de bal door. Banciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Banciu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zarazhennyje Koroli - CKA 0:11

55e minuut.
Ezhov rent richting de bal. Ezhov met een sublieme pass. Brantley probeert naar een medespeler te passen. Banciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Banciu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zarazhennyje Koroli - CKA 0:12

58e minuut.
Olbiński probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Estalinho de bal. Estalinho probeert naar een medespeler te passen. Banciu rent richting de bal. Banciu draait met de bal, schiet en ... Fokin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

66e minuut.
Shchekoldin rent richting de bal. Bukara verovert de bal door een tackle van achteren. Bukara speelt de bal door. Banciu rent richting de bal. Banciu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zarazhennyje Koroli - CKA 0:13

70e minuut.
Degtiariov is nu in balbezit. Olbiński verovert de bal door een tackle van achteren. Olbiński passt de bal met de wreef. Banciu is nu in balbezit. Banciu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Savchenko geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nəzərov met de inworp. Brantley bereikt de bal nog maar net als eerste. Brantley geeft een hoge lob. Fokin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Savchenko is nu in balbezit. Savchenko passt de bal met de wreef. Shchekoldin rent richting de bal. Banciu rent richting de bal. Banciu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Degtiariov is nu in balbezit. Shchavinskij onderschept slim de pass. Shchavinskij speelt de bal door. Banciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Banciu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Banciu is nu in balbezit. Savchenko rent richting de bal. Banciu verovert de bal door een tackle van achteren. Banciu schiet op doel. Fokin probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Zarazhennyje Koroli - CKA 0:14

86e minuut.
Bukara rent richting de bal. Bukara geeft een hoge lob. Banciu rent richting de bal. Banciu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zarazhennyje Koroli - CKA 0:15

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zarazhennyje Koroli 80%, CKA 20%.
Zarazhennyje Koroli - CKA 0:15