Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Molchalivyje Osly Madfox
Normal Tactiek Normal
40% Balbezit 60%
78% Spel op eigen helft 22%
1 Doelpogingen 36
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 46.8
poor Schieten good
poor Passen very good
unsatisfactory Verdedigen adequate


6e minuut.
Zajtsev geeft een hoge lob. Fedorenko kopt de bal weg. Daar is Skolimowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Skolimowski geeft een lange en hoge pass. Fornaris krijgt zijn hoofd ertegen. Babochkin bokst de bal weg.

9e minuut.
Skolimowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Skolimowski geeft de bal voor. Bradvica kopt de bal weg. Fornaris is nu in balbezit. Fornaris schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Szczepański probeert naar een medespeler te passen. Angioni is nu in balbezit. Angioni speelt de bal door. Fornaris rent richting de bal. Fornaris schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Molchalivyje Osly - Madfox 0:1

12e minuut.
Angioni verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Angioni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Angioni probeert naar een medespeler te passen. Daar is Fornaris, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fornaris draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Drozdov passt de bal in één keer door. Fersman rent richting de bal. Fersman passt de bal in één keer door. Belkin rent richting de bal. Belkin schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Piñeyrúa passt de bal zonder na te denken. Angioni is nu in balbezit. Angioni passt de bal in één keer door. Fornaris rent richting de bal. Fornaris schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Piñeyrúa speelt de bal door. Skolimowski speelt de bal door. Fornaris is nu in balbezit. Fornaris draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Zajtsev de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Molchalivyje Osly - Madfox 0:2

25e minuut.
Pinsler passt de bal zonder na te denken. Angioni rent richting de bal. Angioni passt de bal in één keer door. Fornaris rent richting de bal. Fornaris haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Szczepański rent richting de bal. Szczepański geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Drozdov de bal onder controle te krijgen. Fornaris rent richting de bal. Fornaris haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Pinsler passt de bal in één keer door. Zajtsev speelt de bal door. Skolimowski met een sublieme pass. Fornaris bereikt de bal nog maar net als eerste. Fornaris schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Pinsler rent richting de bal. Pinsler passt de bal in één keer door. Kalchak heeft problemen om de bal te vangen. Bradvica is nu in balbezit. Bradvica draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Piñeyrúa onderschept slim de pass. Piñeyrúa passt de bal zonder na te denken. Angioni speelt de bal door. Fornaris bereikt de bal nog maar net als eerste. Fornaris schiet op doel. De bal raakt de paal.

39e minuut.
Babochkin trapt de bal weg. Pinsler is nu in balbezit. Pinsler passt de bal zonder na te denken. Fornaris rent richting de bal. Fornaris schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Babochkin probeert naar een medespeler te passen. Fersman kopt de bal weg. Bradvica heeft problemen om de bal te vangen. Fornaris bereikt de bal nog maar net als eerste. Fornaris draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Molchalivyje Osly - Madfox 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Molchalivyje Osly 75%, Madfox 25%.
Molchalivyje Osly - Madfox 0:3

57e minuut.
Piñeyrúa met een sublieme pass. Pinsler bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinsler passt de bal zonder na te denken. Bradvica is nu in balbezit. Bradvica schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Babochkin probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Fedorenko met een snelle inworp. Skolimowski geeft een lange en hoge pass. Fornaris springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Bradvica bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kalchak. Bradvica raakt geblesseerd tijdens het duel. Bradvica komt bij de bal en schiet. Na een snelle pass probeert Kodzhebash de bal onder controle te krijgen. Babochkin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Molchalivyje Osly - Madfox 0:4

65e minuut.
Zajtsev bereikt de bal nog maar net als eerste. Zajtsev passt de bal in één keer door. Fornaris met een sublieme pass. Skolimowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Skolimowski geeft een lange en hoge pass. Babochkin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Fornaris rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Molchalivyje Osly - Madfox 0:5

68e minuut.
Daar is Szczepański, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pinsler probeert naar een medespeler te passen. Angioni met een sublieme pass. Fornaris bereikt de bal nog maar net als eerste. Fornaris haalt uit met een fantastische trap. Babochkin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Pinsler passt de bal zonder na te denken. Piñeyrúa bereikt de bal nog maar net als eerste. Piñeyrúa speelt de bal door. Daar is Fornaris, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fornaris haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Piñeyrúa kopt de bal weg. Klungelig pakt Fornaris de bal. Kodzhebash rent richting de bal. Fornaris onderschept slim de pass. Fornaris draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Molchalivyje Osly - Madfox 0:6

72e minuut.
Angioni met een sublieme pass. Evdakimov rent richting de bal. Fornaris verovert de bal door een tackle van achteren. Bradvica rent richting de bal. Kalchak met een sublieme pass.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Skolimowski zal de hoekschop nemen. Kodzhebash kopt de bal weg. Angioni rent richting de bal. Angioni passt de bal zonder na te denken. Fornaris is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Angioni geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Skolimowski maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Babochkin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
Piñeyrúa probeert naar een medespeler te passen. Skolimowski probeert naar een medespeler te passen. Fornaris bereikt de bal nog maar net als eerste. Fornaris schiet op doel. Babochkin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Fornaris is nu in balbezit. Bradvica rent richting de bal. Bradvica passt de bal in één keer door. Fornaris rent richting de bal. Fornaris draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Molchalivyje Osly - Madfox 0:7

84e minuut.
Skolimowski geeft de bal voor. Pinsler is nu in balbezit. Pinsler passt de bal zonder na te denken. Bradvica heeft problemen om de bal te vangen. Bradvica schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Pinsler passt de bal zonder na te denken. Piñeyrúa rent richting de bal. Piñeyrúa passt de bal zonder na te denken. Bradvica rent richting de bal. Bradvica schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Molchalivyje Osly 81%, Madfox 19%.
Molchalivyje Osly - Madfox 0:7