Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Legion Omsk BlackBerrySteal
Normal Tactiek 433
39% Balbezit 61%
67% Spel op eigen helft 33%
5 Doelpogingen 28
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 42.7
slecht Schieten zeer goed
slecht Passen redelijk
waardeloos Verdedigen zwak


5e minuut.
Kruglov probeert naar een medespeler te passen. Bayón bereikt de bal nog maar net als eerste. Bayón geeft een hoge lob. Drăgănescu rent richting de bal. Drăgănescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Legion Omsk - BlackBerrySteal 0:1

10e minuut.
Kharitonskiy bereikt de bal nog maar net als eerste. Kharitonskiy passt de bal zonder na te denken. Bayón is nu in balbezit. Drăgănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Drăgănescu draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

13e minuut.
Na een snelle pass probeert Sorokin de bal onder controle te krijgen. Drăgănescu is nu in balbezit. Drăgănescu passt de bal zonder na te denken. de Matos bereikt de bal nog maar net als eerste. de Matos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Legion Omsk - BlackBerrySteal 0:2

15e minuut.
Bayón rent richting de bal. Bayón passt de bal zonder na te denken. Drăgănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Drăgănescu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Blanquedano speelt de bal door. Drăgănescu is nu in balbezit. Drăgănescu speelt de bal door. de Matos rent richting de bal. de Matos draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Sorokin bereikt de bal nog maar net als eerste. Sorokin passt de bal met de wreef. Drăgănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Drăgănescu haalt uit met een fantastische trap. Yorsh werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Legion Omsk - BlackBerrySteal 0:3

31e minuut.
Zvyagintsev geeft een hoge lob. Drăgănescu rent richting de bal. Drăgănescu geeft een lange en hoge pass. Bayón is nu in balbezit. Bayón draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Legion Omsk - BlackBerrySteal 0:4

33e minuut.
Blanquedano probeert naar een medespeler te passen. Bayón bereikt de bal nog maar net als eerste. Bayón passt de bal zonder na te denken. Drăgănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Drăgănescu draait met de bal, schiet en ... Yorsh probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Kopejkin de bal. Drăgănescu is nu in balbezit. Drăgănescu haalt uit met een fantastische trap. Yorsh probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Zvyagintsev onderschept slim de pass. Zvyagintsev speelt de bal door. Drăgănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. de Matos is nu in balbezit. de Matos schiet op doel. Yorsh bokst de bal weg.

39e minuut.
Zvyagintsev verovert de bal door een tackle van achteren. Zvyagintsev passt de bal in één keer door. Cipolli is nu in balbezit. Cipolli geeft de bal voor. Bayón krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
de Matos heeft problemen om de bal te vangen. Kopejkin rent richting de bal. de Matos verovert de bal door een tackle van achteren. Drăgănescu is nu in balbezit. Drăgănescu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Legion Omsk 59%, BlackBerrySteal 41%.
Legion Omsk - BlackBerrySteal 0:4

46e minuut.
de Matos rent richting de bal. Derkach is nu in balbezit. Derkach passt de bal zonder na te denken. Drăgănescu rent richting de bal. Drăgănescu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Branco verovert de bal door een tackle van achteren. Branco met een sublieme pass. Vahabov met een sublieme pass. Drăgănescu is nu in balbezit. Drăgănescu schiet op doel. Yorsh bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Legion Omsk - BlackBerrySteal 0:5

55e minuut.
de Matos passt de bal in één keer door. Drăgănescu is nu in balbezit. Kovtun rent richting de bal. Drăgănescu onderschept slim de pass. Drăgănescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Legion Omsk - BlackBerrySteal 0:6

56e minuut.
Cipolli kopt de bal weg. de Matos is nu in balbezit. de Matos speelt de bal door. Drăgănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Drăgănescu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Borets controleert de bal met de borst. Bayón rent richting de bal. Bayón passt de bal zonder na te denken. Blanquedano rent richting de bal. Blanquedano geeft een hoge lob. Yorsh probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Drăgănescu controleert de bal met de borst.
GOOOAAAAAAL!!!
Legion Omsk - BlackBerrySteal 0:7

60e minuut.
Akimov rent richting de bal. Akimov passt de bal met de wreef. de Matos rent richting de bal. Cipolli is nu in balbezit. Cipolli geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Vahabov onderschept slim de pass. de Matos is nu in balbezit. de Matos passt de bal in één keer door. Drăgănescu is nu in balbezit. Drăgănescu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Zvyagintsev rent richting de bal. Kabachnik onderschept slim de pass. Kabachnik met een sublieme pass. Akimov rent richting de bal. Akimov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Drago met een harde bal richting middenveld. Sorokin kopt de bal weg. Branco probeert de bal met de borst te controleren. Kabachnik rent richting de bal. Kabachnik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Legion Omsk - BlackBerrySteal 1:7

72e minuut.
Branco geeft een lange en hoge pass. Drăgănescu rent richting de bal. Bayón rent richting de bal. Bayón haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Legion Omsk - BlackBerrySteal 1:8

78e minuut.
Branco met een harde bal richting middenveld. Drăgănescu rent richting de bal. Drăgănescu passt de bal met de wreef. de Matos rent richting de bal. de Matos schiet op doel. Yorsh probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bayón heeft problemen om de bal te vangen. Drăgănescu is nu in balbezit. Drăgănescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Legion Omsk - BlackBerrySteal 1:9

83e minuut.
Bayón probeert naar een medespeler te passen. Drăgănescu rent richting de bal. de Matos rent richting de bal. de Matos draait met de bal, schiet en ... Yorsh probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Legion Omsk 75%, BlackBerrySteal 25%.
Legion Omsk - BlackBerrySteal 1:9