Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vityazi Победа
Normal Tactiek 2023
43% Balbezit 57%
64% Spel op eigen helft 36%
1 Doelpogingen 25
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 33.4
slecht Schieten redelijk
hopeloos Passen redelijk
waardeloos Verdedigen matig


7e minuut.
Tuấn Hải rent richting de bal. Tuấn Hải geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Cherenkov de bal onder controle te krijgen. Ivanets is nu in balbezit. Ivanets schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Inworp. Zaginialov met de inworp. Ananko probeert naar een medespeler te passen. Ivanets bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivanets draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Daar is Tấn Anh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Thế Lâm geeft de bal voor. Daar is Cherenkov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ivanets is nu in balbezit. Ivanets schiet op doel. Devkin bokst de bal weg.

20e minuut.
Bushkov onderschept slim de pass. Bushkov passt de bal in één keer door. Pogrebnyak met een sublieme pass. Ivanets heeft problemen om de bal te vangen. Ivanets draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Vityazi - Победа 0:1

22e minuut.
Lozinskij met een snelle inworp. Ananko bereikt de bal nog maar net als eerste. Ananko probeert naar een medespeler te passen. Ivanets bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivanets schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Vernik is nu in balbezit. Ananko verovert de bal door een tackle van achteren. Ananko met een sublieme pass. Ivanets is nu in balbezit. Ivanets schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Vernik bereikt de bal nog maar net als eerste. Ananko onderschept slim de pass. Ananko probeert naar een medespeler te passen. Ivanets bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivanets haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Vityazi - Победа 0:2

33e minuut.
Thế Lâm geeft een lange en hoge pass. Cherenkov probeert de bal aan de voet te houden. Ivanets rent richting de bal. Ivanets draait met de bal, schiet en ... Devkin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vityazi - Победа 0:3

37e minuut.
Thế Lâm zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pogrebnyak probeert naar een medespeler te passen. Ananko speelt de bal door. Ivanets is nu in balbezit. Ivanets schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vityazi 65%, Победа 35%.
Vityazi - Победа 0:3

51e minuut.
Pogrebnyak rent richting de bal. Pogrebnyak geeft een hoge lob. Ivanets bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivanets schiet op doel. Devkin probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Vityazi - Победа 0:4

63e minuut.
Ivanets is nu in balbezit. Ananko rent richting de bal. Ananko passt de bal in één keer door. Ivanets bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivanets schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Bushkov is nu in balbezit. Pogrebnyak is nu in balbezit. Pogrebnyak passt de bal in één keer door. Ivanets heeft problemen om de bal te vangen. Ivanets haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Lozinskij rent richting de bal. Sennikov rent richting de bal. Sennikov geeft een hoge lob. Klungelig pakt Lozinskij de bal. Lozinskij schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Vernik is nu in balbezit. Ananko verovert de bal door een tackle van achteren. Ananko passt de bal met de wreef. Ivanets bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivanets draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Sennikov rent richting de bal. Lozinskij onderschept slim de pass. Lozinskij probeert naar een medespeler te passen. Ivanets rent richting de bal. Ivanets haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Vityazi - Победа 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vityazi 63%, Победа 37%.
Vityazi - Победа 0:5