Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Boevyje Shariki Galaktika Stars
Normal Tactiek Ataka wing
42% Balbezit 58%
82% Spel op eigen helft 18%
0 Doelpogingen 43
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
19.3 gemiddelde waardering 54.9
zwak Schieten goed
slecht Passen zeer goed
slecht Verdedigen solide


4e minuut.
Yakovlev bereikt de bal nog maar net als eerste. Yakovlev met een sublieme pass. Daar is Leonte, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kalajchev rent richting de bal. Kalajchev haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Yushin trapt de bal weg. Evsikov kopt de bal weg. Kalajchev met een sublieme pass. Leonte is nu in balbezit. Leonte schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Evsikov met een sublieme pass. Leonte is nu in balbezit. Leonte probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kalajchev de bal. Kalajchev schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Boevyje Shariki - Galaktika Stars 0:1

13e minuut.
Chivadze is nu in balbezit. Chivadze probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Leonte de bal. Leonte schiet op doel. Na een snelle pass probeert Kadkin de bal onder controle te krijgen. Yushin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kalajchev is nu in balbezit. Kalajchev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Boevyje Shariki - Galaktika Stars 0:2

17e minuut.
Yakovlev met een sublieme pass. Kalajchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Plahetko rent richting de bal. Kalajchev onderschept slim de pass. Kalajchev schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Kadkin geeft de bal voor. Inworp. Kalajchev met een snelle inworp. Leonte bereikt de bal nog maar net als eerste. Leonte haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Evsikov kopt de bal weg. Galiev heeft problemen om de bal te vangen. Galiev passt de bal met de wreef. Leonte is nu in balbezit. Leonte draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Leonte heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Daar is Kalajchev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Galiev speelt de bal door. Kalajchev rent richting de bal. Leonte rent richting de bal. Leonte haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Leonte passt de bal zonder na te denken. Chivadze rent richting de bal. Chivadze passt de bal zonder na te denken. Leonte bereikt de bal nog maar net als eerste. Leonte draait met de bal, schiet en ... Yushin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kalajchev bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Boevyje Shariki - Galaktika Stars 0:3

37e minuut.
Yushin trapt de bal weg van het doel. Golubev kopt de bal weg. Kalajchev heeft problemen om de bal te vangen. Leonte is nu in balbezit. Leonte haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Boevyje Shariki - Galaktika Stars 0:4

43e minuut.
Klungelig pakt Rzheutskij de bal. Galiev is nu in balbezit. Galiev passt de bal in één keer door. Kalajchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalajchev haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Boevyje Shariki 84%, Galaktika Stars 16%.
Boevyje Shariki - Galaktika Stars 0:4

49e minuut.
Yakovlev geeft de bal voor. Kalajchev kopt de bal weg. Klungelig pakt Leonte de bal. Leonte haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Kadkin de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Chivadze geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Leonte krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Melnikov speelt de bal door. Golubev probeert naar een medespeler te passen. Yakovlev probeert naar een medespeler te passen. Leonte rent richting de bal. Leonte haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Klungelig pakt Kalajchev de bal. Melnikov rent richting de bal. Kalajchev onderschept slim de pass. Galiev is nu in balbezit. Galiev passt de bal zonder na te denken.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Evsikov passt de bal in één keer door. Galiev is nu in balbezit. Galiev speelt de bal door. Leonte is nu in balbezit. Leonte haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Leonte de bal. Leonte haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Boevyje Shariki - Galaktika Stars 0:5

64e minuut.
Yakovlev passt de bal zonder na te denken. Galiev is nu in balbezit. Galiev passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Leonte de bal. Leonte schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Kalajchev kopt de bal weg. Leonte rent richting de bal. Leonte passt de bal zonder na te denken. Chivadze heeft problemen om de bal te vangen. Chivadze schiet op doel. Yushin bokst de bal weg.

78e minuut.
Chivadze bereikt de bal nog maar net als eerste. Chivadze met een sublieme pass. Leonte is nu in balbezit. Leonte haalt uit met een fantastische trap. Yushin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Boevyje Shariki - Galaktika Stars 0:6

81e minuut.
Yakovlev passt de bal in één keer door. Daar is Kadkin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Leonte bereikt de bal nog maar net als eerste. Leonte draait met de bal, schiet en ... Yushin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Boevyje Shariki - Galaktika Stars 0:7

83e minuut.
Leonte raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kesnerka komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Chivadze kopt de bal weg. Kesnerka rent richting de bal. Kesnerka passt de bal met de wreef. Kalajchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalajchev schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Chivadze passt de bal in één keer door. Melnikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kesnerka onderschept slim de pass. Kesnerka schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Boevyje Shariki 80%, Galaktika Stars 20%.
Boevyje Shariki - Galaktika Stars 0:7